LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Aynen böyle ding ding takılıyor işin garibi ingilizce konuşuyorum hiçbir şey yapmıyor çok amatör

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada yukarida yazdigim yazidaki arka plan sorununu benden baska yasayan yok mu arkadaslar ?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu arada yukarida yazdigim yazidaki arka plan sorununu benden baska yasayan yok mu arkadaslar ?
Klavyeyi hızı bende yok ama o arkaplandaki şeye bende de 3 kere falan basınca geliyordu. Ben takmıyorum yazılım işte bug var birgün hallederler

Orthron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba bu arama ekranındaki çağrı karsilama seceneginde degisiklik yapma imkanimiz var mi kaydirarak değilde tek tuşla çağrıyı yanitlayabilirmiyiz

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Acaba bu arama ekranındaki çağrı karsilama seceneginde degisiklik yapma imkanimiz var mi kaydirarak değilde tek tuşla çağrıyı yanitlayabilirmiyiz
Arama geldiğinde hiçbir şeye basma telefonu direk kulağına götür hemşerim [emoji106]

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Çift tıklama özelliğinin çalıştığı launcher NOVA mıydı?
Nova pro ile marketten greenify adli uygulamayi indiriyorsun cift dokun kisminda kisayollarda uyut ve kikitle oluyor
5e0f6900e8a69cc113de445f2d3a6add.jpg

alperencck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün içinde LG G3 alacağım bayadır araştırıyorum ama aklıma bir kaç soru takıldı,
bu soruyu G3'ü uzun süredir(3-4..ay) kullananlar cevaplarsa sevinirim.
-Telefonda ne tür sorunlar oldu veya çok büyük bir sorunlar karşılaştınız mı şuana kadar? kasma,ısınma vs.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] teşekkür ederim. :)
[MENTION=434473]alperencck[/MENTION] ısınmayan telefon yok dostum.Yeni çıkan her telefon ısınıyor.
Ben ısınmaya takmadım.El yakacak kadar değildi.
Kasma vs. de yoktu cihazda.Bir tek kasada çatlak oluştu. O da ilk seride oluyormuş.
Servise yolladım ve değişim kararı çıktı

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Ben telefonu servise yolladım değişim kararı çıktı.
Peki eski telefonları ne yapıyorlar ? Merak ettim. :D

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonu servise yolladım değişim kararı çıktı.
Peki eski telefonları ne yapıyorlar ? Merak ettim. :D
Ana kart gibi parçası arızalanıp servise gelen telefonlar için parçalanır içinden sıkıntılı olan kısım dışında işe yarar herşey alınır servise gelen bozuk telefonların sıkıntısı giderilir diye düşünüyorum.

icagli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar benim telefonda çok küçük bir ışık hüzmesi mi nedir ondan var, sadece ekran beyaz iken görünüyor diğer renklerde göremedim, bu nedir ölü piksel midir nedir bilen varsa söylerse sevinirim, sadece beyaz iken görünüyor onu belirteyim. Teşekkürler.

Dönence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
412k serisinde çatlaklık olan var mı acaba
benimki 412k gold çatlama olmadı henüz inşallah da olmaz...

Arkadaşlar telefonu çok inceledim uzun süre de indirim bekledim 1850 TL ye 32 gb modelini aldım ama telefon sanki bu fiyata değmezmiş gibi geldi :sleep: hiç memnun kalmadımmm :(

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya bu 412k serisinin 408k dan arti bi yönü varmi. Yada her yeni basim ciktiginda bunumu yukseltiyolar biri yardimci olabilirmi

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
lollipop a geçenlerde donma sorunu var mı arkadaşlar benim telefonun daha önce donduğunu hiç görmemiştim ama lollipoptan sonra sürekli takılmalar olmaya başladı bir de ana ekrandaki widgetleri kendi kafasına göre siliyor launcher anlamında herhangi bir 3. parti yazılım yüklü değil sizlerde de böyle problemler var mı?

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lollipop a geçenlerde donma sorunu var mı arkadaşlar benim telefonun daha önce donduğunu hiç görmemiştim ama lollipoptan sonra sürekli takılmalar olmaya başladı bir de ana ekrandaki widgetleri kendi kafasına göre siliyor launcher anlamında herhangi bir 3. parti yazılım yüklü değil sizlerde de böyle problemler var mı?
Lollipop a geçişten sonra hard reset şart. Yoksa sıkıntı çıkabiliyor. Ben 4.4.2 den 5.0 a geçip hard reset attım sıfır sıkıntı.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar benim telefonda çok küçük bir ışık hüzmesi mi nedir ondan var, sadece ekran beyaz iken görünüyor diğer renklerde göremedim, bu nedir ölü piksel midir nedir bilen varsa söylerse sevinirim, sadece beyaz iken görünüyor onu belirteyim. Teşekkürler.
Görüntü varmı elinizde bakmak lazım.

alperencck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kipadan alacaktım indirimdeydi G3 16 Gblik versiyonu 1400TL falan ama sordum garanti nasıl diye dediler;garantisi ithalatçı firmaya ait ama bi sorun olursa tabiki değişimi ve servisi biz yapıyoruz..ama aklıma takıldı ithalatçı firmadan gelen bi telefonda sıkıntı olur mu? ve kipanın internet sitesinden sipariş edecem bi sorum daha olacak G2 mi alsam adam akıllı türkiye garantili yoksa G3 mi ithalat? yani G2 ve G3 arasındada kaldım 800 tlye Asus'un zenfone6 sı var oda hoşuma gitti açıkçası :) ama beni baya idare edecek sorun çıkarmayacak bi telefon lazım g3 g2 zenfone6 arasında kalınca g3 ağır basıyor gibi sizin fikriniz ne @Meridian

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
An itibarıyla g3 32GB fiyatları ithalatcı garantili fazla vermeyin araştırın öyle alın
fb5d47298ed30d5453af78a5c43569a3.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Telefonu kipadan alacaktım indirimdeydi G3 16 Gblik versiyonu 1400TL falan ama sordum garanti nasıl diye dediler;garantisi ithalatçı firmaya ait ama bi sorun olursa tabiki değişimi ve servisi biz yapıyoruz..ama aklıma takıldı ithalatçı firmadan gelen bi telefonda sıkıntı olur mu? ve kipanın internet sitesinden sipariş edecem bi sorum daha olacak G2 mi alsam adam akıllı türkiye garantili yoksa G3 mi ithalat? yani G2 ve G3 arasındada kaldım 800 tlye Asus'un zenfone6 sı var oda hoşuma gitti açıkçası :) ama beni baya idare edecek sorun çıkarmayacak bi telefon lazım g3 g2 zenfone6 arasında kalınca g3 ağır basıyor gibi sizin fikriniz ne @Meridian

İthalatçı firma garantili telefon alacaksanız çok tanındık bir firmadan alın.Benim pek bir bilgim yok ith. firmalar ile ilgili.
Şahsen ben olsam ith. firmalardan uzak dururum. Biraz daha para koyabiliyorsanız TR garantili alın.
Koyamam diyorsan ith. firmaları biraz daha araştır. Mesela Kipa'dan telefon almış kişilere sor."Sıkıntı yaşadınız mı ?" vs. diye.
G2 G3'ten daha stabill çalışıyormuş ve şarjı daha iyi gidiyormuş.(G2 Kullanmadım )
Ayrıca G2 bu sene içinde 5.0 güncellemesini alacak ve arayüz olarak G3'ten farkı kalmayacak.
G3 donanım olarak daha iyi tabi sonra çıktığı için.

Başka arkadaşlara da sor . Onlarda fikrini söylesin.
Zanfone6 kullanmadığım için yorum yapamayacağım.Yanlız biraz büyük telefon.Tabletimsi.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Paralel ithalat almanın hiç bir riski yoktur. LG firmasının Türkiye'ye değilde bir başka ülkeye ürettiği aynı G3 tür cihaz. Satıcı firma ürünü Türkiye'ye getirip bakanlığa onaylatır cihaz tr cihaz olur ( pasaport kaydı gerekmez). Türkiye’de paralel ithalat konusunda en iyi garantiyi sağlayan firma delta dır. Gitti gidiyor da şu anda 1359 liraya LG G3 32 modeli satan bir satıcı var 2 bine yakın G3 satıp profilinde %100 müşteri memnuniyeti sağlamış başarılı bir satıcıdır. Aralık ayında bir kampanya vardı Xperia Z2 telefonumu 1300 liraya satıp bu satıcıdan 32 GB modelini aldım en son seri yollaması ayrı güzel 3. Gün cihazın elimde olması ayrı güzel oldu. Cihaz da çok şükür hiç bir sıkıntı yok. Lollipop da yükledim hard reset attım sıkıntısız kullanıyorum. Size gerçekten tavsiye ederim bu satıcıyı. Kipadan paralel ithalat alacaksınız fiyatta yüksek. Anlamsız yani. Size linkini vereyim profilini bir inceleyin. Görüşlerim umarım yardımcı olmuştur. http://m.gittigidiyor.com/urun/143887217

ozcabik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün içinde LG G3 alacağım bayadır araştırıyorum ama aklıma bir kaç soru takıldı,
bu soruyu G3'ü uzun süredir(3-4..ay) kullananlar cevaplarsa sevinirim.
-Telefonda ne tür sorunlar oldu veya çok büyük bir sorunlar karşılaştınız mı şuana kadar? kasma,ısınma vs.

Kendi adima konusiyim eylulde aldim ve suan telefonda kendi indirdigim 83 uygulama var ve hic kasmasdi, soyulma yok , kendi kendine kapanma yok sadece android 5 guncellemesiyle bir kac ayrintida sorum cikti onlarda duzelirmis gibi geliyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yine ben ve yine cozemedigim android 5 sorarimla merhaba arkadaslar simdi de 2 konuda takildim 1.si rehberim telefon hafizasina kayitli sosyal medyadan arkadaslarimin fotograflarini kendi rehberime nasil senkronize edecegim heryere baktim kurcaladim ama bulamadim... 2.si de eakiken chrome u kapatsak bile sekmeler acik kaliyordu artik o olmuyor arka plandan sildigim anda sekmeler de kendi kapaniyor bunu nasi duzeltebilirim

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar telefonumu şimdi yazılım güncellemesi yaptım ama telefon resmen kafayı yedi durmadan açılıp kapanıyor açılınca bişiye girmek isteyince direk donup yeniden açılıp kapanıyor 1 saattir böyle hiç bişi yapamıyorum telefonda. napmam gerek??????:crying:

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya arkadaşlar telefonumu şimdi yazılım güncellemesi yaptım ama telefon resmen kafayı yedi durmadan açılıp kapanıyor açılınca bişiye girmek isteyince direk donup yeniden açılıp kapanıyor 1 saattir böyle hiç bişi yapamıyorum telefonda. napmam gerek??????:crying:
Hard reset at düzelir