LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun bu şıklığını bozmak benim de hiç hoşuma gitmiyor fakat kararsızım, bakalım bi gelsin de kargodan telefon elime alayım, ona göre bi karar veririm :)
@Meridian

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Spigen biraz tuzlu ve alacaksam telefona takmam lazım önce.Sipariş edip pişman olursam paraya yazık olur.
Bir de teefonun önünden çok gözükmesini istemiyorum.İstekler çok :D belki bir gün denk gelir alırım

Hybrid ve slim armor var bnde armor cok kaba hybrid ina nazaran biraz daha ince.aslinda ultra fit mi ne vardi spigende o biraz daha ince ama o da sadece yan taraflari koruyo

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Hybrid ve slim armor var bnde armor cok kaba hybrid ina nazaran biraz daha ince.aslinda ultra fit mi ne vardi spigende o biraz daha ince ama o da sadece yan taraflari koruyo

Belki bilirsiniz Iphone için ince meta kılıflar var. İşte onun tarzında bir şey arıyorum. LG aksesuar gerçekten az çeşit olarak

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hybrid modeli benim hoşuma gitti, alırsam onu alabilirim :) hem arkadaki metal görünümlü yüzeyi de kapatmadan şıklığı bozmuyor :)

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
G3 alali 2 gun oldu ve root yapamdan duramiyorum ne yazıkki :D bu andoid l surumume nasil root yapabiliri?

abbas007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben avrupadayım güncelleme telefonu aldıktan 1 hafta sonra geldi bende zaten güncelleme geldikten sonra üye oldum buraya :d

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android 5.0 türkiye versiyonuna geldi mi? Geldiyse nasıl yükleyebilirim?

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki aydır kullanıyorum androidi 4 4 2 v10k-sea-xx sürümü burda anlatılanlar ve youtup dan bir çok yöntem izledim bir türlü cihazımı root atamadım stump root da cihazınız yamalı hatası verdi yokmu bir yöntemi root atmanın

bari74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar otadan gelecek guncelleme de pcsuit dekiyle aynimi ota yi bosuna beklemesemmi yoksa otadaki daha iyi mi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yanıt yok mu

Dönence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Az once telefonuma 5.0 yukledikten sonra hard reset attim cihaz yag gibi akiyo suan:)

Onlar LG TÜRKİYE GARANTİLİ değil parallel ithalat idi o nedenle almadım..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben hafta sonu vatandan 1,850 TL ye 32 GB versiyonunu aldım. 412 serisi gold rengi.
Telefonu çok beğendimmmm bayıldımmm. görenlerde çok beğendi tek sıkıntım çabucak ısınması. Isınma tamam ama hemen ısınıyor bi 10 dk sonra ısınmaya başlasaydı bari :laugh::cursing:

Arkadaşlar androidi ni güncellemeli mi? yoksa biraz kitkat mı kullanmalı fikriniz nedir. pek anlamıyorum ben.

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bikaç forumda g3de 2 tür ekran paneli kullanıldığını ve birisinde diğerine göre dara sarımsı ve daha soluk bi ekran olduğunu okudum.sizde böyle bi sıkıntı varmı.veya bilgisi olan varmı acaba

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G3 için android 5.0 türkiye resmi güncellemesi ne zaman gelicek bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

PromeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aralik ayi sonuna kadar yaziyordu lg nin aciklamasida bu yondeydi ancak pc suit ile gonderdiler otadan hala gelmedi
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Pc suit üzerinden yükleme yapmak için root yapmak gerekiyormu ve kendi pc suit üzerinden verdiği için garanti kapsamından çıkma gibi bir sorun söz konusu olurmu ? Şimdiden teşekkürler.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Pc suit üzerinden yükleme yapmak için root yapmak gerekiyormu ve kendi pc suit üzerinden verdiği için garanti kapsamından çıkma gibi bir sorun söz konusu olurmu ? Şimdiden teşekkürler.
Hiçbir sıkıntısı yok samsung daki odin gibi düşün zaten lg nin kendi yazılımımı resmi ve yasal yani dolayısıyla root istemiyor.

Dönence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu konuya bir arkadaşımız video eklemişti. video da arkadaşımız aşağıdaki resimdeki gibi telefonun sağına bir pencere eklemiş kamera ayarlar vs ikonları bulunan araştırdım ama nasıl yaptığını bulamadım kendisine msj da attım ama online olmadı siz biliyormusunuz nasıl yapabilirim. yardımcı olun lütfen..

SAĞDAN SOLA DOĞRU KAYDIRDIĞINDA AÇILAN BÖLÜM

video adresi: http://www.youtube.com/watch?v=sA4j50SLot8&feature=youtu.be

Lg.g3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu. Fakat bataryasıyla ilgili bir problem mi var bilmiyorum. Bir saat boyunca sadece Whatsappda vakit geçirdim ve sarj %100 den %88-89'a düşüyor.Üstelik Wifi dışında hiçbir şey açık değil.Parlaklık da 0
Sizce bu normail mi? Bilgilendirebilir misiniz?

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu. Fakat bataryasıyla ilgili bir problem mi var bilmiyorum. Bir saat boyunca sadece Whatsappda vakit geçirdim ve sarj %100 den %88-89'a düşüyor.Üstelik Wifi dışında hiçbir şey açık değil.
Sizce bu normail mi? Bilgilendirebilir misiniz?
Pek de normal değil aslında ama telefon daha yeni hemen faturayi kesme :D Batarya tamamen bittikten sonra şarja tak ve %100 olmadan alma sonra kullan bakalım değişim olacak mı

Lg.g3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pek de normal değil aslında ama telefon daha yeni hemen faturayi kesme :D Batarya tamamen bittikten sonra şarja tak ve %100 olmadan alma sonra kullan bakalım değişim olacak mı
Oyle şarj ediyorum ilk günden beridir ama yinede dediğim gibi bir saatte %10 şarj yiyor. Gerçkten çok kafam takıldı..