3-4 gündür var bende ne işe yarıyor bu?
Klavyeyi hızı bende yok ama o arkaplandaki şeye bende de 3 kere falan basınca geliyordu. Ben takmıyorum yazılım işte bug var birgün hallederlerBu arada yukarida yazdigim yazidaki arka plan sorununu benden baska yasayan yok mu arkadaslar ?
Arama geldiğinde hiçbir şeye basma telefonu direk kulağına götür hemşerim [emoji106]Acaba bu arama ekranındaki çağrı karsilama seceneginde degisiklik yapma imkanimiz var mi kaydirarak değilde tek tuşla çağrıyı yanitlayabilirmiyiz
Nova pro ile marketten greenify adli uygulamayi indiriyorsun cift dokun kisminda kisayollarda uyut ve kikitle oluyorÇift tıklama özelliğinin çalıştığı launcher NOVA mıydı?
Hocam tsk ederim nova kullaniyotum uzuluyordum cift tiklama yok diye simdi var olgunu gordum tskler sayrndr yaptim bendeNova pro ile marketten greebify adli uygulamayi indiriyorsun cift dokun kisminda kisayollarda uyut ve kikitle oluyor![]()
Ana kart gibi parçası arızalanıp servise gelen telefonlar için parçalanır içinden sıkıntılı olan kısım dışında işe yarar herşey alınır servise gelen bozuk telefonların sıkıntısı giderilir diye düşünüyorum.Ben telefonu servise yolladım değişim kararı çıktı.
Peki eski telefonları ne yapıyorlar ? Merak ettim.![]()
benimki 412k gold çatlama olmadı henüz inşallah da olmaz...412k serisinde çatlaklık olan var mı acaba
Lollipop a geçişten sonra hard reset şart. Yoksa sıkıntı çıkabiliyor. Ben 4.4.2 den 5.0 a geçip hard reset attım sıfır sıkıntı.lollipop a geçenlerde donma sorunu var mı arkadaşlar benim telefonun daha önce donduğunu hiç görmemiştim ama lollipoptan sonra sürekli takılmalar olmaya başladı bir de ana ekrandaki widgetleri kendi kafasına göre siliyor launcher anlamında herhangi bir 3. parti yazılım yüklü değil sizlerde de böyle problemler var mı?
Her hafta yada her ay seri numarasının değişmesini sağlıyor eski seriyi yeni seriyi ayırt edebiliyor insanlar.Ya bu 412k serisinin 408k dan arti bi yönü varmi. Yada her yeni basim ciktiginda bunumu yukseltiyolar biri yardimci olabilirmi
Görüntü varmı elinizde bakmak lazım.merhaba arkadaşlar benim telefonda çok küçük bir ışık hüzmesi mi nedir ondan var, sadece ekran beyaz iken görünüyor diğer renklerde göremedim, bu nedir ölü piksel midir nedir bilen varsa söylerse sevinirim, sadece beyaz iken görünüyor onu belirteyim. Teşekkürler.
Telefonu kipadan alacaktım indirimdeydi G3 16 Gblik versiyonu 1400TL falan ama sordum garanti nasıl diye dediler;garantisi ithalatçı firmaya ait ama bi sorun olursa tabiki değişimi ve servisi biz yapıyoruz..ama aklıma takıldı ithalatçı firmadan gelen bi telefonda sıkıntı olur mu? ve kipanın internet sitesinden sipariş edecem bi sorum daha olacak G2 mi alsam adam akıllı türkiye garantili yoksa G3 mi ithalat? yani G2 ve G3 arasındada kaldım 800 tlye Asus'un zenfone6 sı var oda hoşuma gitti açıkçasıama beni baya idare edecek sorun çıkarmayacak bi telefon lazım g3 g2 zenfone6 arasında kalınca g3 ağır basıyor gibi sizin fikriniz ne @Meridian
Görüntü varmı elinizde bakmak lazım.[/QUOTE
Ekran fotosunu çektim ama fotoğrafta görünmüyor nokta nasıl iştir bu ya
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ekran fotosunu çektim ama fotoda nokta görünmüyor
Arkadaşlar bugün içinde LG G3 alacağım bayadır araştırıyorum ama aklıma bir kaç soru takıldı,
bu soruyu G3'ü uzun süredir(3-4..ay) kullananlar cevaplarsa sevinirim.
-Telefonda ne tür sorunlar oldu veya çok büyük bir sorunlar karşılaştınız mı şuana kadar? kasma,ısınma vs.
Hard reset at düzelirya arkadaşlar telefonumu şimdi yazılım güncellemesi yaptım ama telefon resmen kafayı yedi durmadan açılıp kapanıyor açılınca bişiye girmek isteyince direk donup yeniden açılıp kapanıyor 1 saattir böyle hiç bişi yapamıyorum telefonda. napmam gerek??????:crying: