Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar 1ay once g3 beat aldım ama pek memnun kalmadım değistirmeyi duşünüyorum bunun yerine iphone 5s almali miyim sizce ?
DipNot : Discovery Elite de kafami kurcalıyor doğrusu
G3 beat hiç karışmasaydın keşke aynı zamanda elite hiç düşünme özellikleri seni aldatmasın güncelleme desteği sıfır. iPhone 5s yerinde bir tercih olur.
G3 beat hiç karışmasaydın keşke aynı zamanda elite hiç düşünme özellikleri seni aldatmasın güncelleme desteği sıfır. iPhone 5s yerinde bir tercih olur.
Eliteyi geç onun yerine G2 alabilirsiniz yada Ascend G7.
Eğer HTC Desire 820 hoşunuza giderse bu telefonuda önerebilirim bende anneme alıcam doğum günü hediyesi olarak.
5s kullanan biri olarak size önermiyorum, önermeme sebebimde şu tamam telefon ücretini hak ediyor olabilir ama yapabileceğiniz şeyler sınırlıysa yani sadece facebook'da gezip instagrama 2 fotağraf atmak için 2000TL lik telefon alınmaz.
2000tl ip 5s için vericeğinize daha ucuz android telefonlar alabilirsiniz.
Ben şu anda HTC Desire 820ve G2 öneriyorum.
Bu telefonlar arasında istediğinizi alabilirsiniz ikiside pişman etmeyecektir, G2'de kullanmış biri olarak önerebilirim güzel cihazdır, 820 kullanmadım bu yüzden pek yorum yapamam ama izlediğim videolara göre başarılı bir cihaz kutusundan çıkan 10tl lik pazarda satılan kulaklığı haricinde çok hoş bir telefon.
O zaman arkanıza bakmadan 5s alabilirsiniz güncelleme desteği olsun uzun ömürlüğü olsun stabilitesi olsun performansı olsun 3-4 yıl götürür.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Lütfen birden fazla konu açmıyoruz, burdan devam edin.
http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/399880-2-3-yil-arkama-bakmadan-kullanabilecegim-bir-telefon.html