Spigen biraz tuzlu ve alacaksam telefona takmam lazım önce.Sipariş edip pişman olursam paraya yazık olur.
Bir de teefonun önünden çok gözükmesini istemiyorum.İstekler çokbelki bir gün denk gelir alırım
Hybrid ve slim armor var bnde armor cok kaba hybrid ina nazaran biraz daha ince.aslinda ultra fit mi ne vardi spigende o biraz daha ince ama o da sadece yan taraflari koruyo
Belki bilirsiniz Iphone için ince meta kılıflar var. İşte onun tarzında bir şey arıyorum. LG aksesuar gerçekten az çeşit olarak
hybrid modeli benim hoşuma gitti, alırsam onu alabilirimHybrid ve slim armor var bnde armor cok kaba hybrid ina nazaran biraz daha ince.aslinda ultra fit mi ne vardi spigende o biraz daha ince ama o da sadece yan taraflari koruyo
hybrid modeli benim hoşuma gitti, alırsam onu alabilirimhem arkadaki metal görünümlü yüzeyi de kapatmadan şıklığı bozmuyor
![]()
root felan hiç anlamadığım şeylerG3 alali 2 gun oldu ve root yapamdan duramiyorum ne yazıkkibu andoid l surumume nasil root yapabiliri?
Geldi hocam ama daha ota dan dağıtılmaya başlanmadı lg pc suit üzerinden guncelleniyor.Android 5.0 türkiye versiyonuna geldi mi? Geldiyse nasıl yükleyebilirim?
Aynıdır kardeşim.Arkadaslar otadan gelecek guncelleme de pcsuit dekiyle aynimi ota yi bosuna beklemesemmi yoksa otadaki daha iyi mi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yanıt yok mu
Aynıdır kardeşim.
lg pc suiti nasıl indirebilirim...Geldi hocam ama daha ota dan dağıtılmaya başlanmadı lg pc suit üzerinden guncelleniyor.
LG pc suit diye aratınca lg nin sitesinde indirme bolumu cıkıyor ordan indiriliyor.lg pc suiti nasıl indirebilirim...
Az once telefonuma 5.0 yukledikten sonra hard reset attim cihaz yag gibi akiyo suan![]()
LG G3 için android 5.0 türkiye resmi güncellemesi ne zaman gelicek bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Pc suit üzerinden yükleme yapmak için root yapmak gerekiyormu ve kendi pc suit üzerinden verdiği için garanti kapsamından çıkma gibi bir sorun söz konusu olurmu ? Şimdiden teşekkürler.Aralik ayi sonuna kadar yaziyordu lg nin aciklamasida bu yondeydi ancak pc suit ile gonderdiler otadan hala gelmedi
Hiçbir sıkıntısı yok samsung daki odin gibi düşün zaten lg nin kendi yazılımımı resmi ve yasal yani dolayısıyla root istemiyor.Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Pc suit üzerinden yükleme yapmak için root yapmak gerekiyormu ve kendi pc suit üzerinden verdiği için garanti kapsamından çıkma gibi bir sorun söz konusu olurmu ? Şimdiden teşekkürler.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.Hiçbir sıkıntısı yok samsung daki odin gibi düşün zaten lg nin kendi yazılımımı resmi ve yasal yani dolayısıyla root istemiyor.
Pek de normal değil aslında ama telefon daha yeni hemen faturayi kesmeArkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu. Fakat bataryasıyla ilgili bir problem mi var bilmiyorum. Bir saat boyunca sadece Whatsappda vakit geçirdim ve sarj %100 den %88-89'a düşüyor.Üstelik Wifi dışında hiçbir şey açık değil.
Sizce bu normail mi? Bilgilendirebilir misiniz?
Oyle şarj ediyorum ilk günden beridir ama yinede dediğim gibi bir saatte %10 şarj yiyor. Gerçkten çok kafam takıldı..Pek de normal değil aslında ama telefon daha yeni hemen faturayi kesmeBatarya tamamen bittikten sonra şarja tak ve %100 olmadan alma sonra kullan bakalım değişim olacak mı