LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl döndün anlatır mısın?
Hiç kdz yüklemedim. LG mobil suppert gibi bir uygulama varya onda iki güncelleme gösteriyordu. İkinciyi yapınca cihazın defalarca yeniden başlayıp bir türlü açılmadığını biliyordum. Tüm yedeğimi aldım iki güncellemeyi yaptım ikinci güncellemede tabi bir sürü soru işaretleri falan çıktı takılı kaldı cihaz. Kapatıp hard reset attım bir açıldı 4.4.2 :). Dün akşama doğru da root ladım cihazı full özelleştirme yaptım harika oldu cihaz. Bir iki fotoğraf da göstereyim.
0a618f715f06e9372a87544a7d3d9623.jpg
9c8b2fc861513343a5e8a1f80a579efe.jpg

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hiç kdz yüklemedim. LG mobil suppert gibi bir uygulama varya onda iki güncelleme gösteriyordu. İkinciyi yapınca cihazın defalarca yeniden başlayıp bir türlü açılmadığını biliyordum. Tüm yedeğimi aldım iki güncellemeyi yaptım ikinci güncellemede tabi bir sürü soru işaretleri falan çıktı takılı kaldı cihaz. Kapatıp hard reset attım bir açıldı 4.4.2 :). Dün akşama doğru da root ladım cihazı full özelleştirme yaptım harika oldu cihaz. Bir iki fotoğraf da göstereyim.
0a618f715f06e9372a87544a7d3d9623.jpg
9c8b2fc861513343a5e8a1f80a579efe.jpg

Varya onu acik koyulacivert yapican ne tatli olurbee:D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
5.0 dan 4.4 e dönerken hard reset atmazsanız lg ekranında kalır tüm cihazlar için böyle :)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Lollipop'ta şarkıların bilgilerini değiştirme yeri vardı.Lollipop'la beraber yok oldu geri gelirmi acaba diğer sürümlerde bilgisi olan varmı

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dün itibari ile cihazıma 5.0 v20f rom u yükledim.. paralel ithalat cihazım..

Şuan muhteşem oldu.. Nova Launcher de kullanıyorum. Cihaz süper.. Hiç birsorunum kalmadı.

20F romunu 5.0 için tavsiye ederim. Aynı zamanda Nova Launcher da kullanıyorsanız problem yok demektir :)

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Becerememissindir. Ya reseti ya da guncellemeyi [emoji39]
yok ya neyini beceremeyim güncellemeyi kendi yaptı sonuçta. resetide düzgün yaptım yetmedi fabrika ayarlarına da döndürdüm yok yok yok olmadı. telefon en basit programa girerken bile 39243949230 kez açılıp kapanıyor kırıp atcam valla en son o olacak :hammer:

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok ya neyini beceremeyim güncellemeyi kendi yaptı sonuçta. resetide düzgün yaptım yetmedi fabrika ayarlarına da döndürdüm yok yok yok olmadı. telefon en basit programa girerken bile 39243949230 kez açılıp kapanıyor kırıp atcam valla en son o olacak :hammer:
Senin durum sikintili belki guncellemeyle de duzelmeyebilir. Bence suan zaten kullanamadigin telefonu servise gonder ki bir an once duzeltilip eline alasin

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin durum sikintili belki guncellemeyle de duzelmeyebilir. Bence suan zaten kullanamadigin telefonu servise gonder ki bir an once duzeltilip eline alasin
aynen servise vermeyi düşünüyorum. ama güncellemeyle bu hale geldi ya off. servis işi kaç gün sürer ki?

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen servise vermeyi düşünüyorum. ama güncellemeyle bu hale geldi ya off. servis işi kaç gün sürer ki?
15 gun icerisinde halledilmezse yeni telefon alma hakkina sahip oluyorsun diye bisey duymustum tuketici haklarinda boyle geciyormus

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bari yerine idarelik telefon verseler [emoji3]
Soyle olabilir ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemiyorum ama 15gunu asarsa idarelik telefon veriyor 30 gunu asarsa da yeni telefon veriyor sanirim. Ama dedigim gibi kulaktan dolma emin degilim

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hard reset nasil atiliyor bilgisi olan varmi. Biderica etsem ekran surelerini soylermisiniz benimki artik 2.30 saati zor cikariyor. 😡😡

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hard reset nasil atiliyor bilgisi olan varmi. Biderica etsem ekran surelerini soylermisiniz benimki artik 2.30 saati zor cikariyor. 😡😡
Once yedeklemeni yap daha sonra telefon kapali durumdayken ses kisma ve guc tusuna basili tut. Ekrana lg logosu geldiginde guc tusundaki parmagini kaldir ve tekrar basili tut. Hard reset ekrani karsina gelecektir. Reset atmak isteyip istemedigini soracak ses tuslari ile yukari asagi ve guc tusuyla secim yapiyorsun. Eveti sectiginde resete baslar.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Once yedeklemeni yap daha sonra telefon kapali durumdayken ses kisma ve guc tusuna basili tut. Ekrana lg logosu geldiginde guc tusundaki parmagini kaldir ve tekrar basili tut. Hard reset ekrani karsina gelecektir. Reset atmak isteyip istemedigini soracak ses tuslari ile yukari asagi ve guc tusuyla secim yapiyorsun. Eveti sectiginde resete baslar.

Anladim cok sagolun. Peki 20 f guncelleme gelmis gecmemi onerirmisiniz

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir root layabilseydik denerdik
hocam lolipop da rootlayamazsın, 4.4.2 ye geri dönüp purple drake ile rootlayabilirsin. twrp yükledikten sonra direkt cloudy g3 2.1 flashla. açıkçası bende lg g2 de var ve lg g3 performans olarak bu rom ile g2 den bile iyi

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam lolipop da rootlayamazsın, 4.4.2 ye geri dönüp purple drake ile rootlayabilirsin. twrp yükledikten sonra direkt cloudy g3 2.1 flashla. açıkçası bende lg g2 de var ve lg g3 performans olarak bu rom ile g2 den bile iyi
Cloudy g3 ss atabilirmisin?

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben 4.4.2 deyim root yaptım cihazı. Twrp kaldı sadece detaylı ve düzgün bir anlatım varmı acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
acık uygulamaları kapatma tusunu bulamadım veya uygulamalardan cıkınca dırek kendısı kapatıyormu acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar uzun süredir takip ediyorum sizleri.
ve bilgilerinizede çok güveniyorum. bir sorum olacak cevap verirseniz çok memnun olurum.
16 gb lg g3 kullanıyorum. cihazımı android 5.0 a güncelledim yanlız tekrar geri dönmek istiyorum. sorun dönekte değil döndürebilirim ama telefonumun hangi ülkeye ait olduğunu bilemiyorum bunu öğrenmenin bir yolu var mıdır ? sürüm numarası 20f_eur_xx. yardım ederseniz sevinirim.
iyi forumlar.