LG G3 Kendi Kendine Kapanma Sorunu!

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Merhabalar telefonumun program versiyonu v20f-TUR-XX 4 aydan fazla süredir 16 gb modelini kullanmaktayım. Genel şikayetlerin tam aksine telefonum bir kere bile kendiliğinden kapanmadı can alıcı nokta da bundan sonra başlıyor zaten telefon şarja takılı haldeyken manuel olarak kapatırsam tuşlar işlemiyor batarya söküp 5 saniye bekleyince açabiliyorum başka bir tespitte telefon şarjda olsun olmasın yeniden başlat yaptığımda kapanıyor ama batarya sökmeden cihazı çalıştıramıyorum. İşin özü lg çok stabil istikrar abidesi bir ürün çıkarmış(!) hard format attım fw yüklerken de kendi kendine kapatıp başlatmaya çalışıyor yükleme%9 da iptal oluyor servisten başka seçenek kalmadı sanırım.
Sizin cihaz sorunlu servise gönderin yeni güncellemeyle sorun kalmadı sizinki donanımsal.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba bende telefonu yeni aldım. Daha 36 gün oldu. Kendi kendine sürekli kapanıyor, şarj tutmuyor çok hızlı boşalıyor ve şebeke çekmiyor. Servise gönderdim 2 defa. Yenisini talep ettiğim halde sadece kalibre edip geri gönderiyorlar. Şimdi 3. defa dilekçe ile servise gönderip yenisini talep edeceğim. Olmazsa hukuki yollara başvuracağım. O kadar parayı çöpe atmayacağım... Lg çözümü desteği servisi sıfır yani. YOK

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende lg g3 kullanıyorum aldığım günde aynı sorunu yaşadım bataryayı çıkarmayınca açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 2 aydır kullanıyorum, hem de öyle böyle kullanmak değil yani baya kasıyorum işlemciyi, öyle ki işlemci sıcaklığı 85 batarya sıcaklığı 50 dereceleri görüyorum dakikalarca ama daha ne bir kapanma oldu ne de telefonunuz çok ısındı diyip oyun veya uygulamadan attığı. sadece 70 dereceden sonra kademeli olarak 85 derecede işlemci hızını 1ghz seviyelerine kadar otomatik düşürüyor. o da olmasa zaten biraz daha ısınsa kesin patlar işlemci! ne kadar ısrar ettiysede android 5.0 güncellemesi yapmadım ve hala kitkat 10N romunda kullanıyorum. bence elektronik aletler tamamen şans işi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben iki defa servise gönderdim bir şey yok deyip geri gönderdiler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 6 aydır g3 kullanıyorum 2 kez servise verdim yinede kapanıyor,pili ayırmadanda kesinlikle açılmıyor,genel yazılım sorunu var bence ,firma çözemiyor bu sorunu yaptık deyip verdiler tekrar aynı sorunu yaşadım halaa yaşıyorum,iade işlemi başlatıcam g3 artık kullanmıcam,aynı şekilde aynı sorunları yaşayan arkadaşım var servise vermesine rağmen onunda sorunu çözülmedi maleysef

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba;
Dün lg g3 32 gb olanından aldık. bugün yazılım güncellemesi yaptık. menüleri uygulamaları yerleştirirken , diğer telefonum çaldı. konuştum 2 dk geçmedi lg g3 telimiz kapanmıştı. uzun bastım açılmadı. bataryayı çıkar-tak yapınca düzeldi. Fakat yine yapar diye düşünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:w00t:o gelistirici seçenekelrinden yapılıyo aynısı oldu simdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı problem bendede oldı 1 hafta da 2 kere kapandı servıs güncelleme yaptın mı dıye sordu ben yapma mış tım yapalım bakalım ne olcak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aranizada lg g3 yurt disi telefon alipta imei çaktiran ve şebeke problemi yaşayan varmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G3 beta alalı 1ay oldu ekran kendiliginden kapanıyor böyle bir sorun yaşayan varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar aynı sorun bende de vardı yeni batarya aldım düzeldi.
WİFİ DEN MOBİL GA GERÇERKEN KAPANIYORDU YADA TELEFON AZ ÇEKTİĞİ ZAMAN KAPANIYORDU VE DURMADAN KENDİNİ RESETLEMEYE BASLADI. GÜNDE 30-40 SEFER KAPANIP ACILIYORDU HIC BIR ISLEM YAPAMAZ OLMUSTUM . AMA YENI BATARYA ALDIM 24 SAAT OLDU HİÇ KAPANMADI.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yazılım güncelleme geldi güncelledım kapandı açamıyorum ne yapmam lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
RuLLaby
icon1.png
Arkadaşlar Bendede G3 Var Yaklaşık 3 Aydır Kullanıyorum Son Gelen Android 5 Güncellemesi Ile Kapanma Sorunu Düzeldi Fakat Şimdide Müzik Çalar Kapanma Sorunu Ortaya ÇıktıSizdede Oluyormu ?

Clean Master gibi uygulamalar yüzünden olmaktadır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg G3 16gblik alalı 1 yıl olmadı daha telefon kendi kendine kapanmaya başladı ilk başlarda telefonu tekrar açılıyordu daha sonra açılmamaya başladı garantiye gönderdim telefonu fakat telefonun hatası giderilmedi diyerek telefonu geri gönderdiler. Şu anda telefon sadece şarja takilı durumda çalışıyor.Sarjdan çıkardıktan sonra telefon kapanıp tekrar açılırken lg logosu gelip tekrar baştan açmaya çalışıyor telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g3 beat aldim muzik aciyorum internete giriyorum muzik kapaniyo neden acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de 1 aydır yapmaya başladı. Bugun her kamera açtığımda kapandı. En 20 kez denedim. Her seferinde kapandı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bu sebeplerden dolayı telefonu 3 kere LG'nin servisine götürdüm başka sebeplerde vardı şarjın az gitmesi kapanıp açılması fazla ısınması donma kasma vb gibi sorunlar fakat 3 kere garantiye verdiğim halde düzgün sonuçlar alamadım işlem açıklamalarına ne kadar sorunlar giderildi diyip şu değişti bu değişti deselerde hep aynı sorunlar devam etti 5.0 Sürümüne güncelledim tabi bu güncellemeden kaynaklı sorun değil 4.4.2 kitkatda da bu sorunlar vardı o yüzden hiç telefonu güncelle pc suiteden sistem dosyalarını geri yükle falan bunlar boş işler ve yaptığım araştırmalar sonucunda da bir çok LG G3 kullanıcısında bu sorunlar var işin garip yani sorunlar çözülemiyor. En son garantiye verdiğimde ANAKART DEĞİŞTİRİLDİ YENİ İMEİ NUMARASI almak için 7 gün içerisinde bizi arayın imei numarasını güncelleyelim dediler onada eyvallah aradık herşey oldu fakat hala sorunlar aynı. Telefonun yeniden başlatma sebebi yaptığım testlerce ERİŞEBİLİRLİK / " bildirim uyarılar geldiğinde flaş yanıp sönsün " işaretlediğimde telefonda işlem yaparken mesaj geliyor o sıra başka birşeye basmış olduğumda flaş yanıp sönerken telefon birden kendini resetliyor ısınırken işlem yaptığımda kendini resetliyor. ısınma sebebininde şundan kaynaklı olduğunu düşünoüyorum 4k QuadHD ekrana sahip bir telefonun 3000 mHa gibi bir bataryaya sahip olması zaten 1. Ofsayt 3000 mha bataryayı gözünüzde büyültmeyin böyle bir özellikli telefon için az bile ister fabrika ayarlarına döndürün ister yeniden kurun bir süre sonra tekrar aynı sıkıntıyı verecektir .. yani daha yazardım fakat uzun oldu bile çoğunuz okumaya üşeneceksiniz fakat acı gerçekler bence tüketici haklarına başvurup hakkınızı arayın ki en son çare bu kaldı zaten 3 kez garantiye verdim bir sonuç alamadım yinede siz bilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg G3 D855 32gb telefon 1 yıl oldu alalı. Son 4 aydır telefon sürekli kapanıp kendi kendine açılmaya başladı. Elbette bir süre tahammül ettim ancak artık işlem yapamaz hale geldim. Telefonu gözlemleme şansım dahi olmadı. Teknik servise verdim ve batarya sorunu dediler. Ayrıca ekran değişimi verdiler şimdi parça bekliyoruz. Telefonu elime aldığımda sonucun ne olduğunu yine paylaşacağım sizlerle ancak kullanıcılarının forumlarda paylaştıklarını okudukça açıkçası telefondan ümidi mi kestim. Her ne kadar çok severek kullansam da sanırım teknik servisten aldığım gün SAMSUNG veya iphone dan birisi ile değiştireceğim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben hiç memnun
deyilim servisede götürdüm format attilar ama yinede kapaniyor

Gecekule

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende 5-6 ay evvel İstanbul bilişimden LG G3 32GB beyaz aldım kapanma olmuyordu hiçbir sorun yoktu android 5,0 versiyon idi PS Suite bağladığımda yeni versiyon var dedi bende yükle dedim pılanladığı gibi 1. aşama yüklendi 2. aşama yüklenmesi gerekir dedi bend yükle dedim ve yükleyemedi ve kaldı LGMobile Support Tool ile bir şeyler yaptım ama olmadı logoda kalıyordu Servise verdim lanet istanbul bilişim servisi 15 günde yazılımsal sorun olduğunu bulduk dediler 8 saate yazılım yüklenir 4 günde kurulum yapılır dedi tabi açtım ağzımı yümdüm gözümü neyse 20 gün sonra aldım telefonu.

Android 5,0 versiyon
Telefonu açtığımda: http://i.hizliresim.com/OZyV14.png bu hata veriyor bana normal diyorlar
Bir kerede açtığımda böyle hata verdi: http://i.hizliresim.com/GkyP8r.png
Yazılım bilgileri: http://i.hizliresim.com/ylzN7k.png

Birde cebimde hiç kapanmazdı artık kapanır oldu sorun nedir anlamadım. SLIMMARMOR kullanıyorum kapatma butona basılması imkansız ne dir anlayamadım.

Bu konuda biri PC Suite ile Yükseltme hataları geri yükle düzelir deyince bende deneyim dedim.
Denedim yazılımlar yüklendi tamam dedi ama logo müzikli geliyor gidiyor geliyor gidiyor nede kapanıyor pili çıkardım V- + Power tuşu ile reset attım kurdum artık yukarıdaki hata geliyor ama versiyon

Android 4,4,2 http://i.hizliresim.com/MyaDd1.png

Güncelle dediğimde son sürüm kullanıyorsunuz diyor Adroid 5,0 geçmiyor ne olabilir anlamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir sey sormak istiyorum servise verdigimde doa değişimi hakkım varmı daha 6 ayım dolmadı galiba 6 ay içinde doa değişimi hakkım varmış tlf mikrofon kısmında hafif çatlak var ve cihaz kapanıp açılıo ben cihazımın değimini istiyorum böyle bi hakkım varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ayni sorunlar bendede var ne yapayim bilmiyorum biktim gercekten o kadarda para verdik sadece sarjda kullanabiliyorum onun haricinde kapaniyor aciliyor sonra yeniden kapaniyor. bir cözümü yokmu bunun ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar telefonumu geçen yıl bu zamanlarda aldım kapanıyor mu diye dikkat etmedim açıkçası ama yaklaşık bir bir buçuk ay önce kendiliğinden aniden kapanıp açılma sorunu başladı . bir şey yaparken yani telefon elimdeyken oluyor genellikle bu sorun
. son zamanlarda sıkışmıştı bu olay bende bataryasini çıkartıp kağıt sıkıştırmıstim bi kac gün olmamıştı . ama bugün telefon neredeyse hic açılmıyor . açık iken birden kapanıyor kendiliginden açılıyor pin kodu girme ekranina gelince kendiliginden tekrar kapanıp açılıyor bu böyle sürekli oluyor. Ancak sarja taktiğim zaman sorunsuz çalışıyor ve hic kapanma olmuyor. Zaten suan sarj yuzde 100 olmasina rağmen çıkaramıyorum kapanacak diye . çıkardığım zaman 2 dk sonra kapanip açılma sorunu başlıyor. Sizce ne yapmalıyım acil yardim eder misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bugün bende de başladı bu kapanma sorunu. telefon açılır açılmaz 3-5 saniye sonra. kapanıyor. en az 30 defa denedim. bugün bir yazılım güncellemesi de geldi.(android) onuda yükledim o 3-5 saniyelerde ama yine aynı. fabrika ayarlarına geri döndürdüm. sorun yine kalkmadı. çözüm bulan var mı? servise ger gönderip iade isteyeceğim. teşefon daha 2 aylık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu geçen sene bu zamanlarda aldım. son 1 haftadır kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Öncelikle hard reset attım. herhangi bir düzelme olmadı. cihazın ısınmasından kaynaklı diye düşündüm çünkğ ekran parlaklığını arttırınca resetleme aralığı dahada kısalıyor hatta açılır açılmaz resetlemeye başlıyor. ardı ardına 15-20 kere açılır açılmaz resetleme yapıyor. ancak son 2 gündür keşfettiğim ki bu resetlemeye başlayınca cihazı şarja takarsam resetleme yapmayı bırakıyor. %100 e kadar şarj ettiğimde kapanma sorunu 3-4 saatliğine ortandan kalkıyor. sonra tekrar aynı aşamaya geri dönüyoruz. yarın telefon aldığım teknosa ya geri götürücem 2200 TL +300 TL kasko ile toplam 2500 TL para saydığım cihazda bana ne gibi çözüm sunulacak merak içindeyim. Forumda sorunu çözülen bir arkadaşta göremedim. Maalesef o kadar parayı vermişken Iphone 6 alsaydım demekten kendimi alamıyorum

S

SDN Okuru10001

SDN Okuru
arkadaşlar aynı sekilde sadece prizde çalışır duruma geldi benimde telefonum 2 gündür, sıfırladım ancak hiçbir şey değişmedi. Prizden çektiğim an kapanıp açılıyor ve durmadan rest atıp yeniden başlıyor. herkeste aynı sorun var ancak çözüme ulaşmış olan kimse yok sanırım. Ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum bukadar can sıkıcı bir durum olamaz

yukselg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Birçok uygulama ram de büyük bir ağırlık yarattığı için telefon kaldıramıyor bu yazılımsal ve bir güncellemeyle halledilir.Başka bir sebepten zaten kapanmıyor batarya vs alakası yok.Yani güncellemeye kadar yüklenmeyeceksiniz.Ya da aldığınız yere götüreceksiniz.Ben böyle bir şeyle karşılaşmadım.Hepsinde olmuyordur belki de?

bu kapanma sorununun ram ile hic bir alakası yok. kapansaydi benim twlefon kapanirdi 300 e yakin program 80 e yakin oyun yüklü flimler muzikler resimleti saymıyorum. telefonda gram kasma donma ıkınnma kesinlikle yok boşta kalan ortalama ram 1gb . kapanma sorunun başka yersen olduğu kesin.

kml_77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, telefonum sürekli kendiliğinden kapanıyor klasik sorun sadece lg yazısı var hiçbir şekilde işlem yapamıyorum . Şarja takılı olmadığı sürece an itibariyle telefonu kullanamıyorum format attım biraz önce çözüm olmadı :( delta garantili ne yapmam gerekir lütfen fikirlerinizi paylaşın.