LG G3 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lg g3 modern combat 4,5 ve bir kaç uygulamada uygulama yüklenmedi hatası var neden acaba ?? Acil android l 5.0

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
https://www.youtube.com/watch?v=2we1YDc5JGU ben videoya bakarak rootladım, twrp ve custom rom yükledim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

https://www.youtube.com/watch?v=6lPvPvKo1uM d855 twrp videosu

http://downloads.codefi.re/thecubed/lg_g3/bump/twrp-2.8.0.0_d855-signed.img twrp için gereken dosya linki
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Cihazımı sorunsuzca twrp yaptım. Artık tecrübe etmediğim sadece rom atmak kaldı. Onu da daha sonra yaparım artık :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Hani genelde orjinal aksesuarlar kullanmayı önririz ya peki beats kulaklık kullansak sıkıntı olur mu? Sonuçta beats iyi yani :D

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gecenlerde lg googledaki gibi bi sesli komut programi yayinlamisti guncellemeyle hatta bende calismiyordu sikintiliydi. Hard resetten sonra gitmis napicam ben nerden bulabilirim onu ?

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arama cubuguna voice mate yazdim yine de cikmadi bi baksana sende cikiyor mu ?
Şu anda markette indirilebilir durumda değil. Sebebini bilemiyorum fakat aldığım ekran görüntüsünü aktarayım size.
4a6dd268c59fa7e4220739cf9c51752e.jpg
gördüğünüz gibi normalde LG marketine ait bir uygulama.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu anda markette indirilebilir durumda değil. Sebebini bilemiyorum fakat aldığım ekran görüntüsünü aktarayım size.
4a6dd268c59fa7e4220739cf9c51752e.jpg
gördüğünüz gibi normalde LG marketine ait bir uygulama.
Evet ayni listede gormetince sasirdim bende. Hard reset attiktan sonra gelmedi nedense. Onu da bekleyim bakalim yapacak birsey yok gibi alistik bu ilginc hatalara :D

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet ayni listede gormetince sasirdim bende. Hard reset attiktan sonra gelmedi nedense. Onu da bekleyim bakalim yapacak birsey yok gibi alistik bu ilginc hatalara :D
Düzenliyor olabilirler yada benzeri bir durum. Yoksa indirmeye kapalı olmazdı var demekki bir yenilik.

audeyay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Eski bir android kullanıcısıyım. Lakın Lg G3 konusunda hem yazılımsal hem donanımsal olarak birkaç soru soracağım. Son telefonum nexus 4'tü. ekranı kırılınca perte çıktı ve Lg G3 32 gb rom 3gb ram olanından almaya karar verdim.

1. Lg G3'te karşılaştığınız sorunları yazabilir misiniz?
  2. Kutudan çıkan kulaklığı nasıl ? ( ben sennheiser cx300ii kullanıyorum normalde fakat mikrofon çıkısı yok. Cx300ii ile deneyimi olan bir arkadaş kutudan çıkan kulaklıkla bir karşılaştırma yapabilirmi ? Birde jag girişi nasıl ses veriyor? "nexus 4 te son ses yeterli gelirken Iphone 5'te sonses kullanılmıyor sesi çok çıkıyordu"
  3. Lolipop güncellemesiyle bir sorunla karşılaştınız mı?
  4. KK sürümünde root işlemini inceledim birçok alternatif var fakan sadece root olarak gördum. Aynı zamanda custom recovery yükleyen bir yöntem varmı yoksa ekstra olarak mı recovery yi kuruyoruz ?
  5. Lolipop güncellemesi için herhangi bir root yapımına ulaşamadım bir bilginiz varmı ?
  6. KK ve Lolipop için önerebileceğiniz bir rom varmı?
  7. Lg G3 için neden rom kullanma ihtiyacı duyuyorsunuz? ( nexus 4 ve altındaki telefonlarda hem görünüm ve ek özelliklerden hemde performans için rom yüklüyordum sizin rom yüklemekteki gerekçeniz nedir? )
  8. Lg g3 kullanırken eksikliğini hissettiğiniz bir şey var mı ?
  9. Telefonun yanında 32 gb lık bir sd cart almayı düşünüyorum ve şunu seçtim: SanDisk 32 GB Ultra Micro SD HC Class 10 Hafıza Kartı

Sizin bir öneriniz ve bu fiyat aralığında daha hızı bir sd cart tavsiyeniz var mı ?
  10. Kılıf konusunda çok kararsız kaldım ve iki seçenek biraktım kendime
    1. LG G3 Ultra Süper Koruma Standlı Kılıf | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com

Bu seçimi tırtıklı olmasından dolayı seçtim elimden kaymaz düşünce az darbe alır birazda yumuşak gelen darbeleri yumuşatır diye ama kararsız kalmamın nedeni uzun süreli oyun oynarken elimi rahatsız edermi cebime koyup çıkartırken zorlarmı diye düşündüm.
    2. Eiroo Slim Power LG G3 Siyah Kılıf | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com

Görünüşü güzel düz sert olmasından dolayı seçtim ama elimden sık sık düşürürüm diye korktum. düşünce kenarları zarar görür ekranı yoruyamaz falan dedim kendi kendime ama emin olamadım. sizin tercihiniz hangisidir.
  11. Ve ekran koruyucu incelemelerin sonucunda buna karar verdim " Lg G3 Buff Kırılmaz Ekran Koruyucu Film | BufflabsTurkiye " malum son telefonumun ekranı kırılarak veda ettim ama kullanan varsa sormak istediğim birkaç soru var
    • A) Gerçekten darbe emicimi ? ekran kırılmasını engelliyormu ?
    • B) Buna gerek varmı yoksa ekran yeteri kadar sağlam mı ?
    • C) Kalın mı ekrandaki görüntüyü etkiliyor mu ?
    • D) Parmak izi bırakıyormu ?
    • E) Ufak su temazlarında "elim olması gerekenden 5 kat fazla terliyor" ekrandan kayarmı kada kalkarmı ?
    • F) Telefonun aşırı ısınması ekran koruyucuyu etkiler mi ?
    • G) Ömrü ne kadardır ? ne kadar kullanabilirim ?
    • H) sitesinden verilen sipariş elime ne zaman ulaşır (İstanbul- Ümraniye)
  12. Kamerasından memnunmusunuz ? Ağır çekim modu varmı? Nasıl etkinleştiriliyor ?
  13. Normal kullanımda pil ömrü nasıl? yedek bataryaya gerek varmı?
  14. Yedek bataryaya gerek varsa nerden temin edebilirim ?
  15. %0 dan şarja koyunca kaç saate şarj durumu %100 oluyor ?
  16. Yüklenen boyutu yüksek oyunları telefon hafızasına mı yoksa "varsa" sd carta mı yüklüyor ?
  17. Eğer oyunları telefon hafızasına yüklüyorsa sd karta aktarma imkanı yada direkt olarak sd karta yükleme durumu varmı ?
  18. Isınma durumu nedir ? "1 saat asphalt 8 aralıksız oynama"
  19. Dokunmatik hassasiyeti nasıl ? " pantolon cebindeyken yanlışlıkla tuş kilidi açıp arama falan yapıyormu ?
  20. Arkadaki ses açma tüşü yerine ekrana yada bildirim çubuğuna alternatif bir sanal tuş yada ona benzer birşey koyulabiliyormu ?
  21. USB OTG ile klavye , joystik ve max kac gb flash disk okuyabiliyor ve hepsini bir usb çoğaltıcı ile bağlayabilir miyiz ?

Arkadaşlar şimdiden gözünüze elinize sağlık. Çok teşekkür ederim. Uzun bir yazı oldu bir yazım hatam varsa kusura bakmayın.

Saygılarımla; Yusuf Bütün

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dostum telefon alacaksın araba değil yahu bu kadar soru araç galerisinde sorsan dayak yersin [emoji14] şaka bir yana baya detaylı olmuş cevaplayan birileri olursa biz de faydalanırız :)

audeyay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum telefon alacaksın araba değil yahu bu kadar soru araç galerisinde sorsan dayak yersin [emoji14] şaka bir yana baya detaylı olmuş cevaplayan birileri olursa biz de faydalanırız :)

teşekkürler :) konu açmak isterdim ama lg moderatörü cevapları alınca detaylı olarak açar umarım daha verilmesi gereken bilgiler var ama bunlar bulamadıklarım ve öneri istediklerim telefonu alına kendim buraya detaylı bi inceleme yapıp buna benzer bi soru cevap konusu açarım :)

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. Eski bir android kullanıcısıyım. Lakın Lg G3 konusunda hem yazılımsal hem donanımsal olarak birkaç soru soracağım. Son telefonum nexus 4'tü. ekranı kırılınca perte çıktı ve Lg G3 32 gb rom 3gb ram olanından almaya karar verdim.

1. Lg G3'te karşılaştığınız sorunları yazabilir misiniz?
  2. Kutudan çıkan kulaklığı nasıl ? ( ben sennheiser cx300ii kullanıyorum normalde fakat mikrofon çıkısı yok. Cx300ii ile deneyimi olan bir arkadaş kutudan çıkan kulaklıkla bir karşılaştırma yapabilirmi ? Birde jag girişi nasıl ses veriyor? "nexus 4 te son ses yeterli gelirken Iphone 5'te sonses kullanılmıyor sesi çok çıkıyordu"
  3. Lolipop güncellemesiyle bir sorunla karşılaştınız mı?
  4. KK sürümünde root işlemini inceledim birçok alternatif var fakan sadece root olarak gördum. Aynı zamanda custom recovery yükleyen bir yöntem varmı yoksa ekstra olarak mı recovery yi kuruyoruz ?
  5. Lolipop güncellemesi için herhangi bir root yapımına ulaşamadım bir bilginiz varmı ?
  6. KK ve Lolipop için önerebileceğiniz bir rom varmı?
  7. Lg G3 için neden rom kullanma ihtiyacı duyuyorsunuz? ( nexus 4 ve altındaki telefonlarda hem görünüm ve ek özelliklerden hemde performans için rom yüklüyordum sizin rom yüklemekteki gerekçeniz nedir? )
  8. Lg g3 kullanırken eksikliğini hissettiğiniz bir şey var mı ?
  9. Telefonun yanında 32 gb lık bir sd cart almayı düşünüyorum ve şunu seçtim: SanDisk 32 GB Ultra Micro SD HC Class 10 Hafıza Kartı

Sizin bir öneriniz ve bu fiyat aralığında daha hızı bir sd cart tavsiyeniz var mı ?
  10. Kılıf konusunda çok kararsız kaldım ve iki seçenek biraktım kendime
    1. LG G3 Ultra Süper Koruma Standlı Kılıf | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com

Bu seçimi tırtıklı olmasından dolayı seçtim elimden kaymaz düşünce az darbe alır birazda yumuşak gelen darbeleri yumuşatır diye ama kararsız kalmamın nedeni uzun süreli oyun oynarken elimi rahatsız edermi cebime koyup çıkartırken zorlarmı diye düşündüm.
    2. Eiroo Slim Power LG G3 Siyah Kılıf | Ücretsiz Kargo (Stoktan Teslim) | MobilCadde.com

Görünüşü güzel düz sert olmasından dolayı seçtim ama elimden sık sık düşürürüm diye korktum. düşünce kenarları zarar görür ekranı yoruyamaz falan dedim kendi kendime ama emin olamadım. sizin tercihiniz hangisidir.
  11. Ve ekran koruyucu incelemelerin sonucunda buna karar verdim " Lg G3 Buff Kırılmaz Ekran Koruyucu Film | BufflabsTurkiye " malum son telefonumun ekranı kırılarak veda ettim ama kullanan varsa sormak istediğim birkaç soru var
    • A) Gerçekten darbe emicimi ? ekran kırılmasını engelliyormu ?
    • B) Buna gerek varmı yoksa ekran yeteri kadar sağlam mı ?
    • C) Kalın mı ekrandaki görüntüyü etkiliyor mu ?
    • D) Parmak izi bırakıyormu ?
    • E) Ufak su temazlarında "elim olması gerekenden 5 kat fazla terliyor" ekrandan kayarmı kada kalkarmı ?
    • F) Telefonun aşırı ısınması ekran koruyucuyu etkiler mi ?
    • G) Ömrü ne kadardır ? ne kadar kullanabilirim ?
    • H) sitesinden verilen sipariş elime ne zaman ulaşır (İstanbul- Ümraniye)
  12. Kamerasından memnunmusunuz ? Ağır çekim modu varmı? Nasıl etkinleştiriliyor ?
  13. Normal kullanımda pil ömrü nasıl? yedek bataryaya gerek varmı?
  14. Yedek bataryaya gerek varsa nerden temin edebilirim ?
  15. %0 dan şarja koyunca kaç saate şarj durumu %100 oluyor ?
  16. Yüklenen boyutu yüksek oyunları telefon hafızasına mı yoksa "varsa" sd carta mı yüklüyor ?
  17. Eğer oyunları telefon hafızasına yüklüyorsa sd karta aktarma imkanı yada direkt olarak sd karta yükleme durumu varmı ?
  18. Isınma durumu nedir ? "1 saat asphalt 8 aralıksız oynama"
  19. Dokunmatik hassasiyeti nasıl ? " pantolon cebindeyken yanlışlıkla tuş kilidi açıp arama falan yapıyormu ?
  20. Arkadaki ses açma tüşü yerine ekrana yada bildirim çubuğuna alternatif bir sanal tuş yada ona benzer birşey koyulabiliyormu ?
  21. USB OTG ile klavye , joystik ve max kac gb flash disk okuyabiliyor ve hepsini bir usb çoğaltıcı ile bağlayabilir miyiz ?

Arkadaşlar şimdiden gözünüze elinize sağlık. Çok teşekkür ederim. Uzun bir yazı oldu bir yazım hatam varsa kusura bakmayın.

Saygılarımla; Yusuf Bütün
hic usenmedinmi dayi

audeyay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim 2 bin küsür liraya telefon alıyoruz. Sonradan pişman olmak istemem :)

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazıma cyanogen mod 12 yüklemek istiyorum detaylı güzel bir anlatım varmı acaba? Telefonum rootlu twrp ayarlı romu da indirdim sadece iyi bir anlatıma ihtiyacım var.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kuzenime g3 aldirtiyorum kendim g2 den cok memnunum g3 ude bildigim kadaryla aldrtyorum :) sorun olan arkadaslara sahsen coguna inanmiyorum

turkuaz50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar facebook bildiirmleri alamıyrum önceden alabiliyordum.acaba ne yapmam gerek lolipopa geçince gelmiyor bildiirmler

MertAltunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar artık bana gına geldi.

LG G3'üm önceden çatlamıştı ve teknik servise götürmüştüm. Sağolsunlar baya bekletmişlerdi. Yeni telefona kavuştum aralık ayının ortalarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Ve hiç şaşırmadım yine telefonumda çatlak var. Yani kafayı yemek üzereyim bu telefonu tekrar verip yine 2.5 hafta telefonsuz beklemek hiç ve hiç istemiyorum. Acaba istesem para iadesi yapılırmı Teknosa'dan satın aldım ama ilk teknik servis olayını Teknosa'ya götürmeden bizzat Vintek Elektroniğe giderek gerçekleştirdim

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2

LG G3'üm önceden çatlamıştı ve teknik servise götürmüştüm. Sağolsunlar baya bekletmişlerdi. Yeni telefona kavuştum aralık ayının ortalarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Ve hiç şaşırmadım yine telefonumda çatlak var. Yani kafayı yemek üzereyim bu telefonu tekrar verip yine 2.5 hafta telefonsuz beklemek hiç ve hiç istemiyorum. Acaba istesem para iadesi yapılırmı Teknosa'dan satın aldım ama ilk teknik servis olayını Teknosa'ya götürmeden bizzat Vintek Elektroniğe giderek gerçekleştirdim

Valla hocam alan almis söven sövmüş öven övmüş:D gerisi şans

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

Teknik servise gidin sövün hocam 2. defa başıma geliyo para iadesi istiyorum falan belki para iadesi olmaz ama işinizi daha çabuk hallederler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar,

bir sorunum var buradan yazsam cevap alabilirmiyim forumu baştan aşağı inceleme fırsatım olmadı yanlış bir yere yazdıysam affola,

sorunum şu, hediye olarak bir g3 geldi cihaz yurtdışından gelmiş pasaport bulamadıklarından imei atılmış bu yüzden cihaz internet ve şebeke sorunu yaşıyor cihazı orjinal imei sini geri almak için ne yapmalıyım ben pasaport buldum cihazi işleticem böyle işletebilirmiyim yoksa imei yi sıfırlatıp öyle mi işleteyim yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar,

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum.

Hocam ikisinide indirdim root yetkisi verdim bu adımdan sonra flaşlamayı nasıl yapabilirim acaba?
önce indirdiğiniz twrp yi telefonun hafızasına atın, sonra flasify ile flashlayın. sonra google play store dan twrp manager uygulamasını indirin. uygulamada reboot seçenekleri içinde "reboot recovery" kısmına tıklarsanız twrp açılır. sonra buradaki talimatları izleyerek romu flashlayın

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
önce indirdiğiniz twrp yi telefonun hafızasına atın, sonra flasify ile flashlayın. sonra google play store dan twrp manager uygulamasını indirin. uygulamada reboot seçenekleri içinde "reboot recovery" kısmına tıklarsanız twrp açılır. sonra buradaki talimatları izleyerek romu flashlayın
Teşekkür ederim sağolun :)