LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar telefonumu şimdi yazılım güncellemesi yaptım ama telefon resmen kafayı yedi durmadan açılıp kapanıyor açılınca bişiye girmek isteyince direk donup yeniden açılıp kapanıyor 1 saattir böyle hiç bişi yapamıyorum telefonda. napmam gerek??????:crying:
Telefonu kapatın 5 saniye sonra ses kısma tuşuna basın hemen ardından güç tuşuna basın ve LG logosu gelene kadar bekleyin. LG logosunu gördüğünüz an power tuşundan parmağınızı çekip tekrar basılı tutun. Yes ve no şeklinde ekran gelecek karşınıza burada ses kısma ve artırma tuşları ile seçim yapılabiliyor yes diyerek sonraki kısma geçin. Bu kısımda tekrar yes diyerek telefonu bırakın 5-10 dakika içinde sorunsuz açılacaktır.

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kapatın 5 saniye sonra ses kısma tuşuna basın hemen ardından güç tuşuna basın ve LG logosu gelene kadar bekleyin. LG logosunu gördüğünüz an power tuşundan parmağınızı çekip tekrar basılı tutun. Yes ve no şeklinde ekran gelecek karşınıza burada ses kısma ve artırma tuşları ile seçim yapılabiliyor yes diyerek sonraki kısma geçin. Bu kısımda tekrar yes diyerek telefonu bırakın 5-10 dakika içinde sorunsuz açılacaktır.

teşekkürler. deniyorum umarım düzelir

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hala aynı sorun devam ediyor maalesef telefon durmadan açılıp kapanıyor dokunduğum an
Biraz zor hard reset tuşlar birbirine yakın olduğu için sürekli deneyin bende de aynı sorun olmuştu belki 20 kez denedim nihayetinde girdi hard reset sayfasınada sorun halloldu hard reset ten baska şansınız yok surekli deneyin

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Arkadaşlar biraz önce bana v20f adı altında 553mb'lık bir güncelleme geldi ota'dan bu sürüm lollipop mu oluyor acaba bilgisi olan varmı

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
20f sea'ya gelip güncelleyen olursa buradan farklılıkları paylaşırsa sevinirim..

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncellemeyi yükledim hard resette attım ama arada telefon donup kapanıp kendi kendine açılıyor falan gayet sinir bozucu. neden kaynaklı olabilir?:cursing:

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
güncellemeyi yükledim hard resette attım ama arada telefon donup kapanıp kendi kendine açılıyor falan gayet sinir bozucu. neden kaynaklı olabilir?:cursing:

Telefonu bilgisayara kabloyla bağlayıp LG PC Suite programını açın. Yukarıdaki "Mobil cihaz" menüsünden "Yükseltme hatalarını geri yükle" yapıp bekleyin. Bu esnada telefonun bilgisayarla olan bağlantısı (kablo) ve internet kopmasın.

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hard resetten sonra yapmaması lazım ilginç [emoji53]
hatta 2 kere hard reset yaptım o derece.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonu bilgisayara kabloyla bağlayıp LG PC Suite programını açın. Yukarıdaki "Mobil cihaz" menüsünden "Yükseltme hatalarını geri yükle" yapıp bekleyin. Bu esnada telefonun bilgisayarla olan bağlantısı (kablo) ve internet kopmasın.
bide bunu deneyim bakalım teşekkürler

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler telefonda ufak tefek sorunlar vardı bide ana ekranı varsayılan olarak ayarlayamama gibi sinir bozucu bi sorunum daha vardır. @Akhtoher kardeş hard reset önermişti. bugün nihayet vakit bulabildim yedekleme yapıp hard reset attım. gayet iyiydi sorunlar da düzeldi stabil çalışıyodur. 20f güncellemesine kadar da kurulu şekilde başladı telefon. daha sonra kurmuş olduğum kullandığım programları tekrar kurarken aynı sorunlar yeniden olmaya başladı. son yüklediğim program "trustlook security" diye bi programdı ondan olabilceğini düşündüm. programı kaldırdım ve tekrar telefon normale döndü. @smt_1907 kardeş aynı sorunu yaşadığını söylemişti bi dene istersen o programı kullanıyosan sen de. yani kullandığınız programlara dikkat edin arkadaşlar bu bende sorun olan program aslında markette editörün seçimi olarak önermişti çok da memnundum güzel programdı ama bu tarz sorunlar çıkartabiliyo malesef. hiç aklıma gelmezdi bu sebeple sorun olabilceği. sizler de sorunu donanım da yada lg de aramak yerine yüklediğiniz programlara bakın zira benim cihazım yeniden canavar gibi oldu.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
ya bu güncelleme deli edecek beni ikide bir şöyle bir şey çıkıyor telefonda "durdu ne yazıkki ana ekran" bilen var mı acaba ? http://imgur.com/RoU7FXI

Ana ekrana format at düzelir.ekran ayarlarında olacaktı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya bu güncelleme deli edecek beni ikide bir şöyle bir şey çıkıyor telefonda "durdu ne yazıkki ana ekran" bilen var mı acaba ? http://imgur.com/RoU7FXI

Ana ekrana format at düzelir.ekran ayarlarında olacaktı.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler telefonda ufak tefek sorunlar vardı bide ana ekranı varsayılan olarak ayarlayamama gibi sinir bozucu bi sorunum daha vardır. @Akhtoher kardeş hard reset önermişti. bugün nihayet vakit bulabildim yedekleme yapıp hard reset attım. gayet iyiydi sorunlar da düzeldi stabil çalışıyodur. 20f güncellemesine kadar da kurulu şekilde başladı telefon. daha sonra kurmuş olduğum kullandığım programları tekrar kurarken aynı sorunlar yeniden olmaya başladı. son yüklediğim program "trustlook security" diye bi programdı ondan olabilceğini düşündüm. programı kaldırdım ve tekrar telefon normale döndü. @smt_1907 kardeş aynı sorunu yaşadığını söylemişti bi dene istersen o programı kullanıyosan sen de. yani kullandığınız programlara dikkat edin arkadaşlar bu bende sorun olan program aslında markette editörün seçimi olarak önermişti çok da memnundum güzel programdı ama bu tarz sorunlar çıkartabiliyo malesef. hiç aklıma gelmezdi bu sebeple sorun olabilceği. sizler de sorunu donanım da yada lg de aramak yerine yüklediğiniz programlara bakın zira benim cihazım yeniden canavar gibi oldu.
Marketteki bazı uygulamaların hâlâ lollipop sürümüne uyumlu olmadığını bir kez daha görmüş olduk :)

grolof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar
Rehberde kişilere atadığım fotoğraflar aradığımda yada arandığımda görünmüyor.Rehber listesinde görünüyor ama çalışmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaşlar herkeze iyi forumlar.
ben 16 gb bir lg g3 kullanıcısıyım cihazımdan memnunum ama bazı sorunlarım var ve gerçekten canımı sıkıyor.
5.0 a güncelledim cihazı ufak defek takılmalar mevcut görmezden geliyorum ama menüye girdiğimdeki kasılma can sıkıcı. birde söylemeden gecemiycem. bu kadar büyük paralar verip böyle meşhur bir cihaz kullanıyoruz ama ben tam uyumlu tadını çıkarta çıkarta hiç oyun oynayamadım buna tam uyumlu yüksek grafikli oyun önerisi yaparsanız çok memnun olurum. herkeze teşekkürler.

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu lollipop tam bir fiyasko yükledikten sonra hard reset falan alayını yapmış olmama rağmen daha önce hiç donmayan telefon ikide bir donmaya başladı. ekran geçişleri sürekli takılıyor berbat bir şey. kitkat 'a nasıl downgrade edilir bilen var mı?

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim de güncellemeden sonraki ana ekran hatası, donma, kapanıp açılma sorunları devam ediyor güncellemeyi geri alma şansımız var mı?

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de lollipop guncellemesinden sonra hard reset atmama ragmen bazi kronik oldugunu dusundugum sorunlar devam ediyor. Ornegin en buyuk problem klavye yavasligi ve yazi yazarken olusan inanilmaz donmalar. Telefon kitkat yuklu iken yuksek grafikli oyunlarda bile kolay kolay isinmazken suan 10-15 dk internette gezinti esnasinda isinma farkediyorum. Ayrica daha onceki mesajlarimda da belirttigim gibi arka plan uygulamalari ekranindaki sacmaliklar. Benim iyice guvenim azaldi lg ve de androide olan bakisimda. Bu arada bu sorunlar ile ilgili herhangi bir aciklama yapildimi ya da yakin zamanda duzeltme ile ilgili bir guncelleme haberi alan var mi acaba aranizda? 32gblik 3gb ramli telefon su yaziyi yazarken donuyor. Saka gibi..

Bir de lollipoptan kitkata geri donebiliyormuyuz? Eger mumkunse nasil yapildigini bilen bir arkadas yardimci olabilir mi?

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fabrika ayarlarına döndürünce android sistemi değişir mi acaba ? :))

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İyiki kitkattayım. Burada bazı arkadaşlar yağ gibi yağ gibi derken palavra attıklarını biliyordum. Allahtan telefon lolipopa gecince kafayi falan yedide kitkat geçirebildim. Asıl telefon şimdi yağ gibi.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyiki kitkattayım. Burada bazı arkadaşlar yağ gibi yağ gibi derken palavra attıklarını biliyordum. Allahtan telefon lolipopa gecince kafayi falan yedide kitkat geçirebildim. Asıl telefon şimdi yağ gibi.
Nasil gecirdin kitkata ?