LG G3 Kullanıcıları Kulübü

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Telefon Muhteşem ya herşeyi ile Çekti Beni Büyüsüne..

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ya abi muhteşem ya hala aklımı kurcalıyo :) Sony samsung ve diğer markalar gibi sorunu da yok sorunsuz benim için kalite budur :)

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de g2 ve g3 arasında kalmıştım ama microsd, ekran büyüklüğü ve çıkarılabilir pil için g3 ü tercih ettim.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabii!o ekranı,o akıcılık o zariflik anlayamazsınız!:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet ben de altın rengini çok beğendim.Fikir değiştirmezsem altın rengini alıcam(çok çabuk fikir değiştiren biriyim):)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sen bu gidişle G2'ni satıp alırsın. :)

Onu bırak ben ip 5s'i satıp almak istiyorum, tasarımı cok güzel içi çok güzel herşeyini beğendim kamera hızlı odaklamadı oydu buydu ama iphonede 5sdeki benim için en önemli şeylerde g3te yok o yüzden almak istemiyorum :) daha kaç hafta oldu ip 5s geleli 1 aylık bile olmayan telefonu satıp g3 almak hmmmm :D

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar birşey soracağım ama konu dışı gibi olacak lütfen kusura bakmayın, 1,5 senedir note 2 kullanıyorum sizce değiştirmeye değer mi.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin iş de zor.Bi yanda yılların kralı,öbür yanda yeni canavar!!!!!

Fiyata pahalı demiyosan ve samsung dan sıkıldıysan bence değiştir :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Onu bırak ben ip 5s'i satıp almak istiyorum, tasarımı cok güzel içi çok güzel herşeyini beğendim kamera hızlı odaklamadı oydu buydu ama iphonede 5sdeki benim için en önemli şeylerde g3te yok o yüzden almak istemiyorum :) daha kaç hafta oldu ip 5s geleli 1 aylık bile olmayan telefonu satıp g3 almak hmmmm :D

Zenginlik abi işte. :D Belli ki İOS'un hapsinden bunalmışsın. ROM atmakta senin için hobi olmuş ama iPhone yeterince stabil olduğu için gerek yok. Sıkılmışsın işte abi. :D

Arkadaşlar birşey soracağım ama konu dışı gibi olacak lütfen kusura bakmayın, 1,5 senedir note 2 kullanıyorum sizce değiştirmeye değer mi.
Son güncellemelerle mafolmamışsa hala kullanılabilir bir cihaz Note 2. Satıp üzerine biraz daha ekleyip G2 alabilirsin. Karar senin.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani seçim senin sıkıldıysan paran varsa al geç g3

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Zenginlik abi işte. :D Belli ki İOS'un hapsinden bunalmışsın. ROM atmakta senin için hobi olmuş ama iPhone yeterince stabil olduğu için gerek yok. Sıkılmışsın işte abi. :D

Valla hapis olabilir ama benim için bir hapislik durum şu an için yok :) telefonun orjinalliğini bozup jb yapmak istemiyorum, yapsam bile kullanıcağım program veya modül artık neyse olmadığı için şu hali ile gayet mutluyum. Ne zaman android en ufak kasma yapmayacak yani ios gibi kesin olucak o zaman android'e geçmeyi planlıyorum. Zaten Z ultra var bende ipad miniyi ablama verdim 2 ios olmasın diye z ultramada 4.4.4 geldi rahatım :) o telefon hiç teklemiyor kasmıyor ama şarjı cok cabuk bitiyor :). Rom atma olarak cidden hiç bir rom atmayı özlemedim Babam sağolsun her gün farklı rom attırtıyor g2sine :P şu andada beni tatmin edebilecek bir rom yok '' çok ateşliyim :P ''. Kısaca ayfon beş se den memnunum :)

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz bi kullanalım sana detayları atarız.Beğenirsen alırsın :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Son güncellemelerle mafolmamışsa hala kullanılabilir bir cihaz Note 2. Satıp üzerine biraz daha ekleyip G2 alabilirsin. Karar senin.

Kuzenimde vardı Note 2 sonra kendine z1 aldıda Note 2sini babasına verdi. Geçenlerde telefonu aldım bi baktım otadan güncelleme gelmiş :) kurdum 4.3 oldu sonra bir tane daha geldi onuda kurdum 4.4.2 oldu :) telefon canavar gibi kasmıyor cok güzel çalışıyor, note 2 ve 3 benim favori samsung telefonlarım bunların haricinde diğerlerinden hiç haz etmem :). Halen takır takır çalışıyor ve eniştemi rahat 2 yıl götürür o telefon :) Şarjıda g2 ile kafa, fena değil yani.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Valla hapis olabilir ama benim için bir hapislik durum şu an için yok :) telefonun orjinalliğini bozup jb yapmak istemiyorum, yapsam bile kullanıcağım program veya modül artık neyse olmadığı için şu hali ile gayet mutluyum. Ne zaman android en ufak kasma yapmayacak yani ios gibi kesin olucak o zaman android'e geçmeyi planlıyorum. Zaten Z ultra var bende ipad miniyi ablama verdim 2 ios olmasın diye z ultramada 4.4.4 geldi rahatım :) o telefon hiç teklemiyor kasmıyor ama şarjı cok cabuk bitiyor :). Rom atma olarak cidden hiç bir rom atmayı özlemedim Babam sağolsun her gün farklı rom attırtıyor g2sine :P şu andada beni tatmin edebilecek bir rom yok '' çok ateşliyim :P ''. Kısaca ayfon beş se den memnunum :)

O zaman telefonu değiştirmek mantıksız olur.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
O zaman telefonu değiştirmek mantıksız olur.

Konuyu yine saptırdık :) en iyisi G3 kullanmayanlar olarak G2 konumuza yandan yandan geçiş yapalım.

G3 almış tüm kullanıcılara hayırlı olsun diyorum ve tecrubelerini burda paylaşırlarrsa mutlu oluruz.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabii o da bi ilklerden ama artık bakıyorum samsung telefonların hepsi nerdeyse aynı temada iğreniyorum.Şimdiki telefonumdan kurtulmak için can atıyorum.Şimdiki telefon ace plus:helpsmilie:

Allah nasip ederse cumartesi alacağım ve bu meraklı insancıklar için telefonun altınsan girip üstünden çıkacağım :yes:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Tabii o da bi ilklerden ama artık bakıyorum samsung telefonların hepsi nerdeyse aynı temada iğreniyorum.Şimdiki telefonumdan kurtulmak için can atıyorum.Şimdiki telefon ace plus:helpsmilie:

Allah nasip ederse cumartesi alacağım ve bu meraklı insancıklar için telefonun altınsan girip üstünden çıkacağım :yes:

O kadarda eziyet etmeye gerek yok ya, sağından girip solundan cıkın sonuçta nazik cihazlar bunlar :P

Şu kamerasının çok hızlı çekim yaptığını fotorafların hiç bozulmadığını kanıtlarsanız sevinirim :). Mesela yere birşey atarken foto çekseniz?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
O kadarda eziyet etmeye gerek yok ya, sağından girip solundan cıkın sonuçta nazik cihazlar bunlar :P

Şu kamerasının çok hızlı çekim yaptığını fotorafların hiç bozulmadığını kanıtlarsanız sevinirim :). Mesela yere birşey atarken foto çekseniz?

Ben denedim nispeten karanlık ortamdı çok hızlı odaklıyor ya ve de çok güzel çıkıyo çok beğendim benm g2 deki gibi fps kaybı da olmuyo :) ama gece denemek lazm tabi birde 2k videolar var telefonda onları filan açtım mükemmel ya :)

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunu duyduğuma sevindim.Kanım daha da kaynadı g3 e kerata yaa:clap:

neyse arkadaşlar bugün çok yoruldum ve malum sıcaklar (ANTALYA:cursing:) halsizim pc den kalkıcam dinlenicem.Gece belki açarım.Herkese şimdiden iyi geceler :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben denedim nispeten karanlık ortamdı çok hızlı odaklıyor ya ve de çok güzel çıkıyo çok beğendim benm g2 deki gibi fps kaybı da olmuyo :) ama gece denemek lazm tabi birde 2k videolar var telefonda onları filan açtım mükemmel ya :)

Aslında o videolar 4k dır :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Iyide 2k izlioz 

Tamamda şöyle düşün, 2K videoyu 2K olarak izliyorsun ama 4K videoyu tam 2k olarak değilde daha yüksek kalitede 2.5K olarak izliyorsun farz edelim :)

Mesela G2'de gelen videolarıda Full HD 1080p'nin üstünde gösteriyor gibi, youtubede bir sürü 1080p izledim hiç biri o g2nin videosundaki kadar net ve keskin değil açıkçası.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Tamamda şöyle düşün, 2K videoyu 2K olarak izliyorsun ama 4K videoyu tam 2k olarak değilde daha yüksek kalitede 2.5K olarak izliyorsun farz edelim :)

Mesela G2'de gelen videolarıda Full HD 1080p'nin üstünde gösteriyor gibi, youtubede bir sürü 1080p izledim hiç biri o g2nin videosundaki kadar net ve keskin değil açıkçası.

Evet öyle ama videoda zaten quad hd yaziodu galiba :) ben mi yanlış hatırlıyom

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir şey daha soracağım.G2 de ilk serilerde çok problem olmuş.Isınma,kasma gibi.Sizce g3 ün ilk serilerinde böyle bir şeyle karşılaşır mıyız?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşlar bir şey daha soracağım.G2 de ilk serilerde çok problem olmuş.Isınma,kasma gibi.Sizce g3 ün ilk serilerinde böyle bir şeyle karşılaşır mıyız?

Teknosada gelenler ilk seri sonuçta ve sabahtan akşama kadar çalışıyor ve full şarzda git bi incele kasma ısınma filan yoktu ben incelerken

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de gidip inceledim ama hani g2 deki gibi kronik sorunlar ilk seride çok olur mu ?