LG G3 Kendi Kendine Kapanma Sorunu!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar selamlar,

bugün sabah hepsiburada'dan almış olduğum g3 32 gb telefonum elime ulaştı. cihaz sabah 9dan bu yana 3 kez kendiliğinden kapandı ve 1 kez de hiç açılmadı. bataryayı çıkarıp tekrar takınca açıldı. tüm güncellemeleri yaptım ama çözüleceğini düşünmüyorum, bir ton para ver ama sorunlu mal al olacak iş mi. kronik problemin varsa toplat cihazı arkadaş niye rezil ediyorsun kendini. sanırım cihazı iade edeceğim.

econ102

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gece yatarken g3'ünü kapatanlarda kapanma var mı? bunun cevabı yok kapanmıyor ise alın 7/24 atm gibi çalıştırmayın sen uyurken telin niye açık? kapatsana.

Ne demek niye açık. Kapatmak zorunda mıyım telefonu? Uçuş moduna alır yatarım. Alarm çalışmıyor kapalıyken Android'lerde.

bahadir_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleyküm arkadaşlar lg 3te son güncellemelerden sonra kapanma olmadı çok şükür fakat çektiğim bir fotoğrafı düzenlemek istiyordum fakat baktim r resim düzenleyicisi indiriliyor dio bi halt yediği yok sizlerde nasıl selam ve dua ile..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de aynı sorunu yasadım. hatta birkaç kere bataryayı söküp taktım açabilmek için telefonu. servise yolladım, yenisiyle değiştirdiler ama yeni gelen telefon da daha aldığım günün sabahı kapandı.

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
En son gelen güncelleme ile kapanma sorunu çözüldü, tereddütü olanlara duyrulur.

yakasma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son guncellemeden sonra hic kapanma yasamadim. Umarim yasamam da..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende lg g3 kullanıyorum yaklaşık 1 ay kadar bi zaman oldu telefonu güncelleme dışında yani kendi kendine yapmadıgı şekilde hiç yeniden başlattıgını görmedim telefona ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama benim telefonumda g3 32 gb hiç bir kapanma resetlenme falandı filandı bi durumla karşılaşmadım kardeşimde g2 kullanıyor kesinlikle ondada problem yok, ayrıca ısınıyor kasıyor diyen arkadaş senin dediğin koş ama terleme ye benziyor 2.5 ghz de çalışan bi cihaz tabikide ısınıcak ama öyle rahatsız edici kasmalarla falan karşılaşmıyorum ben çokta aman aman ısınmıyorda bundan önce samsung galaxy s2 kullanıyordum oyun oynarken neredeyse elime yapışacak gibi oluyordu mermere falan koyuyordum telefonu telefonu beğeniyorsan gidip alıcaksın bukadar basit kronikmiş cartmış curtmuşuna bakmıyacaksın ben telefonu alırken direkt adama g3 dedim kendi kafasına göre 50 60 tane telefonun arasından eline geleni verdi renk bile söylemedim süpriz olsun dedim titan geldi memnunum eğer isterseniz daha sonra version infolarınıda paylaşabilirim ( asphalt8 nss clash of clans boombeach vs oyunları gün içinde 15 er 20 şer dakika en az oynuyorum şarj her türlü günü rahat bitiriyor ve çok hızlı şarj oluyor )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar g3 kapanma sorunundan şikayet eden başka sitelerde var gerçekten sorun yaşanmadığına inansam gidip alcam sonra pişman olmak istemiyorum çünkü gerçekten çok para o yüzden yorumlar önemli kullanan arkadaşlardan ricam görüşlerini yazsınlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xda da 10j versiyonda problem olmadığını bildirmiş kullanıcılar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar g3 artık kapanma sorunundan bahseden arkadaş yok sorun bitti diyebilirmiyiz,bende g3 almak istiyorum tavsiye edermisiniz kullanan arkadaşlar.

hakanbyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 10j güncellemesi olmasına rağmen az bi ısınsın cihaz hemen kapatıyor kendini..servise götürdüğümde 10j yi yeniden yüklediler.tekrar kapanırsa getirin dediler.sorun cihaz mi yazilimmi bilmiyorum.ama can sıkıcı bir durum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
can sıkıcı bir durum o kadar para ver kapanırmı kapanacakmı gözün telde olsun,g3 almayı çok istiyordum ama bu sorunlar yüzünden artık düşünüyorum.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben servise gönderdim 23 gün sonunda yenisi geldi,sizden ricam bu sorun yüzünden g3'ten sakın vazgeçmeyin,şu an sorunsuz kullanıyorum,en en en ufak bir sorunum yok çok şükür..

cey100

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kapanma sorunu çözüldü mü?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Anlaşılan çoğu kişi merak ediyor, g3 kullanıcıları konuya davet ediyorum görüşlerini bizimle paylaşsınlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Anlaşılan çoğu kişi merak ediyor, g3 kullanıcıları konuya davet ediyorum görüşlerini bizimle paylaşsınlar.
Arkadaşlar dün akşam turkcell den g3 alıyordum biraz daha bekleyeyim dedim almadım bugün bu forumu gördüm iyi ki almamışım diyorum. Sorunu çözülen arkadaş varsa yazsın ona göre başka telefon bakacağım. Tşk.

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
10j güncellemesinden bu yana hiç kapanma olmadı bende, ki çoğu kişi de benimle hemfikir. Bu güncellemeye rağmen cihazınız kapanıyorsa sizinki nadirende olsa rastlanabilen donanımsal bir sorun olabilir bu durumda servise göndermeniz gerekir.

Yani kısaca G3 almak isteyip kapanma sorunu yüzünden tereddütte iseniz başlarda herkesin şikayetçi olduğu ve yazılımdan kaynaklanan kapanma sorunu en son güncelleme olan
10j ile giderildi. Ha G3 alırsınız donanımsal sorunu olan bir cihaz size dek gelirse kapanma sorunu olabilir ancak bu oldukça düşük bir ihtimal ve bu ihtimal herhangi başka bir markanın herhangi başka bir cihazınızı almaya kalktığınızdada her zaman orada varolacak küçük bir ihtimaldir. Sırf bunun yüzündende bu güzelim cihazdan vazgeçmek mantıklı değildir, o şekilde hareket edilirse hiç telefon almamak gerekir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar LG G3 alacağım gerçek den önerirmisiniz yoksa m8 mi dersiniz?

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
kapanma sorunu çözüldü mü ? Birde bataryanız nasıl gidiyor? (kullanımınızı yazarsanız sevinirim)

hakanbyk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kapanma sorunum çözüldü.factory reset yaptım. Ardından lg pc suite baglandım. Hataları geri yükle yaptım.yaklaşık 30 dk. Sürdü. Sonra yeniden factory reset yaptım. Hicbir sorun kalmadı. Hatta cihazın tüm sisteminde gözle görülür bir iyileşme, hızlanma oldu. İsim na namına hiçbişey kalmadı. Teşekkürler.

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Kapanma sorunum çözüldü.factory reset yaptım. Ardından lg pc suite baglandım. Hataları geri yükle yaptım.yaklaşık 30 dk. Sürdü. Sonra yeniden factory reset yaptım. Hicbir sorun kalmadı. Hatta cihazın tüm sisteminde gözle görülür bir iyileşme, hızlanma oldu. İsim na namına hiçbişey kalmadı. Teşekkürler.
CEvabınız için teşekkürler. Batarya hakkında bir şeyler söylermisiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de var ayni sorun kafami çok bozuyor böyle güzel telefona yakişmiyor telefonu geceleri kapattigim zaman olmuyor anca bütün gün açik kalirsa kapaniyor