LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Stock u ozlemisim ya 1.5 yildir felan cm deydim telefon 2 yillik [emoji16] 2 gundur stock kullaniyom iyi bence

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bende 2 hafta stock kullandim normalde haftada bir rom degistirirdim

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ustten whatsapp bildirimi geliyor açılan pencere şeklinde onu kapatmanin yolu var mı sadece sol ustte simgesi belirse yeterli bulamadim ayari
5992376072e9947c358aab42cf943f33.jpg

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Merhabalar.

Aşağıdaki 6.0 ROM'u kullanıyorum gayet hızlı ve stabil ancak LG uygulamaları olmadığı için eksiklik hissediyorum. :)

LG G2 İçin Xperia Rom Android 6.0.1 Marshmallow XOSP 5.3

marshmallow 6.0 bir kaç tane ROM denedim ama çoğunda ses çok az çıkıyor ve LG uygulamaları yüklü değil (QRemote ve LG kamerası vs. ) marshmallow 6.0'a uygun LG APK'larını nereden bulabiliriz? Bulduğumuzda TWRP'den mi yüklemeliyiz, yoksa kurulum dosyalarının içerisinde bulunan APK klasörüne atalım da ROM kurulurken otomatik mi kurulsun, yoksa direk uygulama yükler gibi mi yüklemeliyiz?

Kafamda deli sorular :D

Şimdiden Teşekkürler.

Selamlar.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Merhabalar.

Aşağıdaki 6.0 ROM'u kullanıyorum gayet hızlı ve stabil ancak LG uygulamaları olmadığı için eksiklik hissediyorum. :)

marshmallow 6.0 bir kaç tane ROM denedim ama çoğunda ses çok az çıkıyor ve LG uygulamaları yüklü değil (QRemote ve LG kamerası vs. ) marshmallow 6.0'a uygun LG APK'larını nereden bulabiliriz? Bulduğumuzda TWRP'den mi yüklemeliyiz, yoksa kurulum dosyalarının içerisinde bulunan APK klasörüne atalım da ROM kurulurken otomatik mi kurulsun, yoksa direk uygulama yükler gibi mi yüklemeliyiz?

Şimdiden Teşekkürler.

Selamlar.
O Romu uzun zamandır indiresim geliyor ama SONY arayüzünden nefret ediyorum .

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
O Romu uzun zamandır indiresim geliyor ama SONY arayüzünden nefret ediyorum .

Arayüzleri tema bölümünden çok kolay bir şekilde değiştirebiliyorsunuz, Galaxy, G4 vs bir çok modelin teması mevcut ve açılış animasyonu, simge, stil alayını değiştiriyor temalar :D Sırf Sony arayüzünden nefret ettiğiniz için uzak durmayın derim ;)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merhabalar.

Şimdiden Teşekkürler.

Selamlar.
Uygulamaların nasıl yüklendiği önemli değil, önemli olan, Android 6 ile uyumlu uygulama bulabilmek. Google Edition, LG uygulamalarını içinde barındıran 5.0.2 stock tabanlı, hafif ve stabil bir rom. Ayrıca Android 6'daki izinleri yönetme özelliği de var.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arayüzleri tema bölümünden çok kolay bir şekilde değiştirebiliyorsunuz, Galaxy, G4 vs bir çok modelin teması mevcut ve açılış animasyonu, simge, stil alayını değiştiriyor temalar :D Sırf Sony arayüzünden nefret ettiğiniz için uzak durmayın derim ;)
Tamam o zaman kurarımda XDA da baktım bu rom D802 için şuan mevcut değil galiba yoksa farklı mı bu birdaha bakıyım yoksa bunu kurcam .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Tamam o zaman kurarımda XDA da baktım bu rom D802 için şuan mevcut değil galiba yoksa farklı mı bu birdaha bakıyım yoksa bunu kurcam .
Tamam buldum hatta 6.1 versiyonu var XDA da .

Not : İndirecekseniz D802 development var ordan indirin diğerleri uyumlu değil .

sdnSamet

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Sa arkadaslar lg g2 imi satiyorum 2 yasinda biri 500 tl verdi satarsam kaziklanmis olurmuyum? Lg g4 alacagim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çok güzel cihaz ama sıfır piyasası o kadar düştü ki artık ederinde satmak imkansız gibi. 600'e zorla, satamazsan 550, 500 gibi yavaş yavaş inersin.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ablamın G2 sinin sol at köşesi kırıldı , ekranın bulnudugu kısım değil LG yazısının oldugu kısım . Ama basınç yapıyor dokunmatiği etkiliyor buna yeni bir cam taktıramazmıyız ? LG 390 TL dedi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ablamın G2 sinin sol at köşesi kırıldı , ekranın bulnudugu kısım değil LG yazısının oldugu kısım . Ama basınç yapıyor dokunmatiği etkiliyor buna yeni bir cam taktıramazmıyız ? LG 390 TL dedi
aynı olay benim başıma da geldi. Öyle duruyor telefon. Kullanmıyorum da yaptırmıyorum da. Kırık şekilde makul fiyat veren birine satcam.

Sadece camı değiştiren yerler var ama riskli işlem. 50 liraya değişiyorlar.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
aynı olay benim başıma da geldi. Öyle duruyor telefon. Kullanmıyorum da yaptırmıyorum da. Kırık şekilde makul fiyat veren birine satcam.

Babam sıkısık olmasa bana V10 alinir ablama G2 mi vercem ama yok iste :)

Dokunmatik skntisi olmasa kullanirdi .

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beyler telefonun ekranı kırıldı gittim bi telefoncuya adam 190 tl ekran değişimi dedi(panel + cam) sizcede uygun bi fiyat mı ? Bu telefoncu ise güvenilirlik konusunda şehirdeki en iyi yer..

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2

yukardada belirttim ben 190 tl ye hem panel hem cam değiştiren bi yer buldum şehrini araştır öyle bir yer bulursun belki

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
yukardada belirttim ben 190 tl ye hem panel hem cam değiştiren bi yer buldum şehrini araştır öyle bir yer bulursun belki
Ekran çalışıyorsa 30 liraya cam dokunmatik panel alıp değiştirebilirsin ekranın tamamı 100 150 ye satılıyo al değiştir internette bir ton video var.

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ekran çalışıyorsa 30 liraya cam dokunmatik panel alıp değiştirebilirsin ekranın tamamı 100 150 ye satılıyo al değiştir internette bir ton video var.
biliyorum zaten satan bir yer buldum 160 a satıyo panel değişimini yapan yerde gene 190 ediyo ama o güvenilir telefoncu başka yerdeki ürünle yapmam diyo kendi garantili ürünümü kullanırım diyo. O nedenle hem adamlara içim ısındı hemde 190 tl bana göre makul ama yaptırmadan önce sizinde bi fikrinizi almak istedim

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
biliyorum zaten satan bir yer buldum 160 a satıyo panel değişimini yapan yerde gene 190 ediyo ama o güvenilir telefoncu başka yerdeki ürünle yapmam diyo kendi garantili ürünümü kullanırım diyo. O nedenle hem adamlara içim ısındı hemde 190 tl bana göre makul ama yaptırmadan önce sizinde bi fikrinizi almak istedim
Yaptıracağın yeri bilemeyeceğim için bir şey diyemem ben tavsiyemi yaptım gerisi sana kalmış.

samettkaracaoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Stock 5.02 romunu kullanıyorum telefon son zamanlarda çok ısınmaya başladı ancak sarj sorunu yaratmıyor.
Fabrila ayarlarına çevirdim bor kaç gün sorun olmadi ama şimdi yine ısınmaya başladı özellikle kameranın ustu ve ekranın üstü çok ısınıyor.
Donanımsal bir sorunmudur yoksa kullandığım uygulamalardan olabilir mi ?
Launcher olarak Nova Launcher kullanıyorum.
Chrome kullanırken isi daha da artıyor hangi tarayıcıyı onerirsiniz ?
Birde telefonun cok ısınmasına sebep olan uygulamari orneklerseniz bende varsa kaldırabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Önemli olan taktıkları panelin orjinal olması ve işçilik kalitesi. Kaş yapayım derken göz çıkarırlar. 1. sınıf kopya ekranlar var piyasada. Orjinali gösterip çakmayı takabilirler.

MainState

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Arkadaşlar LG G2 almayı planlıyorum, sizce neleri iyi neleri kötü pek bi anlamam ben telefonlardan ama çok kullanıyorum :))
lütfen bana biri yardım etsin alsammı almasammı iki arada kaldım :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ön kamerası dışında güzel telefon. Bir tek ön kamerası kötü. Hatta vasat.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar LG G2 almayı planlıyorum, sizce neleri iyi neleri kötü pek bi anlamam ben telefonlardan ama çok kullanıyorum :))
lütfen bana biri yardım etsin alsammı almasammı iki arada kaldım :)
Kameraları hariç hala guzel cihaz ama guncelligini yitirmis .

2013 un teli zaten 2014 2015 tede dayandı .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim dokunmatiği kırık G2'yi 350 TL'den Let Go'ya koydum. Fiyat çok diyorlar ama bu donanım bu fiyata gayet makul. Dokunmatik değiştirip kullanılabilir.
Kutusu, adaptörü, kulaklığı, sim kart iğnesi, faturası mevcut. Tek sıkıntısı dokunmatik.
Sizce çok mu 350 TL? Siz olsanız kaça satardınız 310K 32GB G2'yi?