Hem m7 hem m8 den daha iyi ses kalitesi sunuyor nette videoları var bunu birde su geçirmez olduğu halde yani hoparlörleri korunmuş ve kapatılmış durumda veriyor aynı hoparlörü su geçirmez özellliği olmayan bir cihazda bulundursa zaten ortada bence one falan kalmaz ses konusunda
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Samsung ile karıştırdın heralde o gereksiz airview kalp atışlar sensörleri vs vs...
Asıl bence Sony , HTC , Apple gibi firmaların yanında Samsung un marka değeri yok
Htc M8! Z2 nin hiç bişeyi yok 4k video hah 10 dk çek 2gb yer gitti zaten 4k olarak izleyemezsin telefondan da televizyonun varsa bilmem su geçirmezlik banyo mu yapacak telefon gereksiz bişi bi ram konusuna bişey diyemem ama htcnin arayüzü hafif çok kasmaz hemen hemen aynı antutu sonucuna göre m8 z2den iyi kamerada 4mp ama ultra piksel geceleri fark ortaya çıkacak gündüzleri aynı z2 gibi çeker htc one m7 ile z1i karşılaştır fotoğrafları aynı olur gündüz samsungun sadece adı var note 3 hiç bisisi yok bunların yanında htcnin fiyar biraz pahalı ama 1600 lere düşerse en iyi telefon
BEN Z2 kullanıyorum. Tek kotu yönü Wifi acık oldugu halde indirmelerim duruyor internet yok diyiyor ve wifiyi kapatıp açınca yine 1-2 dk calisip sonra gene duruyor (yukarda Full cekiyor internet ve baglantı var gozukuo)
telefonunuzda arka planda çalışan uygulamaları durduran bir program olmasın?
Benim Sıralamam G3>M8>Z2>E8>Gflex>Nexus5>G2>Elite>..>.....>>>>ÇÖP>S5>S4>S3
Çok iyi telefonların isimlerini vermissin kardeş bence orada s5 elite ve m8 i çıkar. G3 ve Z2 arasında gidip gel bunların yanında bence diğerleri dandik kalıyo bunları beğenmezsen ise diğerleri arasında en iyi m8 derim.
M8 kötü değil fakat fiyata ve özelliklere bakınca geride kalıyor Z2 ve G3 bence en iyileri aralarındaŞu M8 in neresini beğeniyorsunuz. 2400TL fiyatı var. Etse etse en fazla 1800-1900 lira.
M8 kötü değil fakat fiyata ve özelliklere bakınca geride kalıyor Z2 ve G3 bence en iyileri aralarında
Evet dediğin doğru birde G3 ün ekranı daha büyük ve ekran kallitesini mükkemmel arttırmışlar 534 ppi. Ve Lg nin uygun fiyatlı satışlarıda çok iyi oluyor 2200 ₺ ye felan çıkar Z2 ve G3 gibi telefonlar varken M8 alana salak derim ha HTC düşkünleride var biliyorum ama daha pahalı fiyata daha kötü mal almakta salakca geiyor diyebilirim.Ben G3 ve Z2'yi aynı görüyorum. Pil olarak Z2. Tasarım olarak G3
PerformansBen G3 ve Z2'yi aynı görüyorum. Pil olarak Z2. Tasarım olarak G3