LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ahaha bizim premium çerçeve muhabbetini diyor. :mrgreen:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bide hell dalsaydı tadından yenmezdi deyom

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
konuya bak ya, komedi :D neyse adam gitmiş de rahatlamışınız :D şimdi avatarına benzemiştir :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yav anlamadığım bir şey var. Tamam diğerlerinden daha az gidecek şarjı, bunu bende tahmin edebiliyodum sonuçta 2k ekran fakat yine atla deve yokki aradaki süre farkında. Bence yine günü çıkaracak kadar iyi olacak. Ayrıca diğer markalar da geçecek 2k ekrana er yada geç. O zaman çıkmayan bataryası ile sony ve htc kullanıcıları ne yapacak. O kasası büyük ekranı küçük sony Full HD ekranda, normal kullanımda bile ısınıyorsa 2k ekranda ne kadar ısınacak bunları düşünmek lazım. Adam sony i savuncam diye 2k ekranın gelmediğine şükür ediyo. Girsin youtube a bi yan yana videolarını izlesin mümkünse.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yav anlamadığım bir şey var. Tamam diğerlerinden daha az gidecek şarjı, bunu bende tahmin edebiliyodum sonuçta 2k ekran fakat yine atla deve yokki aradaki süre farkında. Bence yine günü çıkaracak kadar iyi olacak. Ayrıca diğer markalar da geçecek 2k ekrana er yada geç. O zaman çıkmayan bataryası ile sony ve htc kullanıcıları ne yapacak. O kasası büyük ekranı küçük sony Full HD ekranda, normal kullanımda bile ısınıyorsa 2k ekranda ne kadar ısınacak bunları düşünmek lazım. Adam sony i savuncam diye 2k ekranın gelmediğine şükür ediyo. Girsin youtube a bi yan yana videolarını izlesin mümkünse.

Lütfen sony'nin premium fotoğraf çerçeveli ekranına laf söylemeyelim. Kınarlar bizi sonra. :D insan gözü ayırt eder mi canım aradaki farkı ayıpsın. Zaten herkes 4 derece hipermetrop. Bilmiyor musun? :D

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Sony 2015 mediatek işlemcili 5 telefon üretilecek Türkiye fiyatı yine el yakar.
Yeni Nexus yada Silver telefon mediatek kullanılacak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Qualcomm rakip geldi :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Gece rüyamda G3'ü gördüm.Artık ne kadar çok etkilendiysem telefondan. :D
Kafamdaki tek soru telefonun 5.5 inç oluşuydu.Hatta sizlere de soracaktım.Rüyamda bununla ilgiliydi.
Rüyamda G3'ü elime aldım ve o kadar büyük olmadığını düşündüm.Sanki soruma cevap oldu . :D

Sizler ne düşünüyorsunuz 5.5 inç oluşu ile ilgili?Ele uygun mu?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kafamdaki tek soru telefonun 5.5 inç oluşuydu.Hatta sizlere de soracaktım.Rüyamda bununla ilgiliydi.
Rüyamda G3'ü elime aldım ve o kadar büyük olmadığını düşündüm.Sanki soruma cevap oldu . :D

Samsung s5 ve sony z2den ekran olarak buyuk ama kasa olarak kucuk :) yeterli cevap sanirim.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Abi adam fantezide master yapmış ya :D biz telefonu elimize alamıyoruz adam rüyasında ayarlamış uyurken incelemesini yapıyor :D :D :D

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bataryayı dert eden gitsin fotoğraf çerçeveli Z2 alsın kardeşim. Kimsenin alnına silah dayamıyorlar burda G3 alın diye. Ne istediğini bilen adam zaten bataryaya bakmaz bile. Örnek: iPhone kullanıcıları.. Onları bu konuda tebrik ediyorum gerçekten.. Adam bataryası olmasa bile gidip alacak nerdeyse..
ahaha bak iste buna katiliyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Abi adam fantezide master yapmış ya :D biz telefonu elimize alamıyoruz adam rüyasında ayarlamış uyurken incelemesini yapıyor :D :D :D

Ya bir ara G2'nin hayalini kurardım rüyama girmezdi.Şimdi para olsada çıktığında g3 alsam diye hayal kurdum rüyama girdi namussuz :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ya bir ara G2'nin hayalini kurardım rüyama girmezdi.Şimdi para olsada çıktığında g3 alsam diye hayal kurdum rüyama girdi namussuz :D

Bende ne fanteziler kuruyorumda yok abi rüyada göstermiyor işe yaramaz beyin ya :D ama misafirliğe gittiğimizde sabah uyanınca bizi mahçup ediyor :dil:

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Snapdragon 805 ve 225 Mbps indirme hızı ile LG G3 modeli gelebilir Note 4 rakip ve İphone 6 rakip olabilir
Haber evleaksdan geldi.
G3 ikinci part Şanlanıyor :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Samsung Galaxy F de geliyor. Gayet başarılı bir cihaza benziyor. ''Tasarım yüzünden G3 alırım'' derseniz S5 ile aynı kasa boyutuna sahip ama S5 5.1 inçken F 5.3 inç. G3'e çok iyi bir rakip geliyor. Snapdragon 805 ve 2K ekran teknolojisiyle elbette. Samsung fanı falan değilim, G2 kullanıyorum.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Abi bekleyelim ve G3 gerçek gücünü görelim G2 farkı olucak ikinci parti Eylül gibi gelir batarya bile artarsa G3 geçerim 4000 mah yapsa o kasaya of tadından yenmez :D

Ya alicam mutlaka G3. Ama dedigin haber dogruysa zaten efsane olur. Bu donanimlari degistirme sanslari varmi ki?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Samsung Galaxy F de geliyor. Gayet başarılı bir cihaza benziyor. ''Tasarım yüzünden G3 alırım'' derseniz S5 ile aynı kasa boyutuna sahip ama S5 5.1 inçken F 5.3 inç. G3'e çok iyi bir rakip geliyor. Snapdragon 805 ve 2K ekran teknolojisiyle elbette. Samsung fanı falan değilim, G2 kullanıyorum.

Isterse donanim ve yazilim manyagi olsun. Kesinlikle samsung almam. Oldum olasi sevmedim o markayi.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Ya alicam mutlaka G3. Ama dedigin haber dogruysa zaten efsane olur. Bu donanimlari degistirme sanslari varmi ki?

Note 4 rakip olarak ve Galaxy F İphone 6
Rakip olarak Lg G3 geliştirmek zorunda yoksa olmaz firma 805 ve 810 işlemcili telefon üreticek 2015 ikinci çeyreği piyasada olur 805 Qualcomm adreno 420 810 işlemcinin adreno 407 burda biraz sıkıntı var ikiside 64 bit.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Note 4 rakip olarak ve Galaxy F İphone 6
Rakip olarak Lg G3 geliştirmek zorunda yoksa olmaz firma 805 ve 810 işlemcili telefon üreticek 2015 ikinci çeyreği piyasada olur 805 Qualcomm adreno 420 810 işlemcinin adreno 407 burda biraz sıkıntı var ikiside 64 bit.

Bak dusuncemi degistiriyorsun suan. Bu dusunce mantikli ama yine de suphelerim var

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
İlk parti sıkıntılı olabilir ikinci partiyi bekle Tuna abi bile ilk parti almaz ikinci partiyi al beklemem diyorsan ikinci partiyi kesin al derim.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya dedigin haber dogruysa. Ikinci parti zaten eylul ayinda satisa cikar. 1~2 ay beklemek mantikli olacak o zaman.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hocam bu özellikler doğruysa 2 ayda 3 ayda beklenir zaten g2 var acele etmeye gerek yok