LG G3 Kullanıcıları Kulübü

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dead Trigger 2'de hiç kasma olmuyor. Sadece ısınıyor.
Ben GT Racing 2 oynuyorum . Dediğin gibi yağmurlu havalarda hafif kasma var.
Dunya haritasi ekraninda cift tiklamayla yakinlasip uzaklasma yaparmisin bi orada da mi takilma yapmiyor merak ediyorum

Atom 1998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfen yardımcı olun !!!
Bugün beyaz renkli Lg G3 telefonumu yere düşürdüm. Yanındaki metal çıtasında hafif bir eziklik oluştu. Telefoncularda çıtasını değiştirebilir miyim acaba ??
Lütfen yardımcı olun !!!!

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Tekrar denedim yine kasıyor uygulama zaten sıkıntılı sanırım. Cyanogenmod yüklü iken telefonun her yönde performansı %30 artmıştı geri döneceğim sanırım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Dunya haritasi ekraninda cift tiklamayla yakinlasip uzaklasma yaparmisin bi orada da mi takilma yapmiyor merak ediyorum
Baktım. Çift tıklama ile yakınlaştırınca çok hafif kasma var , çift parmakla yakınlaştırınca kasma yok. Oyun sırasında ise hiç kasma yok.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Su kampanyayı da g3 sahipleri için duyuralım :
0585c94afcc2607c9175ceecf562e1ee.jpg

http://www.lgailesi.com/lgvd/
Bu kampanyadan yararlanmak için sanırım 10-14 şubat arasında cihazı satın almış olmak gerekiyor.

_GEIZAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar 3gün filan önce 80 küsür mblık güncellemeyi yaptırdım ve telefon şarjı içmeye başladı resmen. önceden %35-40 şarj gittiği süreden daha kısa bir sürede şarj sıfırlanıyor şimdi. güncellemeden sonra format atmadım atsam düzelir mi? yoksa internetten başka güncelleme bulup onu mu kurayım telefona?

önceden pili en çok ekran kullanırdı şimdi android is sömürüyor şarjı..
AAJkYq.png
[/URL][/IMG]
8l1dm1.png
[/URL][/IMG]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
arkadaşlar 3gün filan önce 80 küsür mblık güncellemeyi yaptırdım ve telefon şarjı içmeye başladı resmen. önceden %35-40 şarj gittiği süreden daha kısa bir sürede şarj sıfırlanıyor şimdi. güncellemeden sonra format atmadım atsam düzelir mi? yoksa internetten başka güncelleme bulup onu mu kurayım telefona?

önceden pili en çok ekran kullanırdı şimdi android is sömürüyor şarjı..
AAJkYq.png
[/URL][/IMG]
8l1dm1.png
[/URL][/IMG]
Format atmak bir ihtimal düzeltebilir.
Biraz daha geçsin düzelmezse format at.

Şarjda iken telefonu kullanıyor musun?

_GEIZAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
tavsiye için teşekkürler ;) üç gündür işkence çekiyorum telefonun şarjıyla eve yetişicem diye şuan boş vaktim var formatlamayı planlıyorum. bir değişiklik olursa yazarım bilgilendirmek için..

mesaj filan gelmezse veya acil işim olmazsa kullanmıyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
tavsiye için teşekkürler ;) üç gündür işkence çekiyorum telefonun şarjıyla eve yetişicem diye şuan boş vaktim var formatlamayı planlıyorum. bir değişiklik olursa yazarım bilgilendirmek için..

mesaj filan gelmezse veya acil işim olmazsa kullanmıyorum.
Bekliyorum . İnşallah düzelir.
Benim şarj güncelleme sonrası biraz düzeldi.
5 saat ekran süresi almıştım. Yüzde 15'e kadar tabi bu süre. Yüzde 15'ten aşağıya indirmiyorum

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim ekran süresi max 3 saat civari sadece bikere gordum 5 saati oda telefon degil sanki bebek bakiyodum:D bu lolipoptada ayniydi kitkattada. Tekrardan format falami atsam. Bazen 1 2 dk geciyor bakiyorum sarza % 3 falan düşmüş bazen 5 dk bi sarzda kaliyor. Ilginc.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim ekran süresi max 3 saat civari sadece bikere gordum 5 saati oda telefon degil sanki bebek bakiyodum:D bu lolipoptada ayniydi kitkattada. Tekrardan format falami atsam. Bazen 1 2 dk geciyor bakiyorum sarza % 3 falan düşmüş bazen 5 dk icinde bi sarz yuzdesinde kaliyor. Ilginc.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Facebook messengerda toplu resim atarken bazen durdu hatası verip kapanıyor. Silip tekrar yükledim sorun aynen devam ediyor.
Galiba art için messengera güncelleme gelmesi lazım.
Aynı sorun google yapımı authenticator uygulamasonda da var.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Facebook messengerda toplu resim atarken bazen durdu hatası verip kapanıyor. Silip tekrar yükledim sorun aynen devam ediyor.
Galiba art için messengera güncelleme gelmesi lazım.
Aynı sorun google yapımı authenticator uygulamasonda da var.
Aynen messengerdaki sorunu bende yasadim. Authenticator nedir ne ise yariyor?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Aynen messengerdaki sorunu bende yasadim. Authenticator nedir ne ise yariyor?
Google hesabında ikili doğrulama kullanırken işe yarıyor. Şifre oluşturuyor uygulamalara giriş için.

Bildiğin sms doğrulama sistemi gibi aslında ama bu gibi sms yerine telefonundaki uygulama ile doğrulama şifresi üretiyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Apus launcher kurudum şimdilik hoşuma gitti. Ayrıca çift tıklama ile ekran kilitleme özelliği var kendi ayarlarında. :)

TECHYUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bir ara yüklemiştim ama beğenmedim . Belki bir ara denerim.Ama Nova da iyi.
Kardeşim sen bana yardımcı olabilirsin diye düşünüyorum yarın bir lg g3 almayı düşünüyorum ama şarj ve ısınma korkutuyor beni gün içinde clash of clans oynuyorum facebook whatsapp konuşmuyorum fazla ve bunları 3g ile değil wifi ile yaparım ayrıca parlaklık %50-60 civarı kullanıyorum sonuç olarak 1-ISINMA SORUNU BENİM BU YAPTIKLARIMDA OLUR MU 2-BU KULLANIMLA ŞARJ SABAH 7'DEN GECEYİ ÇIKARIR MI?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Kardeşim sen bana yardımcı olabilirsin diye düşünüyorum yarın bir lg g3 almayı düşünüyorum ama şarj ve ısınma korkutuyor beni gün içinde clash of clans oynuyorum facebook whatsapp konuşmuyorum fazla ve bunları 3g ile değil wifi ile yaparım ayrıca parlaklık %50-60 civarı kullanıyorum sonuç olarak 1-ISINMA SORUNU BENİM BU YAPTIKLARIMDA OLUR MU 2-BU KULLANIMLA ŞARJ SABAH 7'DEN GECEYİ ÇIKARIR MI?

Merhaba bende yeni lg g3 kullanicilarindanim android 5.0 a guncellememden sonra güç tasarruf modunda gercekten gozle gorulur bi fark oldu daha uzun gitmeye basladi sarji bunun disinda 3g kullanmiyorsan isinma olmaz 3gde isinma oluyor elbet ama buda modern combat 5 gibi yuksek grafikli oyunlarda oluyor clash of clans gibi bir oyunda telefonun isinacagini sanmiyorum ve belirtmek isterim ki aralik vermeden saatlerce oyun oynarsaniz günü cikartamazsiniz.

TECHYUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende yeni lg g3 kullanicilarindanim android 5.0 a guncellememden sonra güç tasarruf modunda gercekten gozle gorulur bi fark oldu daha uzun gitmeye basladi sarji bunun disinda 3g kullanmiyorsan isinma olmaz 3gde isinma oluyor elbet ama buda modern combat 5 gibi yuksek grafikli oyunlarda oluyor clash of clans gibi bir oyunda telefonun isinacagini sanmiyorum ve belirtmek isterim ki aralik vermeden saatlerce oyun oynarsaniz günü cikartamazsiniz.
aralık vermeden oynamam ama hiçbir inceleme videosunda olumlu yorum yok ekran içiyormuş şarjı ve o kadar yüksekmişki ekran performansı alıyormuş ve soğumuyormuş

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Whatsapp vb. uygulamalarda ısınma olacağını sanmıyorum. En azından bende olmuyor. Fakat yüksek grafikli oyunlarda ısınıyor. (ben rahatsız olmuyorum.) Şunu söyleyeyim ısınmayan telefon bulmak zor. G3'te 2K ekran işlemciyi biraz zorluyor. Şarj da yiyiyor ama eskisi gibi değil. 20h güncellemesi geldi ve gözle görülür bir düzelme görüldü şarjda. Sen bir de HTC M8'i araştır bence.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Sabah 7 den geceye telefon arıyorsan z2, g2 gibi telefonlara bak derim ben. Zorlarsan bütçeyi z3 vs. G3 alıp o kadar saat açık dayandırmak zor olur söyleyeyim. Ama iş yerinde şarj ederim dersen orası ayırı.

Isınma konusunda ise büyük oyun oynamıyorum zaten telefonda ama zaten son zamanlarda çıkan telefonlar ağır işlerde ısınıyor hepsi. Z2 var kardeşimde durum aynı yani.
Ama dediğim gibi pil dersen z2 önde. Ultra tasarruf modu da var onlarda.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaslar aranizda orjinal buff ekran jelatini kullanan varmi ? Suan kirilmaz ekran jelatini takili telefona telefonu tam kapliyor yani en ustten en alttaki lg yazisina kadar komple kapliyor ve cok şık tek sıkıntı cok fazla parmak izi birakiyor. Buff ekran koruyucular sekil olarak nasil telefon cercevesini komple kapliyor mu ? Ekstra olarak parmak izi birakiyor mu ? Kullananlardan cevap bekliyorum. Simdiden teşekkürler :)

TECHYUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Whatsapp vb. uygulamalarda ısınma olacağını sanmıyorum. En azından bende olmuyor. Fakat yüksek grafikli oyunlarda ısınıyor. (ben rahatsız olmuyorum.) Şunu söyleyeyim ısınmayan telefon bulmak zor. G3'te 2K ekran işlemciyi biraz zorluyor. Şarj da yiyiyor ama eskisi gibi değil. 20h güncellemesi geldi ve gözle görülür bir düzelme görüldü şarjda. Sen bir de HTC M8'i araştır bence.
Kardeşim ben güneydoğuda yaşıyorum ve burda kaçak telefon kullanmak marifet ve bende kaçak alacam 1100 civarı gelicek kaçak derken sadece ıraktan gelme yani onlardada bu dediğin 20h güncellemesi(biraz daha açarsan sevinirim) yapabilir miyim sence

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kardeşim ben güneydoğuda yaşıyorum ve burda kaçak telefon kullanmak marifet ve bende kaçak alacam 1100 civarı gelicek kaçak derken sadece ıraktan gelme yani onlardada bu dediğin 20h güncellemesi(biraz daha açarsan sevinirim) yapabilir miyim sence
O konuda pek bilgim yok maalesef.Yani 20h güncellemesi olur mu olmaz mı.

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefonda oyun oynamayı düşünenler varsa ısınma ve şarj konusunda şikayet etmemeli. telefonda fan yok ve batarya belli kapasitede. Bir kere telefon oyun oynanmak için yapılmıyor bunu akıldan çıkartmamalı telde oyun oynayıp da neden pil çabuk bitiyor veya neden ısınıyor diye şikayet etmek doğru değil. Oyun oynayacak arkadaşlar bunun için laptop bile almamalı sağlam bir kasa toplamalı. 2000 civarı para ödeyip oyun da mı oynamayacağız diyenler vardır elbet ama oyuncuysanız telefon yerine play station vs yada sağlam bir kasa toplayın hayal kırıklığına uğramayın her telefon oyun oynadığınıza şarj ve batarya sıkıntısı verecektir size.

ayhangenc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. LG G3 kullanıcısıyım. 5.0 yükselttim. Tek sıkıntım microsoft exchange sunucu bağlanma sorunu. 5.0 dan önce şirket maillerimi açabiliyordum exchange ile ancak şu anda sunucu hatası veriyor devamlı. iki tane güncelleme geldi ancak halen sorun devam ediyor. Bu sorunu yaşayan, çözen varmıdır??? Yükseltme sonrası hard reset yapmadım. Teşekkürler

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yükseltmeden sonra ana ekran hatası alan var mı? bu yüzden telefonu değiştirim servisten sıfırını verdiler ama bu telefona da yükleyince gene ana ekran hatası veriyor :cursing:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
yükseltmeden sonra ana ekran hatası alan var mı? bu yüzden telefonu değiştirim servisten sıfırını verdiler ama bu telefona da yükleyince gene ana ekran hatası veriyor :cursing:
Yok daha hiç hata vermedi lollipop da.