LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplar için çok teşekkür ederim. Şöyleki kardeşim turkcell kullanırken mesaj aldı. Ben avea hattımı taktığımda böyle bir mesaj gelmedi. Dediğim gibi 2 gün önce geldi. Evraklardan kastınız parayı yatırdığım banka dekontu ise duruyor. Pasaport sahibi arkadaşta şuan yurt dışında (Gemide çalışıyor)
Dekont var ise başka evrak gerek yok. Dediğim gibi arayıp bilgi alabilirsiniz. Ben çok pasaport kaydı yaptım. Kayitsiz telefonla kayıtlı telefon anında dakkasinda sisteme yansıyor yani su an kayıtlı gözüküyor ise bir sorun yok demektir.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Dekont var ise başka evrak gerek yok. Dediğim gibi arayıp bilgi alabilirsiniz. Ben çok pasaport kaydı yaptım. Kayitsiz telefonla kayıtlı telefon anında dakkasinda sisteme yansıyor yani su an kayıtlı gözüküyor ise bir sorun yok demektir.

Yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Aradım sordum aveadan kaynaklı olduğunu dikkate almamam gerektiğini söylediler. Tekrar çok teşekkür ederim.

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Aradım sordum aveadan kaynaklı olduğunu dikkate almamam gerektiğini söylediler. Tekrar çok teşekkür ederim.
Sorunun çözüldüğüne sevindim. İyi günlerde kullanmanız dileği ile.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
V20h ile telefon kaymak gibi oldu takılma yok çok hızlandı batarya biraz daha iyileşti.Sistemin eksileri sessiz mod ve edit mp3 bölümü kaldırılmış. Sessize almak isterken flaş ile kamera açılıyodu ama çözdüm gösterge en geriye getirilene kadar basılı tutmak gerekiyor.Bir de bildirimleri iki kez yukarı kaldırmak gerekiyor sinir bozucu olmuş.Bunları düzeltirlerse hiç bi sıkıntı kalmayacak

check5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkese selamlar,

yeni bir lg g3 kullanıcısıyım eski sürümünde mail programımı düzgün bir şekilde kullanıyordum yeni güncelleme ile kullanamıyorum eski sürüme nasıl geri dönebilirim birileri yardımcı olabilir mi aradım ama forumda bulamadım teşekkür ederim ilgilenebilecek arkadaşa

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG mobil support isimli uygulama ile kdz yükleme gibi zahmetli ve karışık bir yöntem ile dönebilirsiniz bunun dışında mümkün değil. Google girip LG G3 kdz yüklemek yazıp araştırma yapmalısınız.

ufukedis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg G3 imei AtmA sonucu sebeke sorunu yaşayanlara ücreti karşılığı sorunu duzelte bilirim. İlgilenenler ozel den ulasabilirler.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Sorunu olan bir şekilde halledebilir. Sen gelip burada "ücretli " demen her şeyi değiştiriyor. Ve bu mesajı tekrar tekrar atmak da dahil
Aynen farklı ortamlarda da gördüm arkadaşı, sürekli bir sorun halletme halinde kendisi. Tabi ücretli olarak.

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merbaba.
Guncelleme neye gore geliyor acaba anlamadim ben.Bana hala gelmedide son guncelleme.Oysa telefonu ilk alanlardanim. ???

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255

Güncelleme sonrası tuşlar böyle oluyor ben sevdim açıkçası sevmeyen güncellemese daha iyi olur.Yeni sürüm ile cihazım yağ gibi akıyor ayıptır sölemesi nazar değmesin:tt1:Son gelen güncelleme 89mb

zeynepp_tugcee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende sevdim yeni tuslari gayet hoş olmuş:drool:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaslar merbaba.
Guncelleme neye gore geliyor acaba anlamadim ben.Bana hala gelmedide son guncelleme.Oysa telefonu ilk alanlardanim. ???

Sanirim sadece 16gb lik cihazlara gelmis 32lere henüz gelmemiş, doğru mudur net bilgim yok :)

Güncelleme sonrası tuşlar böyle oluyor ben sevdim açıkçası sevmeyen güncellemese daha iyi olur.Yeni sürüm ile cihazım yağ gibi akıyor ayıptır sölemesi nazar değmesin:tt1:Son gelen güncelleme 89mb
84mb di sanirim ya da o civarda birsey :) ekraninizdaki görüntü resim mi yoksa tema mi? Ben pek hoş temalara denk gelemedim de :glare:

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bende sevdim yeni tuslari gayet hoş olmuş:drool:

Sanirim sadece 16gb lik cihazlara gelmis 32lere henüz gelmemiş, doğru mudur net bilgim yok :)

84mb di sanirim ya da o civarda birsey :) ekraninizdaki görüntü resim mi yoksa tema mi? Ben pek hoş temalara denk gelemedim de :glare:

32gb cihaz arka plan duvar kağıdı widget ise amber weather transparent

zeynepp_tugcee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler :) peki hava durumu göstergesi temayla mi geliyor, ekrana biz yerleştiremiyor muyuz :))

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle. :D Biri "Para verdik 32 Gb aldık ama bize değil 16'ya gelmiş güncelleme. " demiş.
Vardır firmanın bir bildiği herhalde . :D
Bence şöyle düşünmüşlerdir ilk baş 16 GB olanlara verelim bir sıkıntı çıkmazsa 32 olanlara veririz :) 16 GB olanlar kobay bence :)

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22

Duvarkagidinin ekran goruntusunu alip link atar misin aradim bulamadim d.kagidini☺