LG G3 Kullanıcıları Kulübü

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
V10k-SEA-xx yazıyor ayrıca cihazınız için yeni bir OS dürümü mevcut diyor sürüm adı olarak ta V20b-DEC-22-2014 (533,65 MB) yazıyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
20f tr için dağıtılan sürüm. Sizde vl10euro yazabilir yada global yazabilir. ayarlarlar cihaz hakkında yazilimsal bilgiler kismindan bakabilirsiniz. Guncelleme kontrol dediğiniz zaman android 5 guncellemesi varmı ? Belkide sizin aldığınız ülkeye daha gelmemiştir güncelleme.
V20f-EUR-xx sürümü var sanırım, bende de ithal ürün var ve sürüm bu şekilde.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ama işte aramaya girmediğim halde açık görünüyor. Ve bu çok sık oluyor. Ayalara girip ekranın gelmeme sorunu da aynen böyle oluyor.
Screenshot_2015-02-03-22-10-35.png

Görüntüyü herhangi bir upload sitesine yüklemeniz gerekiyor. Hızlıresim vb siteye yükleyin verilen direct link i

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gayet güzel bir ekran koruyucu ama bana sorarsaniz fiyatı yuksek. Bilginiz varmı bilmiyorum ama Sizin yedeklerinizi alıp bilgisayardan lg pc suite ile temiz bir yazılım yuklemeniz gerekiyor.

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurt dışı olduğu için normaldir hocam. Bende de global yazıyor android 5.0 ve hiç bir sorun yok. Demekki 20f de problem var. Siz o zaman yeni bir güncelleme paketi çıkana kadar bekleyin. 4.4.2 su an daha stabil sanırım.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Gayet güzel bir ekran koruyucu ama bana sorarsaniz fiyatı yuksek. Bilginiz varmı bilmiyorum ama Sizin yedeklerinizi alıp bilgisayardan lg pc suite ile temiz bir yazılım yuklemeniz gerekiyor.

peki normal wifi ile yüklemem arasında ne fark olur ?

zeynepp_tugcee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeden öncede son uygulamaları kapatmak istediğimde hiç birşey görünmüyordu. Bir sürü programa giriyordum ve baktığımda hiç bir program açık görünmüyordu. Güncellemeden sonraysa tam tersi açık olmayanlarda açık görünmeye başladı :) Güncellemeden sonra bir işlem yaptım güç tuşu ve ses tuşuna basarak adı nedir bilemiyorum :)

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recovery menüsü ne girmiş olabilirsiniz. Normalde böyle sorunlar olmamasi lazım. Resim müzik rehber gibi Yedeklerinizi alın. Lg pc suite yukleyin ve telefon kurtarma kısmından yeniden yazılım yukleyin. Yanlız bu işlemleri yaparken elektrik gitmesin kablo nuz sağlam olsun dikkat edin.

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim ne demek sorunsuz bir şekilde iyi gunllerde kullanırsınız inşallah.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Rica ederim ne demek sorunsuz bir şekilde iyi gunllerde kullanırsınız inşallah.

Ufuk bey biraz araştırdım şarj sıkıntısı oluyormuş bu sürümde de çoğu kişi yaşamış sanırım en iyisi beklemek biraz daha ki zaten çok fark yokmuş iki sürüm arasında.

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam doğrudur 20f surumlerinde sikiti yasiyanlar oldu. Bence de beklemeniz daha mantıklı.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
20h'de sanal tuşlar değişiyor arkadaşlar.Şarj daha iyi diyen de var değişmedi diyen de.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
TR versiyonuna pc suriye'sen gelmiş diyorlar. Kontrol edebilirsiniz

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Klavye otomatik düzeltmeyi ondan dolayı kapatıyorum ben. Swiftkey varken diğer klavyeleri de pek kullanmam zaten. :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Klavye otomatik düzeltmeyi ondan dolayı kapatıyorum ben. Swiftkey varken diğer klavyeleri de pek kullanmam zaten. :)
Bazen bu şekilde saçma kelimeler yazmış oluyorum ama fark etmiyorum. Bu şekilde güme gidiyor cümleler. :D Artık daha dikkatli olurum.

Ben kendi klavyesini seviyorum . Bu kelimeler dışında pek sorun yok benim için.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Arkadaşlar merhaba tam yerimi bilmiyorum ama konu LG G3 olduğundan burda sormak istedim. Kardeşim yurt dışında yaşamakta ve orada LG G3 kullanıyordu. Buraya tatile gelince Türkiye hattı ile telefonu 2 hafta kadar kullandı. Kendisine Şubat ayına kadar kayıt ettirmelisiniz diye mesaj geldi. Geri dönerken telefonu bana bıraktı ben 1 ay kadar kullandıktan sonra bir arkadaşın pasaportuna telefonu kayıt ettirdim. (16 Ocak'ta) e-devlet üzerinde sorgulattığımızda telefonun kayıtlı olduğu görünüyor. Fakat 2 gün önce Yasaltakip'ten 3 tane aynı mesaj geldi : Cihazınız kayıt dışıdır 60 gün içerisinde kapatılacaktır diye. Şimdi ne yapmam lazım nereya başvurmam lazım yardımcı olabilir misiniz?

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba tam yerimi bilmiyorum ama konu LG G3 olduğundan burda sormak istedim. Kardeşim yurt dışında yaşamakta ve orada LG G3 kullanıyordu. Buraya tatile gelince Türkiye hattı ile telefonu 2 hafta kadar kullandı. Kendisine Şubat ayına kadar kayıt ettirmelisiniz diye mesaj geldi. Geri dönerken telefonu bana bıraktı ben 1 ay kadar kullandıktan sonra bir arkadaşın pasaportuna telefonu kayıt ettirdim. (16 Ocak'ta) e-devlet üzerinde sorgulattığımızda telefonun kayıtlı olduğu görünüyor. Fakat 2 gün önce Yasaltakip'ten 3 tane aynı mesaj geldi : Cihazınız kayıt dışıdır 60 gün içerisinde kapatılacaktır diye. Şimdi ne yapmam lazım nereya başvurmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
0312 294 94 94 nolu bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu nu arar sorunu iletirseniz size yardımcı olurlar.
Başka sebepler olabilir. Mesela pasaport a 2yilda 1tlfn kayıt hakkı vardır daha önce kullanılmış olabilir.
Hattinizi daha önce başka telefona taktiysaniz o telefonun imeisine istinaden mesaj gelmiş olabilir.
İmei sorgulama sayfasında kayıtlı gözüküyor ise hiç dert etmeyin bir sorun olmaz.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Elinizde kayıt evrakları varken hiçbir sıkıntı olmaz. Kayıt evraklarını sakladığınızı umuyorum.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Şöyleki kardeşim turkcell kullanırken mesaj aldı. Ben avea hattımı taktığımda böyle bir mesaj gelmedi. Dediğim gibi 2 gün önce geldi. Evraklardan kastınız parayı yatırdığım banka dekontu ise duruyor. Pasaport sahibi arkadaşta şuan yurt dışında (Gemide çalışıyor)