Ahaha bizim premium çerçeve muhabbetini diyor. :mrgreen:
Yav anlamadığım bir şey var. Tamam diğerlerinden daha az gidecek şarjı, bunu bende tahmin edebiliyodum sonuçta 2k ekran fakat yine atla deve yokki aradaki süre farkında. Bence yine günü çıkaracak kadar iyi olacak. Ayrıca diğer markalar da geçecek 2k ekrana er yada geç. O zaman çıkmayan bataryası ile sony ve htc kullanıcıları ne yapacak. O kasası büyük ekranı küçük sony Full HD ekranda, normal kullanımda bile ısınıyorsa 2k ekranda ne kadar ısınacak bunları düşünmek lazım. Adam sony i savuncam diye 2k ekranın gelmediğine şükür ediyo. Girsin youtube a bi yan yana videolarını izlesin mümkünse.
Gece rüyamda G3'ü gördüm.Artık ne kadar çok etkilendiysem telefondan.
Kafamdaki tek soru telefonun 5.5 inç oluşuydu.Hatta sizlere de soracaktım.Rüyamda bununla ilgiliydi.
Rüyamda G3'ü elime aldım ve o kadar büyük olmadığını düşündüm.Sanki soruma cevap oldu .
Sizler ne düşünüyorsunuz 5.5 inç oluşu ile ilgili?Ele uygun mu?
İşte küçük kasaya büyük ekranı sığdırdıkları için tasarım yönünden en iyisi LG.Samsung s5 ve sony z2den ekran olarak buyuk ama kasa olarak kucukyeterli cevap sanirim.
Samsung s5 ve sony z2den ekran olarak buyuk ama kasa olarak kucukyeterli cevap sanirim.
Gece rüyamda G3'ü gördüm.Artık ne kadar çok etkilendiysem telefondan.
Kafamdaki tek soru telefonun 5.5 inç oluşuydu.Hatta sizlere de soracaktım.Rüyamda bununla ilgiliydi.
Rüyamda G3'ü elime aldım ve o kadar büyük olmadığını düşündüm.Sanki soruma cevap oldu .
Sizler ne düşünüyorsunuz 5.5 inç oluşu ile ilgili?Ele uygun mu?
ahaha bak iste buna katiliyorum.Bataryayı dert eden gitsin fotoğraf çerçeveli Z2 alsın kardeşim. Kimsenin alnına silah dayamıyorlar burda G3 alın diye. Ne istediğini bilen adam zaten bataryaya bakmaz bile. Örnek: iPhone kullanıcıları.. Onları bu konuda tebrik ediyorum gerçekten.. Adam bataryası olmasa bile gidip alacak nerdeyse..
Abi adam fantezide master yapmış yabiz telefonu elimize alamıyoruz adam rüyasında ayarlamış uyurken incelemesini yapıyor
![]()
![]()
![]()
G3 500 fiyatı ile buldum bakalım.![]()
Abi adam fantezide master yapmış yabiz telefonu elimize alamıyoruz adam rüyasında ayarlamış uyurken incelemesini yapıyor
![]()
![]()
![]()
Ya bir ara G2'nin hayalini kurardım rüyama girmezdi.Şimdi para olsada çıktığında g3 alsam diye hayal kurdum rüyama girdi namussuz![]()
Snapdragon 805 ve 225 Mbps indirme hızı ile LG G3 modeli gelebilir Note 4 rakip ve İphone 6 rakip olabilir
Haber evleaksdan geldi.
G3 ikinci part Şanlanıyor![]()
Ne yani? Bekleyelimmi biraz daha? Hemen almayalimmi?
Ne yani? Bekleyelimmi biraz daha? Hemen almayalimmi?
Abi bekleyelim ve G3 gerçek gücünü görelim G2 farkı olucak ikinci parti Eylül gibi gelir batarya bile artarsa G3 geçerim 4000 mah yapsa o kasaya of tadından yenmez![]()
Samsung Galaxy F de geliyor. Gayet başarılı bir cihaza benziyor. ''Tasarım yüzünden G3 alırım'' derseniz S5 ile aynı kasa boyutuna sahip ama S5 5.1 inçken F 5.3 inç. G3'e çok iyi bir rakip geliyor. Snapdragon 805 ve 2K ekran teknolojisiyle elbette. Samsung fanı falan değilim, G2 kullanıyorum.
Ya alicam mutlaka G3. Ama dedigin haber dogruysa zaten efsane olur. Bu donanimlari degistirme sanslari varmi ki?
Note 4 rakip olarak ve Galaxy F İphone 6
Rakip olarak Lg G3 geliştirmek zorunda yoksa olmaz firma 805 ve 810 işlemcili telefon üreticek 2015 ikinci çeyreği piyasada olur 805 Qualcomm adreno 420 810 işlemcinin adreno 407 burda biraz sıkıntı var ikiside 64 bit.