Lg G2 şarjı çok çabuk bitiyor

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle herkese hayırlı haftalar benim g2 m de sorun şu telefonu ilk aldığımda demo sarjını bitirdim ve 12 saat sarjda beklettim orda sıkıntı yok öyle yapılması gerekiyo zaten ama şöyle bişey var telefon misal yüzde 100 de bıraktım gece yatmadan önce sabah uyandığımda yüzde 92 de alıyorum telefonu elimde dokunmadan yüzde 92 ye iniyor ve yani arkadaşımın z1 i var onda öyle bişey olmuyo o 100 de bırakırsa 99 da alıyo benimkisi her gün şarja takmamı gerektiriyo nasıl çözücem arka tarafta da cok program calısmıyor servislerden devre dısı bıraktım bişeyde acık kalmıyor nasıl çözücem bu sorunumu 3000 lik batarya var ama en hızlı bu bitiyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

nasıl çözebiliriz yani telefonu cokta kullanmıyorum ara sıra yani azcık oyun o kadar

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
arkada bir uygulama çalışıyordur yada mobil verin açıksa o yiyodur

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok baktım yemiyo oda baska biseyi var ya mobil veriyide acmıyorum sık sık öyle

Nasil halledicez

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wifi ı ve Mobil i kapıyodur yatarken arkadasın.

Senın sarjının cabuk bıtme sebebı whatsapp twitter facebook vb vb hep senkronize olamsı bu nedenle sarj yiyor sende kapa senınde sarjın azalmaz...

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aga şöyle bi sorun var hic bişeyi acık bırakmıyorumki hic bişey yani nasıl söyleyeyim telefon kapalı şekildeki gibi hic bisi acık deil

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bize bataryanın grafiğini yollar mısın bi bakalım neler kullanıyormuş. normalde G2 nin mükemmel bi batarya performansı vardır

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende biliyorum süper ama ya telefondada sorun yok normalde 2 değil 3 gün gitmesi gerekiyo
şimdi daha yeni yüzde 100 oldu 2 sn önce felan böyle gösteriyo

misal yüzde 100 ya yüzde dısarı cıktım telefon elimde misal yüzde 100 1 saat kullanıyrum sonra inmeye baslıyo okulda acık bırakıyorum bazen ama ellemiyorum hic bişeyide acık deil yüzde 89 a geliyo sonra okuldayken cıkısta bakıyorum yüzde 80 ne inmis

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende biliyorum süper ama ya telefondada sorun yok normalde 2 değil 3 gün gitmesi gerekiyo
şimdi daha yeni yüzde 100 oldu 2 sn önce felan böyle gösteriyo

misal yüzde 100 ya yüzde dısarı cıktım telefon elimde misal yüzde 100 1 saat kullanıyrum sonra inmeye baslıyo okulda acık bırakıyorum bazen ama ellemiyorum hic bişeyide acık deil yüzde 89 a geliyo sonra okuldayken cıkısta bakıyorum yüzde 80 ne inmis
Telefonu kullanmıyorsun zaten grafikte belli, sen bi görev yöneticisinden uygulamaları tamamen durdur öyle dene