LG G3 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar gg dan g3 aldım ama telefonu şarj dönüştürücü ile gönderiyorlarmış bu sorun olur mu yoksa iade mi edeyim daha elime geçmedi.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
merhaba arkadaşlar vatandan lg g3 32gb aldım 4gün önce telefonun kulaklık girişi bozuk ses cızırtılı geliyor
götürdüm değişim yapmıyolar neymiş servise gitmesi lazımmış sizce ne yapmam gerekiyor yeni telefonu servise
gönderip açtırmakta istemiyorum değişim için biraz daha uğraşcam ama değişmezlerse napıyım şikayet edebileğim yerler ve ne yapmam gerek sizce öneri sunarsanız çok sevinirim.
30 gün içinde değişim yapma hakkı yok mu ? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Bence siz önce Vatan'a biraz baskı yapın olmadı servise yollayın . Değişim isteyin. Ya da tüketici haklarına başvurun

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
%100'den 99'a 25 dakikada filan düşüyordu. Yeni güncelleme ile biraz daha iyi oldu sanırım süre.37 dakikayı buldu bu sefer .

b51f9b430bfdb9bb9964f2238ed45688.jpg
Benimde g2 var 100 den aşagiya baya zor iniyor yarım saatte yani lg nin yeni telefonlarnda böyle birşey var sanırım ama elektrik isareti gidene kadar takılı olcak.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
arkadaşlar gg dan g3 aldım ama telefonu şarj dönüştürücü ile gönderiyorlarmış bu sorun olur mu yoksa iade mi edeyim daha elime geçmedi.
Ben de oyle kullanıyorum sıkıntı yok ama bazen tam tutmuyor sarj aletini tekrar takmak gerekiyor

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
30 gün içinde değişim yapma hakkı yok mu ? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
Bence siz önce Vatan'a biraz baskı yapın olmadı servise yollayın . Değişim isteyin. Ya da tüketici haklarına başvurun
Yasalara göre alınan ürün hiç bir gerekçe gösterilmeksizin 14 gün içerisinde iade edilebilir. Kurum ürünü almak zorundadır yanınızda fatura ürünün kutusu tam bir şekilde götürülünce almak zorundalar.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Benimde g2 var 100 den aşagiya baya zor iniyor yarım saatte yani lg nin yeni telefonlarnda böyle birşey var sanırım ama elektrik isareti gidene kadar takılı olcak.
G3'te işaret gitmiyor yalnız.
G2'nin 99'a zor inmesi gayet normal. Telefonun pil performansı çok iyi çünkü.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Yasalara göre alınan ürün hiç bir gerekçe gösterilmeksizin 14 gün içerisinde iade edilebilir. Kurum ürünü almak zorundadır yanınızda fatura ürünün kutusu tam bir şekilde götürülünce almak zorundalar.
O zaman arkadaş zorlasın Vatan Bilgisayar'ı. Belki değişim yaparlar

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
32 gb lg Türkiye garantili en ucuz nereden alabiliriz bu telefonu?

akif_yzb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir sorum olacak 2 gün önce v20c güncellemesi geldi. bununla bir alakası varmı bilmiyorum ama bugün bildirim panelinde kulaklık simgesi sürekli duruyor telefon dışarıya ses vermiyor kapatıp açtım ama sorun düzelmedi

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
arkadaşlar bir sorum olacak 2 gün önce v20c güncellemesi geldi. bununla bir alakası varmı bilmiyorum ama bugün bildirim panelinde kulaklık simgesi sürekli duruyor telefon dışarıya ses vermiyor kapatıp açtım ama sorun düzelmedi
Kulaklık takıp çıkmayı dene bir de olmazsa telefon yazılımı sıfırla. İnşallah yazılım ile ilgili bir sorundur da çözülür. Yoksa servise vermen lazım.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Deu/germany ülke koduna sahip cihazıma da geldi bu gün 20h güncellemesi. Arayüzde biraz hızlanma var sanki. Pil konusuna ise bir kaç gün kullanımdan sonra bakarız. [emoji4]

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şu stock galeri uygulamasında birden fazla seçme yok mu?

akif_yzb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kulaklık takıp çıkmayı dene bir de olmazsa telefon yazılımı sıfırla. İnşallah yazılım ile ilgili bir sorundur da çözülür. Yoksa servise vermen lazım.

onuda denedim olmadı. ama sonradan tekrar kapatıp açtım sorun çözüldü. yazılım sıfırlama nasıl yapılıyor?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
2Oh güncellemesi sonrasında pilin daha iyi performans gösterdiğini düşünüyorum. Her zamanki kullanımın dışında biraz daha fazla kullandım telefonu. Oyun(dead trigger 2 - Gt Racing - 1010) , sosyal medya , Tapatalk'ta filan takıldım. 5 saat ekran süresi aldım. Ben yüzde 15'de şarja takıyorum. Tamamen bitirsem 6 saate yaklaşır herhalde. Bu arada tek şey ekran parlaklığını yüzde sıfır ve yakınında kullandım.
Bir defa tamamen yüzde ellide kullanacağım.Bakalım ne kadar ekran süresi alacağım.

9badc82883ac3d2e04370a55c4891355.jpg

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Dead Trigger 2 indirdim ama oyun ciddi derecede kasıyor oynayan veya deneyen varsa aynı sorunu yaşayan varmı ?

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Dead Trigger 2 indirdim ama oyun ciddi derecede kasıyor oynayan veya deneyen varsa aynı sorunu yaşayan varmı ?

O oyunda bir sorun vardı bir zamanlar ben telefonun dil ayarını ingilizce yapınca oyun kasmıyordu türkçe yapınca kasıyordu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen öyle :)

Diğerleri anca kağıt üzerinde çalışıyorlar.

arkadaslar 2k ekranı övüyorsunuz acak 5.5 inclik bir ekrandan bahsediyoruz. o cözünürlükler bildiginiz televizyon ekranı. kücücük bi ekrana onu sıgdırmaya calısmak pil sarfiyatından baska birşey degildir. pazarlama teknigidir. ve görüyoruz ki fazlasıyla işe yaramış. full hd ekranlar idealdir. 3000 mAh ile birlikte optimize edilmiş de olsa 2k ekran yeterli performans ve pil destegi saglamicaktır. bu anlasılmasın ki lg g3 kötü bir telefon. hayır aksine oldukca iyi ama bazı noktaları fazla iyi yapmaya calısırken aslında kullanıcıyı olumsuz etkiliyor. bunu görmenizi isterim. LG fanboyluguna gerek yok.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En yüksek grafikte oynuyorum ve hiç kasma yok.
[MENTION=411561]c_nergy[/MENTION] Bende de hiç kasma yok.
Cok merak ettim simdi. Yani sen simdi medium ya da low grafikteki akiciligi highta da aliyorsun oyle mi? Benim demek istedigim kasma olayi o bi ara bi hata vardi turkce diliyle alakali, o sekilde bi kasma degil. Dunya haritasina gecerken falan arada anlik donma yapiyor her zaman degil. Ya da oyundayken tepede gunesi karsima aldigimda yine anlik frame atlamalari oluyor.
Aranizda gt racing 2 oynayan var mi peki ? Yagmurlu havada yarisabiliyormusunuz mesela o oyunda? Ben cok zorlaniyorum araci kontrol ederken bildigin kasiyor goruntu slide show a donuyor resmen hava yagmurlu iken

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Cok merak ettim simdi. Yani sen simdi medium ya da low grafikteki akiciligi highta da aliyorsun oyle mi? Benim demek istedigim kasma olayi o bi ara bi hata vardi turkce diliyle alakali, o sekilde bi kasma degil. Dunya haritasina gecerken falan arada anlik donma yapiyor her zaman degil. Ya da oyundayken tepede gunesi karsima aldigimda yine anlik frame atlamalari oluyor.
Aranizda gt racing 2 oynayan var mi peki ? Yagmurlu havada yarisabiliyormusunuz mesela o oyunda? Ben cok zorlaniyorum araci kontrol ederken bildigin kasiyor goruntu slide show a donuyor resmen hava yagmurlu iken
Dead Trigger 2'de hiç kasma olmuyor. Sadece ısınıyor.
Ben GT Racing 2 oynuyorum . Dediğin gibi yağmurlu havalarda hafif kasma var.