Lg g3 beat mı iphone 5s mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan snmzn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snmzn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar 1ay once g3 beat aldım ama pek memnun kalmadım değistirmeyi duşünüyorum bunun yerine iphone 5s almali miyim sizce ?
DipNot : Discovery Elite de kafami kurcalıyor doğrusu

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
G3 beat hiç karışmasaydın keşke aynı zamanda elite hiç düşünme özellikleri seni aldatmasın güncelleme desteği sıfır. iPhone 5s yerinde bir tercih olur.

snmzn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 beat hiç karışmasaydın keşke aynı zamanda elite hiç düşünme özellikleri seni aldatmasın güncelleme desteği sıfır. iPhone 5s yerinde bir tercih olur.

Valla nasıl oldu bende anlamadım bi baktım g3 beat sahibi oluvermişim bir anlık gaflet :)

ccosan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fiyat olarak 5S G3 Beat'in iki katı eğer para problemi yoksa bu telefonlar karşılaştırılmaz bile bence.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Şarjı pek sorun olmazsa 5s al kullan

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bütçeni neden o kadar arttiracaksin ki öncelikle neyinden memnun değilsin ayni segmentte cok daha iyi huawei ascend g7 var mesela

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Eliteyi geç onun yerine G2 alabilirsiniz yada Ascend G7.

Eğer HTC Desire 820 hoşunuza giderse bu telefonuda önerebilirim bende anneme alıcam doğum günü hediyesi olarak.

5s kullanan biri olarak size önermiyorum, önermeme sebebimde şu tamam telefon ücretini hak ediyor olabilir ama yapabileceğiniz şeyler sınırlıysa yani sadece facebook'da gezip instagrama 2 fotağraf atmak için 2000TL lik telefon alınmaz.

2000tl ip 5s için vericeğinize daha ucuz android telefonlar alabilirsiniz.

Ben şu anda HTC Desire 820ve G2 öneriyorum.

Bu telefonlar arasında istediğinizi alabilirsiniz ikiside pişman etmeyecektir, G2'de kullanmış biri olarak önerebilirim güzel cihazdır, 820 kullanmadım bu yüzden pek yorum yapamam ama izlediğim videolara göre başarılı bir cihaz kutusundan çıkan 10tl lik pazarda satılan kulaklığı haricinde çok hoş bir telefon.

snmzn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası çok telefon değiştiren biri degilim alınca en az 2 - 3sene arkama bakmayayim diyorum

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Açıkçası çok telefon değiştiren biri degilim alınca en az 2 - 3sene arkama bakmayayim diyorum

O zaman arkanıza bakmadan 5s alabilirsiniz güncelleme desteği olsun uzun ömürlüğü olsun stabilitesi olsun performansı olsun 3-4 yıl götürür.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lütfen birden fazla konu açmıyoruz, burdan devam edin.
http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/399880-2-3-yil-arkama-bakmadan-kullanabilecegim-bir-telefon.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...