Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Baltalı viking koyarım he görürsün o zaman,harbi öyle duruyomuş ama
Z2'ye oy verdim![]()
İhaneti gördüm![]()
![]()
İhaneti gördüm![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
%33 olmuş ama![]()
Vallah ben vermedim komserim![]()
Sakin ol ve elindeki oyu yere bırak evlatben G3'e verdim bakalım. G3 sadece ekranı ile bile kazanır ya rahat
![]()
O da ayponcudur lakabı killer![]()
G4 810 işlemci ve adreno 420 bekliyorum 20 megapiksel su geçirmez ve 4gb ram 64 gb hafıza olsa fm eklensin tadından yenmez
Evet çok istedim![]()
little mosnter hep öyle zaten. Forumca laf yiyor. Adam laf yedikçe dışlandıkça mutlu oluyor.Ayponcu olunca noluyor @kocaman1321 ? Killer demenizde saçma zira her sene iphone killer diye çıkan cihazlara öyle deniyor. (Samsung,Sony,LG vb) Sonuç ortada nitekim. :lol:
Little Monster'da her LG konusunda linç edilmekten mutlu oluyor sanırım. Forum tarihinin en kötü lincini tatmış. :lol:
G4 öyle mi bilmem ama android silver dediğimiz telefonlar (2015 başı) bu özelliklerle gelecek sanırım.G4 810 işlemci ve adreno 420 bekliyorum 20 megapiksel su geçirmez ve 4gb ram 64 gb hafıza olsa fm eklensin tadından yenmez
Evet çok istedim![]()
Ayponcu olunca noluyor [MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] ? Killer demenizde saçma zira her sene iphone killer diye çıkan cihazlara öyle deniyor. (Samsung,Sony,LG vb) Sonuç ortada nitekim. :lol:
Little Monster'da her LG konusunda linç edilmekten mutlu oluyor sanırım. Forum tarihinin en kötü lincini tatmış. :lol:
Ayponcu olunca noluyor [MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] ? Killer demenizde saçma zira her sene iphone killer diye çıkan cihazlara öyle deniyor. (Samsung,Sony,LG vb) Sonuç ortada nitekim. :lol:
LG G3 tam bir iphone killer oldu.yok arkadaş iphone ölmez. Ölümüne iphone alan var, ekmeğinden kısıp iphone'a para veren var. Bunlar olduğu sürece uçan telefon yapsalar da iphone ölmez.
![]()
İphoneye karşıyım ama İpadlar forevır abimini var ipad aldım biliyonmu tuna abi? felaket bişi ya
512 MB ram ile g2den daha stabil çalışıyor en ufak tekleme bile yok tüm oyunları sorunsuz calıstırıyor
babamın kredi kartını boşalttım ne kadar oyun varsa indirdim anasını satım
![]()
iOs niye stabil? Sistemin bluetooth ile dosya paylaşma derdi bile yok. Bırak paylaşmayı, dosya derdi yok.İphoneye karşıyım ama İpadlar forevır abimini var ipad aldım biliyonmu tuna abi? felaket bişi ya
512 MB ram ile g2den daha stabil çalışıyor en ufak tekleme bile yok tüm oyunları sorunsuz calıstırıyor
babamın kredi kartını boşalttım ne kadar oyun varsa indirdim anasını satım
![]()
Hocam benim bildiğim bu kadar stabil olmasının sebebi her proğramın ilk ios için çıkması bu yüzden de hiçbir sıkıntısı olmuyor.Zaten hep aynı arayüz aynı sistem bu yüzden de stabil android kaç tane cihaz var her firma kendi bişeyler katınca stabilitede düşebiliyor.Çok hızlı fotoğraf çekiyor iphone 5 flaşlı çekerken hemde ben g2 ile 1 fotoğraf çekene kadar iphone 5 2 tane çekti birtek ona anlam veremedimiOs niye stabil? Sistemin bluetooth ile dosya paylaşma derdi bile yok. Bırak paylaşmayı, dosya derdi yok.![]()
Android bin iş düşünür, ios bir iş düşünür. Anladın sen onu. Anlamadıysan da anlayan anlamıştır.![]()
![]()
:lol:
Sayfa sayısını değil mesaj sayısını söyle. Herkesin sayfa sayısı farklı olabilir.![]()
Ahahaha bu iyiydi reis.
Hadi iyisin @What The Hell LG kulübü tarafından seviliyorsun. :lol: