beko1907
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar telefonum lg g3 32 gb modelinden g3 satıp iphone 5s alırsam mantıklı bir adım atmış olurmuyum
attan inip eşşeğ'e binmek gibi olur android farklı ios farklı birde iphone küçük alışamaz.....arkadaşlar telefonum lg g3 32 gb modelinden g3 satıp iphone 5s alırsam mantıklı bir adım atmış olurmuyum
g3 çok ısınıyor durduruldu hatası veriyor ve sanki ısınamadım birde androidden bıktım ios a geçmek istiyorumG3 ün çivisi mi çıktı![]()
haklısın dediğim gibi androidden bıktım g3 sayesinde ios a geçmek istiyorum iphone 6 veya 6s olabilir düşünceniz için teşekkürlergeçmiş bir ayfon modeli ve g3 bence g3 yeni bir ayfon tamam ama 5s biraz şüpheli bide ekran küçük be abi ne yapcan şey kadar ekranı rahat rahat bak g3 de 6 da gelcekmiş en az 2 3 sene daha idare eder o tel batarya al bi tane daha tamam ama telefon alcam dersen 6 veya 6s 64gb al yada note 5
harikasınız çok faydalı oldu iyiki varsınız :w00t: aynı sorunları yaşıyorum çok teşekkürlermrblar öncelikle daha önce arkadaşın dediği değişimi bizzat yaptım ancak 2nci el bi ayfonla direk takas yaptım, hayatımda ne değişti hepsini yazıyorum konuyu açan arkadaş dikkatli okursa bence karar verirken sorun yaşamaz. Öncelikle şöle söliyim lg g3 32 gb versiyonunu büyük umutlarla almiştım ve değiştirme nedenlerime gelince, telefon cebimde birkaç defa bacağımı yakıcak derecede hiç birşey yokken kendi kendine ısınıyordu (araştırmalarım sonucu 3g çekmeyen yerlerde kendi kendine 3g arıyormuş ve bu nedenle aşırı ısınıp şarj yemeye başlıyordu). Gelelim diğer soruna umutlarımı boşa çıkaran kamera performansı, daha önce eski slr makinem vardı az bucuk anlarım fotoğraf işinden, ve suanda yenitip bir aynasız slr makinem var, ancak lg nın kamera yazılımı kim nederse desin cok büyük eksikliklerle dolu, lazer otofocus tam bir fiyasko! odaklıyor ama coğu zaman elinizle çekiceğiniz nesneyi odaklamanız lazım, otomatik modda çekim yapmaya çalıştım. Ufak cocuğumun her anını yakalamak adına ama yeterli ısık yoksa ve cocuk azcık hareket etse ve çektim zannedip telefonu oynatığınız anda resimlerin hepsi bolca gren ve flu çıkma eğilimi içinde ve birde tam bir foto çekicekken , hatta sıklıkla yaşanan donmalar. diğer konularda benim adıma önemli olanları bunlardı ve birde unutmadan telefonda konusurken karşıya sesiniz bi değişik gidiyor, eşimle yada kimle konusursam konusayım hastamısın sesin bi garip diyenlerden anladık. batarya performansına gelince çok kötü; değil günde bi yarım saat oyun oynuyorum bolca evden wifi, ve encok sevdiğim kumanda özelliği oldukça aradığım şeylerdi, gün içinde whatsapp msjlasması tum bi gunu cıkarıyordu. Asıl mesele iphone 5s e geçince ne değişti? ilk değişen tek elle telefonu sorunsuz kullanıyorsunuz, metal hissi cok iyi, ısınma oldukça az hatta yok gibi, kamera gun ışığında ve normal ışıklı ortamlarda nezaman çekmek istesem hepsinde tık demeden çekti ve oldukça başarılı ben şahsen lens kalitesine bağlıyorum. Ancak düşük ışıkta gren ve noise coktu, ancak bir slr makine değil sonuçta. Gelelim günlük kullanıma , cebinizde hissetmiyorsunuz varmı yokmu yanımamı almadım aceba diye düşünüyorsunuz, titreşimde ve sesde oldukça başarılı ,şarj olarak neredeyse aynı , daha önce yazdığım gun içi kullanımı aynı hatta, telefonu inceleme adına başlarda bayada fazla kurcaladığım halde. Lg de olmayan IR(infrared portu) kumanda özelliğni cok aradım baya kullanıyormusum. Sonuç olarak ben geçtikten sonra mutluydum mobilite önemli benim için tek el kullanımı ve kamerasında bastığım gibi çekmesi beni oldukça memnun etti , ios stabilitesi oldukça güven verici tabletimde vardı ekosistem olarak aldığım uygulamarım direk iphonumada geldi isteğe bağlı yani bulutta depolama şeklinde. bence lg g3 ve iphone 5s arasında okadarda fark yok ciddi ciddi bunu söleyebiliyorum sadece ihtiyaçları doğru belirlemek önemli unutmadan Lg g3 deki 4k çekimi var diye aldım ancak ısınma problemlerinden ve donmalardan doru dürüst kullanamadım 4k tv olması dolayısıyla ufak caplı vidyolar çekerim hevesiyle aldığımı eklemek isterim ancak cok başarılı değil yada şöle söliyim daha yol alması lazım bu teknolojinin. Umarım v10 da yada g4 de cözmüşlerdir. Şunuda belirteyim ne apple fanatiğiyim nede android ben işimi göreni kullanma taraftarıyım ancak ne yalan söliyim ios stabilitesi oldukça güven veriyor.
Kardeşim Androiddeki özgürlüğü özleyebilirsin. Ama ios a alışirsan kendini kaptirirsin. Androidde biktim diyorsan al
sıkıldıysan buyur geç. Öncelikli amacın 6 almak olsun o olmazsa 5s al ne diyelimumarım yeni tercihine mutlu olursun
harikasınız çok faydalı oldu iyiki varsınız :w00t: aynı sorunları yaşıyorum çok teşekkürler