LG G3 Kendi Kendine Kapanma Sorunu!

gulcan6612

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önemli değil bakın kesin konuşmuyorum bende G2 var ihtimalen diyorum donanım sorunluysa garanti haricinde çözülmez yazılımsa kesin çözülür

Genel olarak insanlar kapanma sorunununyazilimsal oldugunu soylemis. Siz g2 yi rootlu mu kullaniyorsunuz?

doktoraltun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
d85510h_00.kdz den sonra kapanma sorunu kalmadı
minimum d85510h_00.kdz romunu yuklerseniz düzeliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben LG G3 16 Gb kullanıcısıyım herhangi bir kapanma sorunuyla karsı karsıya değilim cihazdan gayet memnunum tek sorun cok ısınması buda ekranın cok kalıteli bir goruntu verdıgınden kaliteli uygukamalarda ısınma yapıyor belki biraz fazla ama olsun gayet iyi bir cıhaz cokda memnunum. Ben derimki Lg subesınden al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Lg g3 kullanıcısıyım 2 ay oldu kullanalı ilk ay pek problemimi yoktu fakat sonra kapanma problemini geçtim o küçük problem telefon kafayı yedi batarya sağlığı iyi olmasına rağmen kendi kendine boşalıyor ve o esnada power tuşunun çevresi fena halde ısınıyor durup dururken. İlk defasında Bu telefon kapandığında bataryayı çıkarıp taktım sonra acaiplikler oldu. yine ilk olduğunda pil kullanımına girdiğim zaman '' Medya'' %70 civarlarındaydı oysaki uygulama filan açık değil (!) ' durdur ' a bastığımda problem geçici olarak geçti fakat şuan hala devam ediyor ve ' Medya ' % 4 lere düştü ona rağmen. Ne yapmam gerekiyor yardım lütfen !

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar Lg g3 kullanıcısıyım 2 ay oldu kullanalı ilk ay pek problemimi yoktu fakat sonra kapanma problemini geçtim o küçük problem telefon kafayı yedi batarya sağlığı iyi olmasına rağmen kendi kendine boşalıyor ve o esnada power tuşunun çevresi fena halde ısınıyor durup dururken. İlk defasında Bu telefon kapandığında bataryayı çıkarıp taktım sonra acaiplikler oldu. yine ilk olduğunda pil kullanımına girdiğim zaman '' Medya'' %70 civarlarındaydı oysaki uygulama filan açık değil (!) ' durdur ' a bastığımda problem geçici olarak geçti fakat şuan hala devam ediyor ve ' Medya ' % 4 lere düştü ona rağmen. Ne yapmam gerekiyor yardım lütfen !
Emin degilim ama sarj biterken arkasi isiniyosa islemciyi bi uygulama arka planda acayip kullaniyo demektrde islemciyi okadar isitmasi normal degil virus filanmi bilmiom ama hard reset at bence guncellemelerinide yap

S

SDN Okuru

SDN Okuru
usta dediğin gibi hard format attım ancak bi değişme olmadı hatta daha kötü oldu diyebilirim hala ısınıyor power tuşu çevresi ve back ve home tuşlarına basarken bile kasıyor galeri dosya yönetici kamera girmiyor ! google playdan bi whatsapp indiriyim dedim inmiyor ! Günceleştirmeler de tamdı zaten. garantisi var yarın servis'e kargolıcam. Başka bir önerin var mı ?

Not : Lg g3 16gb

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
usta dediğin gibi hard format attım ancak bi değişme olmadı hatta daha kötü oldu diyebilirim hala ısınıyor power tuşu çevresi ve back ve home tuşlarına basarken bile kasıyor galeri dosya yönetici kamera girmiyor ! google playdan bi whatsapp indiriyim dedim inmiyor ! Günceleştirmeler de tamdı zaten. garantisi var yarın servis'e kargolıcam. Başka bir önerin var mı ?

Not : Lg g3 16gb
Yok bencede servise gönderin benim dediğim ancak yazılım sorunlarını çözer donanımsal sorun varsa garantilik işi vardır

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben alalı iki aya yakın oldu paralel ithalat malı kapanma veya herhangi bir poroblem yaşamadım okudukca hayretler içinde kalıyom bende gayet stabil çalışan bir cihaz gayet de yoğun internet kullanırım biraz ısınır ama kabul edilir bir ısınma aşırı değil ilk aldığımda bildirim filan geldikce cebimde ısındığı bıle olmuştu şu an onlarda kayboldu gayet memnunum yani acaba sorunlar üretim serileriylemi alakalı diyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herkese hayırlı akşamlar LG G3 kullanıyorum.. 4K Video çekerken tel 4-5 dakika sonra kendini kapatıp açıyordu... servise gönderdim sürüm güncellemesi yaptılar fakat bu seferde kamera ile fotoğraf çekerken ilk fotoyu çekiyor telefon donuyor kendini kapatıp açıyor tekrar servise gönderdim benim gibi telefonunda problem yaşayan arkadaş varmı yada neden böyle bir problemle karşı karşıyayım yardımcı olursanız sevinirim...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Herkese hayırlı akşamlar LG G3 kullanıyorum.. 4K Video çekerken tel 4-5 dakika sonra kendini kapatıp açıyordu... servise gönderdim sürüm güncellemesi yaptılar fakat bu seferde kamera ile fotoğraf çekerken ilk fotoyu çekiyor telefon donuyor kendini kapatıp açıyor tekrar servise gönderdim benim gibi telefonunda problem yaşayan arkadaş varmı yada neden böyle bir problemle karşı karşıyayım yardımcı olursanız sevinirim...
4k video cekerken her telefon ısınır yada kapanr bu dogal birsey ama 2. Dedigin cok sacma garantiye verion telefonu bozup veriolar resmen bence hard reset cek derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
herkes birşey söylüyor. Lg G2 kullandım sıkıntısız şekilde telefon kırıldı diye gittim Z3 compact aldım sony güzel ama arayüz felan berbat bi LG işçiliği detayı yok oda şansıma donanım hatası sebebiyle değişim olacak şimdi G3 alayım diyorum ama bu ısınmadır kapanmadır şikayetleri canımı sıktı.. ama ben lg'yi biliyorsam bu sıkıntıları en ge 2 ay içerisinde bir yazılım güncellemesiyle düzeltir.. sadece şunu soruyorum oyun oynamıyorum telefonla, fotoğraf internet uygulamarında bile bu kadar sıkıntı yaşayacak mıyım ? insanlar o kadar kötüledi ki gidip yeniden G2 alasım geldi resmen.. samsung alpha'ya niyetlendim onunda batarya 1800 amper o hiç işe yaramaz.. birisi şöyle güzelce son güncel durum hakkında bilgi verirse sevinirim

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
herkes birşey söylüyor. Lg G2 kullandım sıkıntısız şekilde telefon kırıldı diye gittim Z3 compact aldım sony güzel ama arayüz felan berbat bi LG işçiliği detayı yok oda şansıma donanım hatası sebebiyle değişim olacak şimdi G3 alayım diyorum ama bu ısınmadır kapanmadır şikayetleri canımı sıktı.. ama ben lg'yi biliyorsam bu sıkıntıları en ge 2 ay içerisinde bir yazılım güncellemesiyle düzeltir.. sadece şunu soruyorum oyun oynamıyorum telefonla, fotoğraf internet uygulamarında bile bu kadar sıkıntı yaşayacak mıyım ? insanlar o kadar kötüledi ki gidip yeniden G2 alasım geldi resmen.. samsung alpha'ya niyetlendim onunda batarya 1800 amper o hiç işe yaramaz.. birisi şöyle güzelce son güncel durum hakkında bilgi verirse sevinirim
Ben g3 kullanicisi degilim G2 kullaniyorum bence lg yeni 10n ve android 5 ile sorunlari duzeltmistir cunku sorunu yazanlar gittikce azaldi bazi kisiler sadece LG yi kotulemek icin yapiyolar bence ama para siknti olmayacaksa G4 u bekle muhtesem olcak gibime geliyor

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bu kapanma sorunu yeni serilerde yok diye biliyorum oyun oynamazsanız 1 günü rahatça çıkarır ısınma sorunu olacağını da sanmam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
2 aydır g3 kullanıyorum herhangi bir sorun yoktu dün akşam telefon kablo takılı değilken sanki şarj kablosunu takmış gibi uyarı verdi defalarca hemde sonra bir kapandı pir kapandı daha da açılmıyor lg yazısı çıkıp kalıyor. Daha önce sorun yaşayan var mı bilmiyorum ama baya bi canım sıkıldı servise gönderdim

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
2 aydır g3 kullanıyorum herhangi bir sorun yoktu dün akşam telefon kablo takılı değilken sanki şarj kablosunu takmış gibi uyarı verdi defalarca hemde sonra bir kapandı pir kapandı daha da açılmıyor lg yazısı çıkıp kalıyor. Daha önce sorun yaşayan var mı bilmiyorum ama baya bi canım sıkıldı servise gönderdim
En iyisini yaptnz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer TELEFON KENDİ KENDİNE KAPANIP AÇILIYOR İSE yapman gereken mobil ağlar bölümüne gir ağ modunu aç seçeneklerde VDCMA Modunu seç sorun da ortadan kalkar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar telefonum 3 haftalık... Çok defa işlemci hiç bir program çalışmadığı halde ısınıp simkartı gormuyor diyerek kendikendini tekrar başlatıyor... Telefonu 4 defa resetledim ama yine ayni sorun devam ediyor... Telefonu kapatip 3 4 saat sogutunca tekrar duzeliyor. 3 4 gun idare ediyor ve yine ayni sorun... Sebebi ne olabilir? Donanimsalmidir? Kliksadan paralel garantili telefonum..serviste gunlerce kalma ihtimalinide gozardi edemiyorum...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar telefonum 3 haftalık... Çok defa işlemci hiç bir program çalışmadığı halde ısınıp simkartı gormuyor diyerek kendikendini tekrar başlatıyor... Telefonu 4 defa resetledim ama yine ayni sorun devam ediyor... Telefonu kapatip 3 4 saat sogutunca tekrar duzeliyor. 3 4 gun idare ediyor ve yine ayni sorun... Sebebi ne olabilir? Donanimsalmidir? Kliksadan paralel garantili telefonum..serviste gunlerce kalma ihtimalinide gozardi edemiyorum...
Garantiye ver bence hard reset attysan yazilimsal degildir donanmsaldr sana en fazla diyebilecegim sey android 5 e guncellemen (guncelledikten sonra reset at)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler, telefonların kontrolsüz açılıp kapanma olayı, 4.4.2 ve üzeri yüklü, tüm android telefonlarda markaya bağlı olmaksızın sorun yaşanıyor. bu bakımdan sorun telefonlarda değil. sürümden kaynaklanıyor lolipop da bu yüzden 5.01 ve 02 de düzelmeye çalışılmaktadır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g3 16 gb, telefonu aldım 1 gün kullandım telefon kapandı. 20 gün seervis süresi bekliyorum. gerçekten tekrar böyle bir sorun olur mu?

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alalı 4 gün oldu bence bu telefonu LG telefon diye satmasın s5 kullanıyorum g3 şirket telefonu aldım alalı açılıp kapanıyor telefon s5e göre çok ağır aralarında çok çok büyük bir fark var şuan telefon bir kapanıp bir açılıyor format atmaya ugraşıyorum atmıyor açılıyor şebeke yok 4 günlük bir telefonu servise göndermek neyin nesidir diyorum kendi kendime bunun kolay bir yolunu bilen varmı

RuLLaby

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bendede G3 Var Yaklaşık 3 Aydır Kullanıyorum Son Gelen Android 5 Güncellemesi Ile Kapanma Sorunu Düzeldi Fakat Şimdide Müzik Çalar Kapanma Sorunu Ortaya ÇıktıSizdede Oluyormu ?

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dün telefonu açılıp kapanma ve şebeke sorunundan servise götürdüm değişim yaptılar 1 hafta içinde yeni telefon gelecekmiş en azından mağduriyeti giderdiler

boboerman

Asistan
Reaksiyon puanı
2
lg g3'ün hala kendiliginen kapanma sorunu devam ediyor mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar telefonumun program versiyonu v20f-TUR-XX 4 aydan fazla süredir 16 gb modelini kullanmaktayım. Genel şikayetlerin tam aksine telefonum bir kere bile kendiliğinden kapanmadı can alıcı nokta da bundan sonra başlıyor zaten telefon şarja takılı haldeyken manuel olarak kapatırsam tuşlar işlemiyor batarya söküp 5 saniye bekleyince açabiliyorum başka bir tespitte telefon şarjda olsun olmasın yeniden başlat yaptığımda kapanıyor ama batarya sökmeden cihazı çalıştıramıyorum. İşin özü lg çok stabil istikrar abidesi bir ürün çıkarmış(!) hard format attım fw yüklerken de kendi kendine kapatıp başlatmaya çalışıyor yükleme%9 da iptal oluyor servisten başka seçenek kalmadı sanırım.