LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Anket hâlâ devam ediyor.Girin ve gücümüzü gösterin :D
Log Dergisi --> anket sağda.

SON DURUM
mhcgV6Q.png

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
G4 810 işlemci ve adreno 420 bekliyorum 20 megapiksel su geçirmez ve 4gb ram 64 gb hafıza olsa fm eklensin tadından yenmez :D
Evet çok istedim :P

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
O da ayponcudur lakabı killer :)

Ayponcu olunca noluyor [MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] ? Killer demenizde saçma zira her sene iphone killer diye çıkan cihazlara öyle deniyor. (Samsung,Sony,LG vb) Sonuç ortada nitekim. :lol:

Little Monster'da her LG konusunda linç edilmekten mutlu oluyor sanırım. Forum tarihinin en kötü lincini tatmış. :lol:

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ayponcu olunca noluyor @kocaman1321 ? Killer demenizde saçma zira her sene iphone killer diye çıkan cihazlara öyle deniyor. (Samsung,Sony,LG vb) Sonuç ortada nitekim. :lol:

Little Monster'da her LG konusunda linç edilmekten mutlu oluyor sanırım. Forum tarihinin en kötü lincini tatmış. :lol:
little mosnter hep öyle zaten. Forumca laf yiyor. Adam laf yedikçe dışlandıkça mutlu oluyor. :D Kaç yaşında acaba? :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G4 810 işlemci ve adreno 420 bekliyorum 20 megapiksel su geçirmez ve 4gb ram 64 gb hafıza olsa fm eklensin tadından yenmez :D
Evet çok istedim :P
G4 öyle mi bilmem ama android silver dediğimiz telefonlar (2015 başı) bu özelliklerle gelecek sanırım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

M8 nasıl o kadar oy aldı ya? Ben onla S5'in eşit olmasını beklerdim. :blink:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ayponcu olunca noluyor [MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] ? Killer demenizde saçma zira her sene iphone killer diye çıkan cihazlara öyle deniyor. (Samsung,Sony,LG vb) Sonuç ortada nitekim. :lol:

Ayponcu olunca bisi olmuyor arkadaş sordu söyledim :lol: lakabını öğrenmis oldk eyw :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

LG G3 tam bir iphone killer oldu. :P yok arkadaş iphone ölmez. Ölümüne iphone alan var, ekmeğinden kısıp iphone'a para veren var. Bunlar olduğu sürece uçan telefon yapsalar da iphone ölmez. :D

xxmenxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=1]Selâmün aleyküm[/h]
Bir sorum olacaktı İnternette Lg G3'ün Kanyona geleceğini sölemişlerdi 9 Hazirandan İtibaren Dün Gittim Lg bir yer hazırlamış ancak kapalı açılmamış yetiştiremedikelrini sölediler bugun giden varmı açıkmıydı ona göre yarın gitmeyi düşünüyorumda ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
LG G3 tam bir iphone killer oldu. :P yok arkadaş iphone ölmez. Ölümüne iphone alan var, ekmeğinden kısıp iphone'a para veren var. Bunlar olduğu sürece uçan telefon yapsalar da iphone ölmez. :D

İphoneye karşıyım ama İpadlar forevır abi :D mini var ipad aldım biliyonmu tuna abi? felaket bişi ya :D 512 MB ram ile g2den daha stabil çalışıyor en ufak tekleme bile yok tüm oyunları sorunsuz calıstırıyor :D babamın kredi kartını boşalttım ne kadar oyun varsa indirdim anasını satım :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İphoneye karşıyım ama İpadlar forevır abi :D mini var ipad aldım biliyonmu tuna abi? felaket bişi ya :D 512 MB ram ile g2den daha stabil çalışıyor en ufak tekleme bile yok tüm oyunları sorunsuz calıstırıyor :D babamın kredi kartını boşalttım ne kadar oyun varsa indirdim anasını satım :D

Infinity Blade serisini mutlaka kur. Konsol oyunu tadında pişman olmazsın. iOS stabilite kralı :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iOs niye stabil? Sistemin bluetooth ile dosya paylaşma derdi bile yok. Bırak paylaşmayı, dosya derdi yok. :D
Android bin iş düşünür, ios bir iş düşünür. Anladın sen onu. Anlamadıysan da anlayan anlamıştır. :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şu konuyu 16. sayfadan itibaren tekrar okudum. Gülmekten yarıldım arkadaş, sizde okuyun. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
iOs niye stabil? Sistemin bluetooth ile dosya paylaşma derdi bile yok. Bırak paylaşmayı, dosya derdi yok. :D
Android bin iş düşünür, ios bir iş düşünür. Anladın sen onu. Anlamadıysan da anlayan anlamıştır. :D
Hocam benim bildiğim bu kadar stabil olmasının sebebi her proğramın ilk ios için çıkması bu yüzden de hiçbir sıkıntısı olmuyor.Zaten hep aynı arayüz aynı sistem bu yüzden de stabil android kaç tane cihaz var her firma kendi bişeyler katınca stabilitede düşebiliyor.Çok hızlı fotoğraf çekiyor iphone 5 flaşlı çekerken hemde ben g2 ile 1 fotoğraf çekene kadar iphone 5 2 tane çekti birtek ona anlam veremedim :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
4y2y2uhy.jpg

:lol:
Sayfa sayısını değil mesaj sayısını söyle. Herkesin sayfa sayısı farklı olabilir. :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Boyle gelin bizimle geyik yapin eyvallah. Bak nasilda sicak insanlariz demi [MENTION=122937]What The Hell[/MENTION] :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
O da lg hayranıdır aslen g2 kullanır :lol:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=122937]What The Hell[/MENTION] 'i severim ya ben ayfoncu ama Tuna abinin dediği gibi azıcık azıcık lgyede aşık :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hadi iyisin [MENTION=122937]What The Hell[/MENTION] LG kulübü tarafından seviliyorsun. :lol:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hadi iyisin @What The Hell LG kulübü tarafından seviliyorsun. :lol:

Çok sempatik adam ya :D hiç konuşmadık ama dışardan öyle gözüküyor :D Bide avatarını bir aralar littemonster kullanıyordu sanırım bir ara laf edicektimde baktım o değilmiş :P Adam, olmayan sayfaların yorumlarını okuyup kopmuş ya :D 10 şişe votka içsem bu kafaya ulaşamam :P :P @What The Hell hocam eğleniyoruz yanlıs anlama sakın :P