- Reaksiyon puanı
- 201
konu ile alakasız mesajlarınızı silsem konu çöpe dönecek nişan düğün davet vb. genel sohbet mesajlarını ilgili bölümlerde konuşalım...
konu ile alakasız mesajlarınızı silsem konu çöpe dönecek nişan düğün davet vb. genel sohbet mesajlarını ilgili bölümlerde konuşalım...
Sorunu cevaplayamadığım için öncelikle kusura bakma.Sizce LG G3'ün QHD ekrana Adreno 330 Grafik,Snapdragon 801 işlemci yeterli olur mu
Sorunu cevaplayamadığım için öncelikle kusura bakma.Ama cevaplamamak en iyi cevap aslında. Herkes atıp tuutuyor yeterli yetersiz diye ama daha önce böyle bir teknolojiye sahip telefon görmediğimiz için yorum yapmanın yanlış odluğunu düşünüyorum. Ön inceleme videolarında kasılmalar mevcut ama her teknomarketteki reklamı olan tester telefonlar kasıyor. O yüzden asıl incelemelerde cevabı göreceğiz.
hem öyle hem de teknomarketlerde uygulamalarını tanıtmak için arkadan 1 milyon şey çalışıyor. Bu arada İStanbul Kanyon AVM'ye gelmiş sanırım G3!Satışa çıkan ülkelerde alan kişiler video çekip koyması lazım. Genelde tekno marketlerde ilk part ürünler, sorunlu ürünler falan oluyordur belki.
LG G3 fiyatı belli oldu, aynı zamanda G3 Tanıtım Günleri hakkında yazımı okursanız sevinirim. http://omercance.com/lg-l3-tanitim-gunleri-istanbul-ilk-izlenimler/
Arkadaşlar G3 ile ilgili videolar izlerken takıldığım bir nokta oldu: Knock code için ekrana iki kez tıklıyor ve ekranı açıyor, ardından knock codeyi girip kiliti açıyor? böyle saçma şey olabilirmi? knock codenin olayı nerde kaldı o zaman? G2'de kapalı ekrana tuş kombinasyonumuzu girip açarken G3'te ekranı açıp ondan sonramı giricez? hem çirkin hem zahmetli Ban !
o adam öyle ayarlamıştır. ekran kapalıyken kullanılmıyor diye bir şey yok.
Mod adayi oldun biliyon de miTasarımı gerçekten çok hoş duruyor. G2 kullanırken ara yüzlerde zaman zaman kasılmalar yaşadım aynı sorunlarında bu cihazın 2GB ramlı modelinde yoksa cidden bu sefer lgnin elini sıkarım![]()
Mod adayi oldun biliyon de mi![]()
Merhaba ;
Arkadaşlar bende g3 ile ilgileniyorum derinlemesine araştırma yapan biriyim ve araştırdıkça hayal kırıklığı yaşatmaya başladı, elle tutulubilecek hiç bir tarafı yok nerdeyse berbat fakat aleti görüncede vazgeçemiyorum bi türlü
Merhaba,hangi yonleri kotu buldunuz arastirmalariniz sonucunda? burada yazarsaniz almayi dusunenlerde ogrenmis olurlar.
Tanıtımında en çok üzerine düştükleri nokta ekran idi , 5.5 inç QHD ekran kağıt üzerinde güzel duruyor fakat kontras olarak ve parlaklık olarak çok düşük performans veriyor
%50 parlıkta ;
(siyah renk cd/m2: 0,14) (beyaz renk cd/m2 : 109) = kontras ratio = 763
%100 parlıklıkta ; 789
rakiplerinde bu oran çok yüksek
%50 %100
z2 : - 1195
s5 : ∞ ∞
M8 : 1219 1256
G2 : 1522 1495
GÜNEŞ IŞIĞI ALTINDA ALDIĞI SONUÇLARDA ;
G3 : 1820
Z2 : 1944
S5 : 3549
G2 : 1976
parlaklık olarak 278 nit max parlaklık değeri veriliyo oldukça düşük
Batarya performansı ;
İlk tanıltıldığı gün batarya performansının geri kalıcağını düşünmüştüm pil g2 ile aynı sevyede kalıp pixel sayısının bu denli artması ve ekran boyutunun büyümesi batarya üzerinde ek bir direç oluşturması lazım iken tanıtım esnasında g2 den daha yüksek bir batarya performansı sunduğunu idda etmişlerdi hayret içerisinde izlemiştim. tabi test sonuçları herşeyi açığa çıkarıyor
Z2: 22:13 sa 3g konuşma , 11:32 sa browser , 12:16 sa video oynatma
s5: 21:20 sa 3g konuşma, 9:36 sa browser , 11:05 sa video oynatma
M8: 20:01 sa 3g konuşma, 9:06 sa browser , 11:14 sa video oynatma
G2: 25:01 sa 3g konuşma, 11:22 sa browser , 11:51 sa video oynatma
G3: 24;54 sa 3g konuşma, 6:40 sa browser , 9:57 sa video oynatma
SES : ses kalitesi olarak 1 watt ve boost ile 1.5 watt deniyordu
M8 in 83 desibel , s5 in 73 desibel , G3 ün 85 desibel ses çıkışı ölçülmüş fakat ses kalitesi düşük olduğu söyleniyor
Kamera :
G3 :sony IMX135 kamera sensörü kullanıyor 1:1/3 mercek boyutu
Z2: 20,7 megapiksel 5248 х 3936 piksel, 1/2.3 mercek boyutu
S5: 16 megapiksel 5312 х 2988 piksel, 1/2.6 mercek boyutu
lazer otofocus ile en hızlı ve doğru odaklama yapan da g3 olarak bu konuda öne çıkıyor
Performans :
sentetik testleri baz almak istemiyorum ama bütün testlerden rakiplerinden geride QHD bi ekrana sahip olması daha fazla pixel i beslemek zorunda olmasından kaynaklı bi durum fakat izlediğim her videoda arayüzde oldukça fazla bi kasma var
Sonuç olarak, 2200 lira sevyesinde çıkmış bir cihaz rakipleriyle aynı fiyatta bu parayı verirken karşılığını da almak istiyorsun, o yüzden bu kadar inceledim bir çok konuda oldukça geri. Fakat çok şık bir cihaz diğer amiral gemisi modellerinden daha küçük yada çok az farkla büyük olmasına karşılık 5.5 in gibi büyük bir ekranı sığdırmış olmarından çok etkilendim kamera performansı çektiği fotografların canlılığı oldukça etkileyici arayüz de hoş görünüyor.
Bunca - ye ramen hala g3 ten vazgeçmiş değilim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Amacım bu telefonu kötü göstermek değil uzun süre beklediğim bir cihaz ama özellikle ekran ve batarya konusunda sıkıntılı
sizinde görüş ve fikirlerinizi almak istiyorum o yüzden bu başlık altında yazıyorum
Tek soyleyebilecegim bataryayi dert etmeyin icinden 2 tane batarya cikiyo gerektigi zaman degistirirsiniz,bir de incelemerdeki cihazlar 2gb ramli olanlar 3gb ramliler test cihazi olarak yollanmadi diye bikiyorum yani arayuz performansi bir tık daha iyi olacaktir.Ben ek olarak belirtmek istedim yinede , bu zamana kadar SPLUS (s1 in türevi ) s3, note2 son olarak s4 kullanmıştım askere giderkende s4 ü satıp ilk telefonum splus ' ı kullanmıştım askerde iken şu an acilen telefon a ihtiyacım var o yüzden epey araştırdım samsung istemiyorum artık gerek arayüzden gerekse bir türlü değiştirmedikleri tasarımından bıktım askere gitmeden önce g2 yi araştırmıştım çok beğenmiştim bi çok arkadaşıma onu aldırmıştım hatta s4 alıcak olanlara sakın alma g2 al demiştimşimdi g3 ü çok merakla beklemiştim ama bazı konularda beklentimin altında kaldı ama yinede o mütiş tasarımı sayesinde vazgeçemdiğim bi cihaz hala %60 g3 diyorum
![]()