LG G3, Galaxy S5, Xperia Z2, HTC One M8, Discovery Elite | Sizce hangisi daha iyi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En iyisi hangisi?

• Samsung Galaxy S5

Kullanılan: 12 5.9%
  • Sony Xperia Z2

Kullanılan: 84 41.0%
  • HTC One M8

Kullanılan: 54 26.3%
  • General Mobile Discovery Elite

Kullanılan: 29 14.1%
  • LG G3

Kullanılan: 26 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    205

Falkir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Xperia Z2 aldım ve kullanıyorum çok memnunum :)

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Performans
Pil
Ekranda çift panel bulunması sebebi ile daha geniş renk yelpazesi
Kamera
Malzeme Kalitesi
Ses kalitesi ve dış ses yüksekliği
Daha iyi Kulaklık
Daha fazla güncelleme desteği
Saf Androide en yakın arayüzü kullanması
gibi yönlerden Sony Xperia Z2 Lg G3 ten üstün
Kalan tasarım arayüz durumları kullanıcıdan kullanıcıya değişen durumlar

Performans olarak Z2 ve G3 eşitler. (32GB G3).

Pil olarak Z2 daha üstün.

Ekran konusunda şunu kabul edelim Lg G3 un ekranı daha kaliteli. Çift panelin artısı olsa bile hikaye.

Kamera olarak G3'un görmedim ama Z2'nin ayrı bi işlemcisi felan daha iyi gibi gözüküyor.

Ön kamera olarak G3 daha iyiymiş.

Malzeme Kalitesi tamam Z2

Ses kalitesi ve ses yüksekliği Z2

Daha fazla güncelleme desteği hiç belli olmaz. Lg g bile bayaa güncelleme aldı.

Arayüz olarak Z2

Arayüz tasarımı kişiden kişiye değişen bişey ama daha renkli bi arayüz olan g3'un arayüzünu kabul edebiliriz.

Tasarım olarak G3

Sensör olarak G3

BU DURUMDA ESIT OLUYOR.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Performans olarak Z2 ve G3 eşitler. (32GB G3).

Pil olarak Z2 daha üstün.

Ekran konusunda şunu kabul edelim Lg G3 un ekranı daha kaliteli. Çift panelin artısı olsa bile hikaye.

Kamera olarak G3'un görmedim ama Z2'nin ayrı bi işlemcisi felan daha iyi gibi gözüküyor.

Ön kamera olarak G3 daha iyiymiş.

Malzeme Kalitesi tamam Z2

Ses kalitesi ve ses yüksekliği Z2

Daha fazla güncelleme desteği hiç belli olmaz. Lg g bile bayaa güncelleme aldı.

Arayüz olarak Z2

Arayüz tasarımı kişiden kişiye değişen bişey ama daha renkli bi arayüz olan g3'un arayüzünu kabul edebiliriz.

Tasarım olarak G3

Sensör olarak G3

BU DURUMDA ESIT OLUYOR.
Performans olarak aralarında ciddi farklar var
Sentetik testlerden örnek vermek istemem ama birisi 28-29 binlerde puan alırken diğeri 37-38 binlere çıkıyor
2k ekran panelinin performans ve bataryaya büyük eksisi var
Çift panele gelince kenara atılacak bir teknoloji değil bunu yapabilen şuan panel üreticisi yok çözünürlük ne kadar yüksek olursa olsun renk paleti yeterince geniş değilse pixel arasına uygun kontrastı yayamaz
Ayrıca Mavi LED panel daha iyi siyah dengesi Mavi Led panelinde üzerinde bulunan İps panel ilede beyaz dengesini daha iyi veriyor
Aynı şekilde çift panelin daha fazla transistör gibi artılarıda var yabana atılacak şeyler değil
Ön kamerayı pek bilmediğim için yorum yapamıyorum ama okuduğum kadarıyla selfie odaklı bir kamerası varmış g3ün
Güncelleme konusunda lg g ne kadar güncelleme aldıki hocam ?
Optimus G örneğin bir Xperia Z ile güncelleme konusunda yarışamaz
Aynı şekilde G2 de diğer cihazlarla HTC , SONY , SAMSUNG gibi üreticilerden bu konularda çok geride tek güncelleme verip geçmeye odaklamış kendisini
Sensör olayını açıklarsanız sevirim

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Performans olarak aralarında ciddi farklar var
Sentetik testlerden örnek vermek istemem ama birisi 28-29 binlerde puan alırken diğeri 37-38 binlere çıkıyor
2k ekran panelinin performans ve bataryaya büyük eksisi var
Çift panele gelince kenara atılacak bir teknoloji değil bunu yapabilen şuan panel üreticisi yok çözünürlük ne kadar yüksek olursa olsun renk paleti yeterince geniş değilse pixel arasına uygun kontrastı yayamaz
Ayrıca Mavi LED panel daha iyi siyah dengesi Mavi Led panelinde üzerinde bulunan İps panel ilede beyaz dengesini daha iyi veriyor
Aynı şekilde çift panelin daha fazla transistör gibi artılarıda var yabana atılacak şeyler değil
Ön kamerayı pek bilmediğim için yorum yapamıyorum ama okuduğum kadarıyla selfie odaklı bir kamerası varmış g3ün
Güncelleme konusunda lg g ne kadar güncelleme aldıki hocam ?
Optimus G örneğin bir Xperia Z ile güncelleme konusunda yarışamaz
Aynı şekilde G2 de diğer cihazlarla HTC , SONY , SAMSUNG gibi üreticilerden bu konularda çok geride tek güncelleme verip geçmeye odaklamış kendisini
Sensör olayını açıklarsanız sevirim

Sentetik derken Antutu tarzi testleri diyorsanız. Bence antutuda hikaye. Benim şuanki telefonum Galaxy S3 android 4.1 ile 12500 puan alıyor. 4.3 ile 20000 puan alıyor. sonuçta işlemci felan değişmiyor. Markaların Saçmalaması olarak görüyorum.

Sensör ise Z2'yi inceleme şansı bulamadım ama z1'e dayanarak söylüyorum. Hiçbir sensör yok. (Akıllı bekleme, akıllı duraklatma vs vs.)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sentetik derken Antutu tarzi testleri diyorsanız. Bence antutuda hikaye. Benim şuanki telefonum Galaxy S3 android 4.1 ile 12500 puan alıyor. 4.3 ile 20000 puan alıyor. sonuçta işlemci felan değişmiyor. Markaların Saçmalaması olarak görüyorum.

Sensör ise Z2'yi inceleme şansı bulamadım ama z1'e dayanarak söylüyorum. Hiçbir sensör yok. (Akıllı bekleme, akıllı duraklatma vs vs.)
Z1 e göre Z2 yi yorumlamak ne kadar doğrudur ?
Sonuçta Z2de de Z1in birçok eksiği giderildi sesten tutun ekrana kamera lenslerinin kameranın işlemcilerine kadar
Ayrıca bahsettiğiniz özelliklerde Samsungda bulunanlar Lg veya Sonyde bulunanlar değil
Sonuçta her arayüzün kendine özgü farklı özellikleri vardır sensör olarak samsungu başa oturtup diğerlerini yorumlamayı pek doğru bulmuyorum sonuçta kullanıcıların kullanma sıklığına göre gerekliliği tartışılacak şeyler var ortada
Performans konusuna gelince sentetik testleri sadece bir örnek olarak verdim benzer iki işlemci ve bellek kullanılırken birinde Full Hd panel var diğerinde ise 2k panel istediğiniz yazılımsal yeniliği getirin Full Hd panel kullanan daima önde olur. Bunun yanısıra zaten Full Hd kullanan panelin arayüzüne de saf androide en yakın arayüz olarak tanımladığını düşünürsek performansta yanına yaklaşması imkansız gibi birşey
Arayüze değinmişken yukarıda bahsettiğiniz şeyede açıklık getireyim en son tasarım ve arayüz konularında daha renkli olduğu için optimus arayüzü daha iyi demiştiniz bu kullanıcıdan kullanıcıya değişebilir sonuçta timescape arayüzüde birçok kişiye göre daha premium bir arayüz gelirken optimus arayüzünüde daha çocuksu bulanlar var. Bu yüzden zaten o konuya yorum yapmadım aynı şekilde tasarımda da benzer şeyler geçerli tasarım sadece çerçeveden ibaret değil sonuçta. Kullanılan malzemeden cihazın kıvrımlarına kadar herşey belirliyor bunu. Örnek vermek gerekirsek g serisinin arkadaki bulunan tuşlarını her kullanıcı ergonomik bulmayabilir veya kasa kalitesini sonuçta z2ninde arka ön dragontrail cam(Gorilla Glass 3 ten 8 kat dayanıklıdır ) ile kaplı ve yan çerçeveleride tek parça alüminyum kaplı yani demek istediğim arayüz ve tasarım konusunda kişisel birşey o yüzden o tür konulara girildiğinde çok farklı fikirler ortaya çıkabilir teknik özellikleri üzerinden yorumlamak bizi daha objektif sonuçlara götürür

S

SDN Okuru

SDN Okuru
]Merhaba öncelikle sizden öneriler almak istiyorum. [/COLOR]bütçem doğrultusunda iphone 4s almak istiyorum. en büyük alternatifse s3 şuanda. ben en fazla 10 foto çekerim video ise hiç çekmem benim için önemli olan internet hızıdır vede telefonun güncel olması lazım. oyun konusuna gelirsekte en fazla 7-8 oyun yüklerim bunlarında en fazla 2-3 tanesi 250mb ve üstü olur gerisi 30-50 mb flan. Kafama takılan başka bir konu ise hafıza. iphone 4s 8gb benim ihtiyaçlarımı karşılarmı sizce ? bütçe en fazla 1200 yanlız fiyatlar teknosaya göre olmalı çekle alıcam. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
]Merhaba öncelikle sizden öneriler almak istiyorum. [/COLOR]bütçem doğrultusunda iphone 4s almak istiyorum. en büyük alternatifse s3 şuanda. ben en fazla 10 foto çekerim video ise hiç çekmem benim için önemli olan internet hızıdır vede telefonun güncel olması lazım. oyun konusuna gelirsekte en fazla 7-8 oyun yüklerim bunlarında en fazla 2-3 tanesi 250mb ve üstü olur gerisi 30-50 mb flan. Kafama takılan başka bir konu ise hafıza. iphone 4s 8gb benim ihtiyaçlarımı karşılarmı sizce ? bütçe en fazla 1200 yanlız fiyatlar teknosaya göre olmalı çekle alıcam. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bak iphone 4S' in sadece 1 yıl daha ömrü kaldi ve forumdan bazı kullanicilar IOS 8 ile kasmaların bayaa arttığını söylüyor. Yani iphone 4 gibi. Oyun fazla yuklemiyeceksen S3 öneririm yani sınırın 10-15 arası olsun. (Android 4.3 Official). Ayrıca S3'un 16Gb olması da bi artıdir. Diyelim ki s3 aldın. Forumda S3 kullanan arkadaşlardan duymuşsundur çok takılma oluyor. Bu kasmaları yenebilmek için Cyanogenmod yüklemelisin. Cyanogenmod ile inan S3'un ömrü 5 yil daha uzun.

Ben sana kesinlikle S3 öneririm ama Cyanogenmod'lusunu!

Birde G2 var. Hepsinden çok daha iyi.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

1200'e g2 alsana ne işin var dandik s3'le eskimiş 4s'le?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi teşekkürler yorumlar için telefon hakkında düşünücemde hafıza konusunda karar veremiyorum ben en fazla 5 foto çekerim video hiç çekmem film falanda indirmem. en fazla 250 müzik atarım bide oyunlar var 10 tane falan onlarda hafif olur zaten en fazla 3'ü 250mb+ olur diğerleri 100'ün altında sizce bana 8 gb yetermi hafıza artınca miktar çok artıyoda yani aileyi zor ikna ettim zaten 1200'e artmasın istiyorum. Beni iphoneda çeken şey tasarımı asil duruyo ne biliyim çok hoşuma gitti ekranı benim için sıkıntı değil g2'de düşünmüyorum şuan gm discovery kullanıyorum ve gerçekten artık telefon adını söyledikten sonra özelliklerini açıklamak istemiyorum arkadaşlarıma teknolojiden anlamayanlar hemen ezikliyo dalasım geliyo :D yani ya ip4s yada s3 olucak kararım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1600 lira yanlız g2 .beni tasarımı,performansıyla iphone 4s çekiyo abi valla son karar o onu alcam sizden ricam bana hafızada yardımcı olmanız. ihtiyaçalarımı yazdım ayrıntı bi bilgi isterseniz cevaplarım 8gb çıkarırmı merak ettiğim nokta o şimdiden teşekkürlerr. Abi belki çok cahil düşünce diyceğniz ama iphone karizması yeter gibi ya valla ki incelemelerden gördüğüm kadarıyla geçişlerde falan takılma sıfır şahsen iosuda androidten daha iyi buluyorum.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1600 lira yanlız g2 .beni tasarımı,performansıyla iphone 4s çekiyo abi valla son karar o onu alcam sizden ricam bana hafızada yardımcı olmanız. ihtiyaçalarımı yazdım ayrıntı bi bilgi isterseniz cevaplarım 8gb çıkarırmı merak ettiğim nokta o şimdiden teşekkürlerr. Abi belki çok cahil düşünce diyceğniz ama iphone karizması yeter gibi ya valla ki incelemelerden gördüğüm kadarıyla geçişlerde falan takılma sıfır şahsen iosuda androidten daha iyi buluyorum.

1200'e ithalatçı garantili g2 bulursun artı olarak 8 gb asla yetmez 6 gb'ını kullanıyorsun neye yetiyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi yazıyı okumamışsın galba ben teknosadan almak zorundayım çünkü zaten yarısını çekle karşılıyıcam ayrıca g2 bana itici geliyor lg yazılım ekibinide yeterli bulmuyorum güncellemelerde ciddi sıkıntılar yaşayan arkadaşlarım var son bi elimde ikisinide inceleyip s3 veya 4s mi karar vericem. ayrıca şuanki telefonum gm discoveryde 11 gb kullanılabilir hafıza var benim kullandığım 1.2 gerçekten çok az 1 apk var 124 şarkı 5 resim 11 oyun var hepsi 50 mb abi nasıl yetmiyor anlamadım bazı oyunlarda sırf hafıza yiyebiliyim diye zaten film falan depolayan biri değilim atarım izlerim silerim. büyük oyun merakım yoktur zaten o yüzden oyun için büyük ekran tarzı bi merakım yok 4s beni çok çekiyor ama üstüne koyup 16 gb yapmama çok ihtiyaç var mı onu söyleyin lütfen gerçi biraz zor koyarım ama.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaslar cidden htc m8 ile sony z2 arasinda cok kararsizim , bi oyle diyorum bi boyle cikamiyorum isin icinden :d

htc 5 inc ekran ama sagolsun sanal tuslari ve de logosu yuzunden daha kucuk kullanim alani oluyor ve de yeter yetmez bilemem ama 2600 batarya nedir arkadas ya en az 3000 olmaliydi , su iki ozelligi olsaydi kesin kesin htc derdim tasarimi yeter ilk basta , kamerasi evet dusuk ama cekimlerde kagit uzerinden cok daha iyi bir goruntu veriyor

Sony evet super marka ama telefonda z2 ile birlikte eksiklere ragmen epey bir gelisme var fakat telefon tasarimini pek de begenmedim , bir de yurt disi kullanicilari , gecislerdeki donmalardan ve de video kaydi yaparken telefonun cabuk isinmasindan sikayetci
bunlar da sony kararimda olumsuz etki yaratti

Isin ozu neye gore nasil karar vericem bilmiyorum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Ya arkadaslar cidden htc m8 ile sony z2 arasinda cok kararsizim , bi oyle diyorum bi boyle cikamiyorum isin icinden :d

htc 5 inc ekran ama sagolsun sanal tuslari ve de logosu yuzunden daha kucuk kullanim alani oluyor ve de yeter yetmez bilemem ama 2600 batarya nedir arkadas ya en az 3000 olmaliydi , su iki ozelligi olsaydi kesin kesin htc derdim tasarimi yeter ilk basta , kamerasi evet dusuk ama cekimlerde kagit uzerinden cok daha iyi bir goruntu veriyor

Sony evet super marka ama telefonda z2 ile birlikte eksiklere ragmen epey bir gelisme var fakat telefon tasarimini pek de begenmedim , bir de yurt disi kullanicilari , gecislerdeki donmalardan ve de video kaydi yaparken telefonun cabuk isinmasindan sikayetci
bunlar da sony kararimda olumsuz etki yaratti

Isin ozu neye gore nasil karar vericem bilmiyorum

Dostum 2400 TL verip berbat kamera yetersiz pil ve ram alıyorsun he kasası da kaliteli ama sony daha yüksek pil ram ve daha iyi kamera var kasası da çok kalite ve su geçirmezlik var ama bence g3 e bakmadan telefon alma :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dostum 2400 TL verip berbat kamera yetersiz pil ve ram alıyorsun he kasası da kaliteli ama sony daha yüksek pil ram ve daha iyi kamera var kasası da çok kalite ve su geçirmezlik var ama bence g3 e bakmadan telefon alma :)

M7'nin kamerasının Z1'den daha kaliteli çektiği kanıtlandı kardeşim ne berbatından bahsediyorsun sırf megapikseli düşük diye mi ? Cahil misiniz siz ? Ram 3 gb oldu noldu ? Göğe mi erdiniz ? Bataryasıda gayet iyi dayanıyor M8'in. Performans olarak piyasadaki en üst cihaz şuan M8. Fasafiso boş boş konuşuyorsunuz tamam kardeş siz ne diyosanız en iyisi o.

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
mp benim için önemli değil diyorsan: m8 in kamerası belkide içlerinden en kalitelisi tabi sadece dijital ortamda kullanacaksan resimleri, yeterde artar bile yok ben crop yaparım fotograf üzerinde oynama yaparım diyorsan z2 tavsiye ederim. kasa kalitesi konusunda m8. Ses de yine m8 i tavsiye ederim. ekran kalitesi olarak g3 ve s5, tasarım olarak bana göre g3 baya bir önde ,Yok elinde geçen senenin herhangi bir amiral gemisi varsa hiç birini tavsiye etmem yapabileceklerin az çok aynı zaten. F/p olarak ise g2 yi tavsiye ederim sonuçta s5 m8 g3 ün yapıp da g2 nin m7 nin z1 in yapamadığı bir şey söyleyin bana ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
M7'nin kamerasının Z1'den daha kaliteli çektiği kanıtlandı kardeşim ne berbatından bahsediyorsun sırf megapikseli düşük diye mi ? Cahil misiniz siz ? Ram 3 gb oldu noldu ? Göğe mi erdiniz ? Bataryasıda gayet iyi dayanıyor M8'in. Performans olarak piyasadaki en üst cihaz şuan M8. Fasafiso boş boş konuşuyorsunuz tamam kardeş siz ne diyosanız en iyisi o.
M8 mi piyasanın en iyisi? Tamam, sizin köyde okyanusta vardır.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beyler kusura bakmayın ancak herkeste tek tip görüş olamaz sizin birbirinizle yaptığınız hangi telefon daha iyi tartışmaları(kavgaları) ateiste din anlatmaya benzer adamın görüşünü adam istemeden değiştiremezsin ancak nedense bir türlü anlayamadınız şunu

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yukarıdaki arkadaş M8 kullanmıyorsa G2'imi kırarım:) bence de çok klas bir cihaz ama adam 3 gb olsa nolur bataryası az değil moduna girmiş olmamış,.bu arada kamera konusuna katılıyorum gayet kaliteli bizzat denedim yakınlaştırmadıkça hiçbir problem yok,performans konusuna gelirsek bir numara android tarafında nexus 5 bunu tartışmaya bile gerek yok.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

Biz m8 ve z2 den bahsediyoruz 3.gb olduğu icin tel alnmaz evet ama adamlar harcama yapmış bu m8in eksikliği ve batarya olarak z2 m8den çok çok daha iyi testlere bakabilirsiniz ve neye dayanarak en iyi cihaz saçma sapan yorum yapıyor ve bisi kanıtlayamadan boş konuşuyon diyosun senin gibi fanboyları çok gördüm ben yazdığı gözünle okuman tavsiyemdir kulaktan dolma haberlerle benimle laf dalaşına girme.Sen M8 daha güzel diye kendini avut dur :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Yukarıdaki arkadaş M8 kullanmıyorsa G2'imi kırarım:) bence de çok klas bir cihaz ama adam 3 gb olsa nolur bataryası az değil moduna girmiş olmamış,.bu arada kamera konusuna katılıyorum gayet kaliteli bizzat denedim yakınlaştırmadıkça hiçbir problem yok,performans konusuna gelirsek bir numara android tarafında nexus 5 bunu tartışmaya bile gerek yok.

2500 tl verip kazık yediğini kabullenemiyo heralde gelmiş z1 den m7 den bahsediyo bana :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İ
2500 tl verip kazık yediğini kabullenemiyo heralde gelmiş z1 den m7 den bahsediyo bana :D

ama ama tek parça metal kasa nasıl kazık yemiş olabilir(!) m8 'in görünüşü süper(M7 daha güzeldi) ama benim bir numaram Z2 ilk parti cihazlardaki sorunları giderirler muhtemelen,neyse ya boşver kanki biz klupte takılalım:)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
İ

ama ama tek parça metal kasa nasıl kazık yemiş olabilir(!) m8 'in görünüşü süper(M7 daha güzeldi) ama benim bir numaram Z2 ilk parti cihazlardaki sorunları giderirler muhtemelen,neyse ya boşver kanki biz klupte takılalım:)

Ya ben telefona kötü demiyom zaten kasası yazımı güzel ama z2 daha üstün :)

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
M8 mi piyasanın en iyisi? Tamam, sizin köyde okyanusta vardır.

Evet şuan piyasadaki en performanslı telefon bence de o kadar hızlı tepkimeler veriyor hemde 801ab ve 2 gb ram ile yapıyor bunları ve ayrıca piyasanın en iyisi dememiş arkadaş performans olarak en iyisi demiş dikkatli okursan. Ayrıca donanımlar bu telefonlarda neredeyse aynı seviyede farkı daha çok telefonun ne kadar stabil olduğu belirliyor bu yüzden bence şuan en iyi performansı m8 sunuyor.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Evet şuan piyasadaki en performanslı telefon bence de o kadar hızlı tepkimeler veriyor hemde 801ab ve 2 gb ram ile yapıyor bunları ve ayrıca piyasanın en iyisi dememiş arkadaş performans olarak en iyisi demiş dikkatli okursan. Ayrıca donanımlar bu telefonlarda neredeyse aynı seviyede farkı daha çok telefonun ne kadar stabil olduğu belirliyor bu yüzden bence şuan en iyi performansı m8 sunuyor.

Neye dayanarak söylüyorsun bunları? Stabil diye piyasanın en iyisi M8 mi? 1800 TL'lik telefonu 2500 TL'ye satıyorlar resmen. Ama doğru, o metal kasa ya.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Neye dayanarak söylüyorsun bunları? Stabil diye piyasanın en iyisi M8 mi? 1800 TL'lik telefonu 2500 TL'ye satıyorlar resmen. Ama doğru, o metal kasa ya.

Ya kardeşim az ötede yaşa ya ben fiyatı veya tasarımı hakklında tek bir kelime yapmadım ben performans açısından bence en iyisi dedim ve neye dayanarak bunları yazdığımı okumadın galiba ama sen bana gelmiş metal kasasından bahsediyorsun ne alakaysa nasıl okuyorsun yazdıkları mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bırak hacı bırak m8 fanboyu bnlar

Neye göre fanboy oluyorum anlamadım fikrimi söylediğimde şu veya bu telefonu övünce fonboy oluyorsam bu forumun alayı fanboylarla dolu o zaman benim en çok hoşuma m8 gitti o zaman ben m8 fanboyuyum peki senin senin hoşuna giden telefon hangisi (yani sen hangisine fanboyluk yapıyon)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ya kardeşim az ötede yaşa ya ben fiyatı veya tasarımı hakklında tek bir kelime yapmadım ben performans açısından bence en iyisi dedim ve neye dayanarak bunları yazdığımı okumadın galiba ama sen bana gelmiş metal kasasından bahsediyorsun ne alakaysa nasıl okuyorsun yazdıkları mı?

Bu fanboylara tek cevabım: Yav he he.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
M8 en stabil mi derseniz tartışmaya açık olur fakat
Sense arayüzü androidin en stabil arayüzlerinden biridir

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neye göre fanboy oluyorum anlamadım fikrimi söylediğimde şu veya bu telefonu övünce fonboy oluyorsam bu forumun alayı fanboylarla dolu o zaman benim en çok hoşuma m8 gitti o zaman ben m8 fanboyuyum peki senin senin hoşuna giden telefon hangisi (yani sen hangisine fanboyluk yapıyon)

Kardeşim bana hangi özelliğinin iyi olduğunu bile söylemiyorsun yok z1 in kamerası yok 3 gb ram olması önemli deil , gerekli cevabı vermiştim ben zaten ve tekrarlıyorum m8 kötü telefon diyen olmadı ama z2 benim için üstündür nedenini yukarda açıkladım