Lg G2 Stock Lollipop Rom (Tüm Modeller)

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardeş lg pc suiti aç telefonunu bağla yazılım güncellemesi ne tıkla (pc suitten) o zaten son sürümü kitkat varsaydığı için seni 5.0.2 den 4.4.2 ye sürümünü düşürecektir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bir sorum olcak.. Simple v1.2 romunda akıllı kapak uyumluu çalışıyo mu?

tayyfunn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rom] [5.0.2] International Lollipop Stock G2 D802

http://forum.xda-developers.com/lg-g...-d802-t3058129

gerekli dosyalar https://mega.co.nz/#F!U8VWDQBb!FB0YKITDmr5D2j5Gl4bzaQ

4.4.2 stock romdakiler rootlasın

twrp 2.8.5.1 kurun

3 kere full wipe

G2_D802_Lollipop_v30a_Stock_LGViet.com.zip yükleyin reboot etmeyin.

UPDATE-SuperSU-Pro yükleyin.

reboot 5.0.2 hayırlısı olsun.... Bu romu twrp yükledim.... Ama lg ekranında kaldı???? Nerde yanlış var?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Rom] [5.0.2] International Lollipop Stock G2 D802

wipe yapıp... twrp den romu yükledim...aroma ekranı gelmedi bu arada..... ama ekran da lg yazısı kaldı... şuan ne yapmam gerekiyor?

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
twrp versyonun neydi ?

Arkadaşlar bir sorum olcak.. Simple v1.2 romunda akıllı kapak uyumluu çalışıyo mu?

simple v1.2 romunda çok fazla hata var bazıları yükleyememiş bile lg yazsısında kalmış tot ile falan kurtarmışlar simple v1.2 yi yükleme bence

tayyfunn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yedek aldığım için hallettim.... Twrp en son versiyondu... sanırım bootdan kaynakladı.... Tekrar denicem... tel bi kendine gelsin... G2_D802_Lollipop_v30a_Stock_LGViet bunda patc yüklemeye gerek yok sanırım....

mmoncrown_ksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
patche gerek yok aroma ekranıda çıkmıyor romu yükle sonra super su proyu yükle sonra reboot yap bu kadar.. eğer KK dan geçiyorsan bootloader yükle bence.

tayyfunn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g3 rom dan eski yedeğe dönmüştüm.... bootloader da sorun oldu... hallettim sonra tekrar kurdum romu... güzel şimdilik bi sorun yok....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kısa açıklamışınızda reim koyarmı bişri yapımını

tayyfunn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kitkat yedeğim vardı... Yedege geri döniym dedim... Boot da sıkıntı oldu ... Lg ekranında kaldı açılmıyor.... Yedeği kaybetmek istemiyorum... İşi bilen ve yardımcı olucak olan var mı? otg kablom yok...Sıfırdan yüklemek zorunda mıyım tek seçenek bu mu????

tayyfunn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok mu kimsenin fikriiii??? Yedek var... Twrp en son versiyon var.... lolipop boot da sorun oluyor... yedeğe dönünce... lg yazısında kalıyor.....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Daha önce kullandım fakat akıllı kapak denemedim acaba sorun olur mu ki?

crazy199717

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
30a versiyona xposed yukledim bildirim panelini daydam yapmak icin hangi modulleri indirmem lazim

30a versiyona xposed yukledim bildirim panelini saydam yapmak icin hangi modulleri indirmem lazim

crazy199717

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lg g2 guncelleme avrupaya gelmis 30d mi iyi 30a mi iyi hangisini kurum

mustafa3mm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2_D802_Lollipop_v30a_Stock_LGViet.com bu romu telefonuma kurdum ve ön kamerada tuhaf bi sorun oluştu. Karanlıkta ön kamera çekiminde inanılmaz kasıyo görüntü ve görüntü normalde canlı değil bulanık. Ne yapmam gerek?

citarolovers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben v30a ve v30d 5.0.2 lollipop romlarını kurdum. Fakat bu romlarda yavaş şarj etme sorunu var. Sorun bende galiba dedim kendi kendime. Sonra v20h 4.4.2 romunu kurdum sorun düzeldi. Başka bir telefona da v30d ve v20h yazılımlarını denedim yine sonuç aynı. Ben forumda 5.0.2 lollipop ile görüşleri genel olarak okudum fakat bu problemBeyler ben v30a ve v30d 5.0.2 lollipop romlarını kurdum. Fakat bu romlarda yavaş şarj etme sorunu var. Sorun bende galiba dedim kendi kendime. Sonra v20h 4.4.2 romunu kurdum sorun düzeldi. Başka bir telefona da v30d ve v20h yazılımlarını denedim yine sonuç aynı. Ben forumda 5.0.2 lollipop ile görüşleri genel olarak okudum fakat bu problemden kimse bahsetmemiş. Sizde de yavaş şarj etme sorunu var mı?den kimse bahsetmemiş. Sizde de yavaş şarj etme sorunu var mı?

Alicilik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba,

Oncelikli olarak paylasimlar icin tesekkur ederim.

Uzun zamandir d802 modelini kullaniyorum. LG TR den alinma cihaz. Rootladigim icin cihaz guncelleme yapmiyordu bende 4.4e kdz ile gectim. 2. yilina yaklasan cihazda hafif kasa deformasyonlari ve sarj suresinin ciddi dusmesi disinda bir sorunum yok.

Ayni zamanda bir kac farkli tablet ve telefonla dailgileniyorum. 5.0 cok ilgimi cekiyor ve asus tf300 tablette 3 aydir 5.0 kullaniyordum cok memnundum. 5.1 gunceli gelmis onu da yaptiktan sonra cihaz resmen ucmaya basladi. Bosuna surunmusuz.

Simdi halihazirda rootlu olan 4.4 yuklu d802 cihazima 5.0 yukleme pesindeyim. Rom iniyor. twrp de harika bir recovery eski htclerdeki rezilliklerden sonra twrp resmen cocuk oyuncagi. TWRP yi yuklemek bile artik bir apk ya kalmis. ADB ile ne ugrasirdik halbuki.

Simdi on hazirlik olarak TWRP yi kurdum ama recovery ye nasil gececegiz? esas sorum bu.
ses azaltma + power butonu ile sifirlama acilyor. recovery ye nasil giricem ?

Ikinci sorum ise romu anabellege mi atmak iyidir yoksa OTG kablosu ile flash dan mi yuklemek iyidir ?

Bir arkadas sarj sorunundan bahsetmis bu herkes te var mi ?

Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim. Bricksiz gunler dilerim.

Alicilik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrar merhaba,

Sikintisiz hallettim. Suan cok stabil bir sekilde 5.0 kullaniyorum. Fakat soyle bir sorun yasadim. Recovery ye girip taitiblue temasini kurduktan sonra bootta kaliyor security hatasi veriyor. Yenilemek zorunda kaldim bu tarz bir sorun yasayan var mi ?

****rom kurduktan sonra root etmeyi unutan arkadaslar bana ulassinlar. 5.0lar icin (lg g2,g3, gfelx gflex2) root islemi yapilabiliyor. ADB kullanmak gerekiyor. Windows yuklu bir pc ile halledebiliyorsunuz.

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kardeş lg pc suiti aç telefonunu bağla yazılım güncellemesi ne tıkla (pc suitten) o zaten son sürümü kitkat varsaydığı için seni 5.0.2 den 4.4.2 ye sürümünü düşürecektir

Sürüm yükseltmeyi kontrol et dediğimde böyle diyor;

http://i.hizliresim.com/6Z35Gk.png

sol üstte telefon sekmesinde yükseltme hatalarını geri yükle var oradan mı yapayım.

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hallettim tamamdır, download moda alıp flash tool kullanarak 4.4.2 kurdum sıkıntı yok.

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sürüm yükseltmeyi kontrol et dediğimde böyle diyor;

http://i.hizliresim.com/6Z35Gk.png

sol üstte telefon sekmesinde yükseltme hatalarını geri yükle var oradan mı yapayım.
kardeş pc suitin güncel sürümmü ? ve internetinde bir sorun varmı yoksa sorun yokmu ?

ha bide hayır yükseltme ayarlarından yapma ayrıca 2 şey daha dicem:

1-telefonun stock vodafone 5.0.2 mi ?
2-lg nin serverlerı sadece o anlık için offline olmuş olabilir sen pc suit üzerinden benim taktikle güncellemeyi hep dene...

özgür549

Doçent
Reaksiyon puanı
5
kardeş pc suitin güncel sürümmü ? ve internetinde bir sorun varmı yoksa sorun yokmu ?

ha bide hayır yükseltme ayarlarından yapma ayrıca 2 şey daha dicem:

1-telefonun stock vodafone 5.0.2 mi ?
2-lg nin serverlerı sadece o anlık için offline olmuş olabilir sen pc suit üzerinden benim taktikle güncellemeyi hep dene...

Flash tool ile hallettim kardeşim :) orjinal 4.4.2 kurulu şu an.

thedark29

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bot loaderi yuklemeyı unutum tel aılmıyor ne recowery ne downgload mod ne yapabilirim lg yazısı bile gelmiyor