LG G2 Uygulama problemi (Problemmi normalmi bilmiyorum)

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Alttaki Screen Shot'lar da gördüğünüz gibi CSR Racing oynuyorum ve sıkıldıktan sonra kapatıyorum.

Arka planda çalışmaması için Ortadaki tuşu basılı tutuyorum ve ordaki uygulamayıda kapatıyorum yani oyunun uygulamasını.

Fakat böyle bir ayarlarda gezerken Ayarlar > Genel > Pil'e girdiğimde ve aşağıya indiğimde orda CSR Racing oyunu acık gözüküyor ve yanında Durdur yazıyor.

Ben her oyunu kapattıktan sonra oraya gelip Durdur diyorum ve sıkılmaya başladım. Yani ben mecburmuyum devamlı oraya gelip durdur demeye ?

Orta tuşu basılı tutup kapattıktan sonra oyuna giriyorum oyun baştan açılıyor yani kaldığım yerden devam etmiyor demekki oyun kapanıyor fakat Pil yerinde neden açık gözüküyor ve yanında durdur yazıyor ? Onu durdur demesem pil götürürmü ?

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Valla merak ettim bende telefona baktım bende de facebook ve galeri arka planda hala çalışıyor... Enterasan bir durum ? Note 2 kullanıyorum

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla merak ettim bende telefona baktım bende de facebook ve galeri arka planda hala çalışıyor... Enterasan bir durum ? Note 2 kullanıyorum

Normalde Şarj'ım telefonu kullanmazken nasıl gidiyorsa arkadaki uygulamalar açık kalınca aynı şekilde gidiyor fakat bunu %100 kanıtlamadım ve tam olarak aynı gittiğinede emin değilim, ve ben her gece sabahlarım böyle şu anda saat 9.37 ve benim Şarj'ım saat 05:17'de %47'di şimdi saat 09:37 ve Şarj'ım %37 Full oyun oynuyorum full uygulama arıyorum ve Şarj'ım lanet olsun bitiremiyorum %15'ê insede Şarj etmeye başlasam diyorum fakat her insan uzun gitmesini ister ben neden kullanmadığım halde arkada çalışıp Şarj alıyormu almıyormu kapatsam kapatmasam sorun olurmu diye düşünmek istemiyorum o yüzden bunu cevabını bilen bir arkadaş varsa cok güzel olur ya :D

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Normalde Şarj'ım telefonu kullanmazken nasıl gidiyorsa arkadaki uygulamalar açık kalınca aynı şekilde gidiyor fakat bunu %100 kanıtlamadım ve tam olarak aynı gittiğinede emin değilim, ve ben her gece sabahlarım böyle şu anda saat 9.37 ve benim Şarj'ım saat 05:17'de %47'di şimdi saat 09:37 ve Şarj'ım %37 Full oyun oynuyorum full uygulama arıyorum ve Şarj'ım lanet olsun bitiremiyorum %15'ê insede Şarj etmeye başlasam diyorum fakat her insan uzun gitmesini ister ben neden kullanmadığım halde arkada çalışıp Şarj alıyormu almıyormu kapatsam kapatmasam sorun olurmu diye düşünmek istemiyorum o yüzden bunu cevabını bilen bir arkadaş varsa cok güzel olur ya :D

wifiden internete bağlanmayı dene sağlam şarj yiyor :D bende şarja takmak için öyle yapıyorum heheh

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
wifiden internete bağlanmayı dene sağlam şarj yiyor :D bende şarja takmak için öyle yapıyorum heheh

Tamam tamam indirdim %15e ve taktım artık 10 dakika önce indi 9.30dan beri uğraşıyorum oyun oynuyorum sıkınca ekran kararmasını en uzun süreye alıyorum bırakıyorumda çabuk bitsin diye kafayı yedim ya :D. Telefon ama gerçekten tam anlamıyla süper birşey olmuş Şarj uzunluğu cok ya baya süper :)

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O bir sorun değildir, her seferinde durdur demenizede gerek yok. Görev yöneticisinin Widget'i var onu her hangi bir ana ekrana görev yöneticisinin widget'ini atarsanız, arada ram boşalt'ı tıklatarak ram'i optimize ederek sistemin daha rahat çalışmasını sağlayabilirsiniz, zaten kapattığınız uygulama bir kaç dakika sonra işletim sistemine bilgi vererek işletim sistemi tarafından kapatılır.

N e C a T i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonun gorev yoneticisini sildim yanlislikla geri nasil yukleyebilirim acil yardima ihtiyacim var bilgisi olan varsasoylerse sevinirim