LG G3, Galaxy S5, Xperia Z2, HTC One M8, Discovery Elite | Sizce hangisi daha iyi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En iyisi hangisi?

• Samsung Galaxy S5

Kullanılan: 12 5.9%
  • Sony Xperia Z2

Kullanılan: 84 41.0%
  • HTC One M8

Kullanılan: 54 26.3%
  • General Mobile Discovery Elite

Kullanılan: 29 14.1%
  • LG G3

Kullanılan: 26 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    205

m.eken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 gb ram...... harika olmasada 10 üzerinden 8 tasarım su geçirmezlik bu özellik çok önemli değil diyen arkadaşlar olacaktır ama iphone 5s alıp 2 gün sonra üzerine nescafe bardağını devirip cihazı bozan arkadaşımdan dolayı benim için çok önemli cihaz gitti ve çalışmıyor bu sony olsaydı gidip çeşmede yıkayıp devam edecekti kamera 4 ultra pixel gibi 2500 tl verip saçmalık yaşamak istemeyenlere 20.7 mp süper kameraki tüm telefonlara lensi sony verir yani harika kamera 3200 am batarya ile sınıfının lideri

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galaxy S leri 1 metreden yere dusurunce cami hemen kiriliyor, hic tavsiye etmem.

Kirveee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc One m8 diyorum. Batarya 2600 olmasına rağmen yazılımla pil ömrünü arttırmışlar. Ekran kapalıyken %1 bile gitmiyo 6-7 saatte :) Bundan iyisi.... ;)
Üstün güç tasarrufuda cabası.
Ses kalitesi , ses yüksekliği , ön kamera , tasarım anlamında bu telefonun üstüne tanımıyorum. Arka kamerasıda iyi olduğunu söyleyebilirim.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Discovery Eite kadar saçma bir telefon yok bence hayatta almam.Bana göre sıralama şöyle

Z2

M8

S5

D.E.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hem m7 hem m8 den daha iyi ses kalitesi sunuyor nette videoları var bunu birde su geçirmez olduğu halde yani hoparlörleri korunmuş ve kapatılmış durumda veriyor aynı hoparlörü su geçirmez özellliği olmayan bir cihazda bulundursa zaten ortada bence one falan kalmaz ses konusunda

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Samsung ile karıştırdın heralde o gereksiz airview kalp atışlar sensörleri vs vs...
Asıl bence Sony , HTC , Apple gibi firmaların yanında Samsung un marka değeri yok

Yok ya daha hala m8 en iyi sesi veriyor ama z2 de gerçekten o kadarcık yerden çıkan ses etkileyici

[video=youtube;4KDwV6kcV4A]http://www.youtube.com/watch?v=4KDwV6kcV4A[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bak kardeşim yeni telefon alcaktım bende anlattı arkadaşım böle böle 4 k çekiyo falan aynı sen gibi dedim su geçirmiyo falan dedi 4 k çekse nolcak bende 4k televizyonmu varki çekse nolcak su geçirmiyo diyo napayım su geçirmeyen varıpta telefonu suyamı atcam desinki yere düşüyo araba geçiyo kırılmıyo tamam süper bu telefon derim aynı sen gibi düşünüyorum htc one m8 lumia 1520 ve g3 arasında git gel yapıyorum çok kararsızım yardım edersen sevinirim :thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar suankı telefonun Galaxy Note I , almak ıstedıgım telefndakı özellik su geçrmez ve yuksek perpormans olması. S5 dusunyrdum z2 yı duydum ıkısı arasında kararsız kalırken birde iphone 6 cıkıcagını duydum 5.7 inc olarak aklm karstı ıyıce yardımcı olurmusunuz ?? bu 3 telefondan birinde mantıklı bir karar vermek istiyorum yanii ben telefonu aldktan sonra yenı bir telefon cıktıgında keske bekleseydım demek istemiyorum :(

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
LG G3'ü de ekledim. :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc M8! Z2 nin hiç bişeyi yok 4k video hah 10 dk çek 2gb yer gitti zaten 4k olarak izleyemezsin telefondan da televizyonun varsa bilmem su geçirmezlik banyo mu yapacak telefon gereksiz bişi bi ram konusuna bişey diyemem ama htcnin arayüzü hafif çok kasmaz hemen hemen aynı antutu sonucuna göre m8 z2den iyi kamerada 4mp ama ultra piksel geceleri fark ortaya çıkacak gündüzleri aynı z2 gibi çeker htc one m7 ile z1i karşılaştır fotoğrafları aynı olur gündüz samsungun sadece adı var note 3 hiç bisisi yok bunların yanında htcnin fiyar biraz pahalı ama 1600 lere düşerse en iyi telefon

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Htc M8! Z2 nin hiç bişeyi yok 4k video hah 10 dk çek 2gb yer gitti zaten 4k olarak izleyemezsin telefondan da televizyonun varsa bilmem su geçirmezlik banyo mu yapacak telefon gereksiz bişi bi ram konusuna bişey diyemem ama htcnin arayüzü hafif çok kasmaz hemen hemen aynı antutu sonucuna göre m8 z2den iyi kamerada 4mp ama ultra piksel geceleri fark ortaya çıkacak gündüzleri aynı z2 gibi çeker htc one m7 ile z1i karşılaştır fotoğrafları aynı olur gündüz samsungun sadece adı var note 3 hiç bisisi yok bunların yanında htcnin fiyar biraz pahalı ama 1600 lere düşerse en iyi telefon

Bisi bilmiyosun bari sallma yapma z2 nin arayüzü stock android arayüzüne çok yakın tamam şunlk çok önemli deil 4k ama adamlar genede koymuş su geçirmezliği sen banyo yaparken oyna die koymadılar sadece havuzda yüzerken denizde yüzerken su altında 10 numara video çekersin telefon kirlendimi yıkar temizlersin htc yi bi suya at bakalım ne oluyo kamera olarak burada ultrapixeli övme zaten şuan piyasadaki çoğu telefon sony nin lenslerini kullanıyor z2 nin gece çektiği fotoğrafları bi incelemeni tavsiye ederim htc 2gb ram koyarken adamlar 3 koymuş batarya 2600 koyarken adamlar 3200 mah batarya koymuş şmdi dicen ki 2y miş 3 müş ne fark etcek amiral gemisi yapıosan yatırımı yapıcan kardeşim buna rağmen şuan htc one m8 den ucuz olması da cabası..

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
BEN Z2 kullanıyorum. Tek kotu yönü Wifi acık oldugu halde indirmelerim duruyor internet yok diyiyor ve wifiyi kapatıp açınca yine 1-2 dk calisip sonra gene duruyor (yukarda Full cekiyor internet ve baglantı var gozukuo)

Reaksiyon puanı
10,327
BEN Z2 kullanıyorum. Tek kotu yönü Wifi acık oldugu halde indirmelerim duruyor internet yok diyiyor ve wifiyi kapatıp açınca yine 1-2 dk calisip sonra gene duruyor (yukarda Full cekiyor internet ve baglantı var gozukuo)

telefonunuzda arka planda çalışan uygulamaları durduran bir program olmasın?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim Sıralamam G3>M8>Z2>E8>Gflex>Nexus5>G2>Elite>..>.....>>>>ÇÖP>S5>S4>S3

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çok iyi telefonların isimlerini vermissin kardeş bence orada s5 elite ve m8 i çıkar. G3 ve Z2 arasında gidip gel bunların yanında bence diğerleri dandik kalıyo bunları beğenmezsen ise diğerleri arasında en iyi m8 derim.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çok iyi telefonların isimlerini vermissin kardeş bence orada s5 elite ve m8 i çıkar. G3 ve Z2 arasında gidip gel bunların yanında bence diğerleri dandik kalıyo bunları beğenmezsen ise diğerleri arasında en iyi m8 derim.

Şu M8 in neresini beğeniyorsunuz. 2400TL fiyatı var. Etse etse en fazla 1800-1900 lira.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben G3 ve Z2'yi aynı görüyorum. Pil olarak Z2. Tasarım olarak G3
Evet dediğin doğru birde G3 ün ekranı daha büyük ve ekran kallitesini mükkemmel arttırmışlar 534 ppi. Ve Lg nin uygun fiyatlı satışlarıda çok iyi oluyor 2200 ₺ ye felan çıkar Z2 ve G3 gibi telefonlar varken M8 alana salak derim ha HTC düşkünleride var biliyorum ama daha pahalı fiyata daha kötü mal almakta salakca geiyor diyebilirim.

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar şu an Z2 kullanıyorum çok memnunum. Şarjım bitmiyo nerdeyse, 1,5 gün yetiyo normal kullanımda. Full oyun oynarsam 6 saat fln gidiyor. (Stamina modunda)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ben G3 ve Z2'yi aynı görüyorum. Pil olarak Z2. Tasarım olarak G3
Performans
Pil
Ekranda çift panel bulunması sebebi ile daha geniş renk yelpazesi
Kamera
Malzeme Kalitesi
Ses kalitesi ve dış ses yüksekliği
Daha iyi Kulaklık