LG G3 Kullanıcıları Kulübü

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Guncelleme varmı diye pc suit i açtım fakat pc cihazı bulmuyo tellefonda sadece şarj oluyo algısı var görmedi cihazı pc suit neden görmedi bilgisi olan varmı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG G3 e Hard Reset atsam telefonum garanti kapsamından çıkarmı ?

grolof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş 20b ile 20f arasında hissedilir farklılık varmı görselik stabilite ?
Bendeki sea parlel ithlat cihazı 20b kullanıyorum bazen ufak tefek donmalar oluyor arada pc suit den yukseltmiştim.
Tabiki B ile F arasında 2 tane güncelleme yani iyileştirme var.Güncelleme sonrası format atarsanız problem yaşamazsınız.Bendekide paralel ithalat gerçi ben almanya sürümünü kullanıyorum ve hiç bir sıkıntım yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

LG G3 e Hard Reset atsam telefonum garanti kapsamından çıkarmı ?
İlk günkü halini alır yani garanti problemin olmaz

Guncelleme varmı diye pc suit i açtım fakat pc cihazı bulmuyo tellefonda sadece şarj oluyo algısı var görmedi cihazı pc suit neden görmedi bilgisi olan varmı acaba
Üstteki çubuğu aşağıya çekin ve bağlantı şekli şarj modu ise MTP modunda bağlayın

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu arada nedenini anlayamadigim bir sekilde klavye sorunum duzeldi. Tabi bu sorunla ugrasirken tema kaldirip tekrar yuklemek,ekran dilini turkceye cevirmek vs gibi seyler denedim. Bunlardan herhangi biri duzeltmis olabilir. Birde sarj aletindeki bir ariza yani kablodaki temassizlik sorunu telefonu zorluyor olabilir mi? Benim sarj aletim arizali ve sarj esnasinda bir kac kere temassizliktan dolayi sarj durup devam ediyor. Telefon normale oranla sarj esnasinda cok isiniyor ve yavas sarj oluyor gibi. Bir arkadasim isinma ve isinmadan dolayi da klavye vb yavasliklarin sarj aletinden dolayi olabilecegini daha once kendisinde boyle bir seyin oldugundan bahsetti. Bende farkediyorumki sarjda degilken sanki hersey normal telefon sarjdayken asiri isinmadan kaynakli yavasliklar olusuyor gibi.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu arada nedenini anlayamadigim bir sekilde klavye sorunum duzeldi. Tabi bu sorunla ugrasirken tema kaldirip tekrar yuklemek,ekran dilini turkceye cevirmek vs gibi seyler denedim. Bunlardan herhangi biri duzeltmis olabilir. Birde sarj aletindeki bir ariza yani kablodaki temassizlik sorunu telefonu zorluyor olabilir mi? Benim sarj aletim arizali ve sarj esnasinda bir kac kere temassizliktan dolayi sarj durup devam ediyor. Telefon normale oranla sarj esnasinda cok isiniyor ve yavas sarj oluyor gibi. Bir arkadasim isinma ve isinmadan dolayi da klavye vb yavasliklarin sarj aletinden dolayi olabilecegini daha once kendisinde boyle bir seyin oldugundan bahsetti. Bende farkediyorumki sarjda degilken sanki hersey normal telefon sarjdayken asiri isinmadan kaynakli yavasliklar olusuyor gibi.
Gidip bir şarj aleti alın bence bataryası patlayan telefonlar kervanına katılmayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar ben lolipop güncellemesi v20e çıkınca bilgisayar üzerinden güncelledim bir sorun yoktu 15 gün kullandım daha sonra v20f çıktı onu attım telefon açıldı baktım ekranın üst köşesi sararmış soğukken az ısınınca baya belli oluyor ne yapmalıyım yazılımsal bir sorun mu yoksa ekran gitti mi

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ses de gitmeye basladi. Video aciyorum 5sn sonra ses yok oyuna giriyorum ayni sekilde. Tirsmaya basladim patlar mi ki

darende44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba
Telefonun wifi hotspot sonra da usb ile internet baglantisini seçince telefonum reset atiyor.Daha önce defalarca bağlanmıştım.Bir sorun yoktu.
Lolipop güncellemesi geldi fakat kurmadım daha.Çözümü nedir ?

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ses de gitmeye basladi. Video aciyorum 5sn sonra ses yok oyuna giriyorum ayni sekilde. Tirsmaya basladim patlar mi ki
Onlarca örneği var patlayabilir. Yan sanayi şarj aletleri veya arızalı şarj aletleri batarya patlatabiliyor cebinizde patlarsa sizede zarar verir. 20 30 liraya iyi bir şarj aleti bulursunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba lg g3 telefonum lg pc suite ile yedekledim daha sonra güncellemeden sonra resetledim ve şimdi geri yüklemek istediğim yedeklemeyi yüklemiyor hata veriyor bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba lg g3 telefonum lg pc suite ile yedekledim daha sonra güncellemeden sonra resetledim ve şimdi geri yüklemek istediğim yedeklemeyi yüklemiyor hata veriyor bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan varmı
hangi pc suite'i kullandın? lg g2 için olanı kullandıysan sorunun sebebi bu olabilir. lg, g3 için pc suite çıkarmadı diye biliyorum henüz.

bir kaç kişi gelen güncellemelerin boyutlarını yazmış, v20f bana da 515mb olarak geldi. telefon ithal, program versiyonu v10o-ame-xx. gelen güncellemeyi yapsam tr'deki telefonlar gibi sorunlar çıkartır mı acaba?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesler merhaba benim cihaz paralel ithalat ve 20b surumu yuklu 5.0 ben almanya 20f romu yuklemek istiyorum performans anlaminda iyilesme olur diye dusunuyorum

Ve sorum su.. 20f romunu nasil yukleyebilirim yardimci olabilirmisiniz?

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben telefonumdaki sorunu halledemedim tekrar sormak istiyorum. güncelleme sonrası kaç kez hard reset atmama fabrika ayarlarına dönmeme rağmen telefon ara ara donup kapanıp açılıyor ve ekranda sık sık "durdu ne yazıkki ana ekran " hatası çıkıyor. bu durum telefondan mı kaynaklı bir sorun yoksa yeni güncelleme ile düzelir mi ne yapmam gerek? sinir oldum kaç gündür

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasil yapacagimi ogredim yarin aksam 20f romunu yukleyecegimm gelismeleri yazarim

Querytr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon uzerinden "guncelleme merkezinden" yazilim guncellemesi oldugu yaziyor fakat inmiyor. bir sure indiriyor yazdiktan sonra suan servisden dolayi vs indirilemiyor diyor cozumu bilen varmi acaba

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben telefonumdaki sorunu halledemedim tekrar sormak istiyorum. güncelleme sonrası kaç kez hard reset atmama fabrika ayarlarına dönmeme rağmen telefon ara ara donup kapanıp açılıyor ve ekranda sık sık "durdu ne yazıkki ana ekran " hatası çıkıyor. bu durum telefondan mı kaynaklı bir sorun yoksa yeni güncelleme ile düzelir mi ne yapmam gerek? sinir oldum kaç gündür
Hala servise vermedin mi sen onu

darende44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu lolipopu yükleyip yüklememe arasinda kararsizim.Yorumlara bakiyorum güncelleme sonrasi sorun yaşayanlar var.Telefon hergun yukle diyor.Ben yuklemedim.Önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada wifi hotspot usb ile internete baglani seçince tlf reset atiyor diye yazi yazmıştım bir önceki yazimda.Bu konuda bilgisi olan var mi ?

grolof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu lolipopu yükleyip yüklememe arasinda kararsizim.Yorumlara bakiyorum güncelleme sonrasi sorun yaşayanlar var.Telefon hergun yukle diyor.Ben yuklemedim.Önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada wifi hotspot usb ile internete baglani seçince tlf reset atiyor diye yazi yazmıştım bir önceki yazimda.Bu konuda bilgisi olan var mi ?
Bence yükle ama problem yaşamak istemiyorsan kalıntıları silmek için telefona format at.Yada hard reset dediğimiz işlem her ikiside aynı.
Telefonu kapat ve ses kısma ile power tuşuna aynı anda bas logo gelince kısa bir an bırakıp tekrar bas ve bekle ekran açılınca ses tuşu ile yes in üstüne gel ve power tuşuyla onayla bu işlemi iki kez yap telefon açılana kadar bekle ve problemsiz kullanmaya devam et.

Flash tool ile yeniden yazılım yükle ,internetden fotoğraflı anlatımları bulabilirsin.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben dün akşam 4.4.2 ye geri döndüm. Lolipop da belirgin bir sorunum olmadığı için sıkıntı yok diyordum fakat şu anda öyle bir hızlı ki cihaz lolipop neden yüklemişim diyorum kendime :)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben lg g3 cihazımda cloudy g3 2.1 kullanıyorum. inanılmaz stabil ve hızlı. herhangi bir takılma kasma ısınma problemi yok. stock rom a göre çok çok iyi durumda. root lu arkadaşlara tavsiye ederim

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben dün akşam 4.4.2 ye geri döndüm. Lolipop da belirgin bir sorunum olmadığı için sıkıntı yok diyordum fakat şu anda öyle bir hızlı ki cihaz lolipop neden yüklemişim diyorum kendime :)
Vallahi bende doneyim mi diye dusunup dururken bugun ikinci kez bi hard reset daha atayim dedim. Suan telefonum kitkatta dahi gormedigim bir akicilikla calisiyor. Bunu program acilisi ve menu gecislerinde dahi sezebiliyorum. Ben bi hard reset daha atin derim sikintisi olan arkadaslara yalniz reseti attiktan hemen sonra butun uygulamalarinizi bianda yuklemeyin. Play storedan indirmeleri durdurup gerekli olanlari tek tek indirin derim. Benim 2. Hard resetimdi ve bu sefer tek tek yukledim yani zorlamamaya calistim cihazi. Suan gerek klavye sorunu gerek isinma ve yavaslik hepsi cozulmus durumda.

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallahi bende doneyim mi diye dusunup dururken bugun ikinci kez bi hard reset daha atayim dedim. Suan telefonum kitkatta dahi gormedigim bir akicilikla calisiyor. Bunu program acilisi ve menu gecislerinde dahi sezebiliyorum. Ben bi hard reset daha atin derim sikintisi olan arkadaslara yalniz reseti attiktan hemen sonra butun uygulamalarinizi bianda yuklemeyin. Play storedan indirmeleri durdurup gerekli olanlari tek tek indirin derim. Benim 2. Hard resetimdi ve bu sefer tek tek yukledim yani zorlamamaya calistim cihazi. Suan gerek klavye sorunu gerek isinma ve yavaslik hepsi cozulmus durumda.
ben yüz kez hard reset yaptım nerdeyse ama hala bi numara yok :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bu kulüpte en çok pişmanlığın kokusunu alabiliyor olmam kesinlikle bir tesadüf değil.