LG G3 Kendi Kendine Kapanma Sorunu!

onursarp26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba.Almanyadan alıp geldiğim g3 üm 1 gün kullandıktan sonra kendi kendine kapandı.Baktımki bu sorun çok kişide var ama benimki hiç açılmıyor.Ses kısma ve güç tusuna basma işinide denedim olmadı.

Sarjıda full du ne yapabilirim?? Garanti kapsamındada değil sanırım yurtdısından geldiği için.Servise gidersem bu sorun çözülürmü? değiştirme sansım yok sanırım değilmi?

Simdiden tesekkür ederim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şarjı doluysa ve açılmıyorsa anakart zarar görmüş olabilir büyük ihtimal donanım hasar görmüştür, sorun sizden kaynaklı değilse ve garantisi varsa ücretsiz değişim yaparlar veya parçayı değiştirirler ama garantisi yoksa para vererek tamir ettirmeniz gerekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende uzun zamandır kullandığım Symbian telefonumu bir kenara atıp Android e geçmeye düşündüm. Piyasada G3 ile Z2 arasında kaldım ama G3 te karar kıldım. Taa ki bu aptalca sorunu tamamen forumdan okuyana kadar. Sizden ricam telefonun "+" larını "-" leri ve bu sorunun geçip geçmediğini yazan varsa çok müteşekkür olurum....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar kendi kendine kapanma problemi tamamen ortadan kalktı mı? Iphone kullanıcısıyım ama LG G3 cok guzel oldugu icin almayi dusunuyodum, bu forumu okuduktan sonra tekrar Iphone 6 almaya yöneldim. Eger problem ortadan kalktıysa LG almak istiyorum. Yardımlarınız icin tesekkurler...

fatihsaritas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeni güncellemeden sonra sorun çözüldü kapanma sorunu ortadan kalktı.

ykslnar_33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a. LG G3 siparişi verdim, muhtemelen haftaiçi gelcek. bu kapanma sorununu duyunca telefondan soğudum. bu sorunu halen yaşıyor musnuz? siparişi iptal mi ettirmeliyim? teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kapanma filan yok enerji tsasaruf ayarını yanlış yapıyorlar kapanınca a neden kapandı diyorlar!...

ykslnar_33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bu enerji tasarruf ayarını nasıl düzeltebiliyoruz? bu ayardan sonra telefon hiç kapanmıyor mu?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
Telefon çok nadir kapanıyordu zaten artık hiç kapanmıyor.Sanırım olay çözüldü. (NAZAR DEĞMESİN) :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
guncelleme otomatık mı geldı? Benım cıhazım hala kapanıyor. Manuel ındırebılecegım bır yer varsa yardımcı olursanız sevınırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede 32 gb g3 var aynı sorun dediğinz şey bendede vardı ama o sorun değil bir mod Ayarlardan ekran ayarlarına gelin en altta hafif uyku var o modu kapatırsanız sorun biter.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1:benım g3um 1 hafta kullandım msj yazarken bır anda kapandı bırdaha acılmadı garantıye gııttı 30 gunu doldurmadıgı ıcın tamır degıl degısıme grdı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İnş. Sadece bu şelide biter. Şimdi yaptım, bakalım ne olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumu 6 eyl,lde aldım 20 eylülde servise gönderdim kendine kendine kapanıyor bataryayaı çıkartmadan yadan şarja bağlamadan açılmıyor şikayetiyle
batarya kontakları temizlendi sw yüklendi test ok geri gönderdiler sorun yine oldu ikinci kez gönderdim lg müşteri hizmetlerini aradım detaylı incelemeye aldık dediler hata bulunamadı deyip geri gönderdiler geleli 3 gün oldu servisten bugün yine kapandı ya bu teli parçalıcam ya tüketiciye vericem yetti artık

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
telefonumu 6 eyl,lde aldım 20 eylülde servise gönderdim kendine kendine kapanıyor bataryayaı çıkartmadan yadan şarja bağlamadan açılmıyor şikayetiyle
batarya kontakları temizlendi sw yüklendi test ok geri gönderdiler sorun yine oldu ikinci kez gönderdim lg müşteri hizmetlerini aradım detaylı incelemeye aldık dediler hata bulunamadı deyip geri gönderdiler geleli 3 gün oldu servisten bugün yine kapandı ya bu teli parçalıcam ya tüketiciye vericem yetti artık
Valla donanımsal hata değilse android 5 e güncelle G3 ünü ardından güzel bi hard reset çek düzelir çünkü artık kimse g3 ten şikayet etmio eskisi gibi düzeldi sanırım

gulcan6612

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kapanma sorununu çözebilen oldu mu ?
nasıl çözdüklerini anlatabilirler mi ?
ben bayadır uğraşıyorum sonuç elde edemedim.
yardımcı olursanız sevinirim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
peki bunun kapanma sorununu çözeceğini size düşündüren nedir?
ben anlayamadım.
açıklarsanız çok sevinirim.
Emin degilim ama eskiden g3 u sikayet edenler artk etmio batarya ve arayuz sorunuda cozuldu kesin bise diyemem denemekten zarar gelmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir site de lg g3 32 gb 1399 tl sizce alinirmi fiyat bu kadar dusmusken

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Dediginiz gibi beklemek en iyisi herhalde.
Bir ay icinde gelir bence.
Yardiminiz icin tesekkurler .d
Önemli değil bakın kesin konuşmuyorum bende G2 var ihtimalen diyorum donanım sorunluysa garanti haricinde çözülmez yazılımsa kesin çözülür