LG G3 mü yoksa İPhone 5s mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Skywalker001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler telefon almak istiyorum butcem 1300 TL iki telefon arasında kaldım G3 ve 5s. Oyun oynayan birisiyim yeni çıkan oyunları kasmadan oynamak istiyorum kamerayı da çok kullanıyorum sizce hangisini tavsiye edersiniz.
(dipnot:hepsi burada gibi sitelerden almayacam)

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Kardeşim 1300 TL bütçeye niye bu ikisi arasında kalıyorsun. İkisi de bu saatten sonra alınacak telefonlar değil. Eğer ucuza kapatmak istiyorsan ve saf Android, güncelleme gibi artıları için Gm 5 Plus al yoksa 1300 TL ye lg g4 kesinlikle al.

Skywalker001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gm kullanmak istemiyorum ayriyeten Turkcell ya da teknosa gibi yerlerden alacam 1300 tlye G4 ancak hepsi burada gibi yerlerde var
Kardeşim 1300 TL bütçeye niye bu ikisi arasında kalıyorsun. İkisi de bu saatten sonra alınacak telefonlar değil. Eğer ucuza kapatmak istiyorsan ve saf Android, güncelleme gibi artıları için Gm 5 Plus al yoksa 1300 TL ye lg g4 kesinlikle al.

Mehmet4242

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Evet g4 alabilseydin iyi olurdu. Ama madem elektronik magzalardan alacam diyosun. 4 telefon var su an ikisi soylediklerin diger ikisi de gm5plus ve lenova vibe p1.
Gm5 plus ozellik olarak guzel ama cok sorun cikarabilecek bi telefon. Su an bile bi dunya kronik problemi olustu. Yanasma derim.
P1 dusunebilirsin ama sadece batarya icin. Oyun kullaniminda bataryasi seni rahat ettirir.
Gelelim 5s e cok stabil bi telefon. Sorunsuzdur. Ama android gibi genis kapsamli bir oyun ve program agindan faydalanamazsin. Eger eglence icin kullanacam diyosan apple gelmez. Android daha ozgur ve genis bir platform.
Kaldi ki artik bu devirde 4 inc telefon alinmaz yani oyun icin. Ben arama yaparim mesaj atarim webe girerim diyosan 5s tamam. Ama oyuna olmaz ki ekraninin cozunurlugu de dusuk. Oyun icin ekran cozunurlugu ve grafik islemci onemli. 5s olmaz bana kalirsa.
Gelelim g3 e. G4 cok daha iyi olacaktir aradigin ozellikler g4 te var. Ama alamam diyorsan. G3 verdigin iki secenekten en iyisi. Ekrani 2k buyuk arti. Islemci kasmaz mortal kombat 5 oyna hicbir kasma olmaz. Arayuzunde de takilma donma olmaz. Kasasinda ilk surumlerde catlama oluyordu ama artik o kronik problemleri giderdiler. Cok ouyun oynarsan 16 17 ay sonra bataryada performans dusuklugu olabilir. Ama bataryayi degistirirsin. Batarya cikabiliyor.
Islemcisi sn 801 gayet hizli ve az isinan bi islemci. Ekran mukemmel bu fiyatta boyle baska bi ekran bulamazsin. Ve ayrica 5.5 inc. Oyun icin buyuk ekran cok onemli.
G3 un tek dezavantaji zamanla belki bataryada problem olur ki dedigim gibi degistirebilirsin. Kaldi ki 5s de batarya problemi daha buyuk sarjin cabuk biter.
G4 alamazsan g3 derim ben. Bu arada ben de g3 kullaniyorum. Tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...