Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
Stock u ozlemisim ya 1.5 yildir felan cm deydim telefon 2 yillik [emoji16] 2 gundur stock kullaniyom iyi bence
Whatsapp bildirim ayarlarında bulamadıysan, telefon bildirim ayarlarına gir.Ustten whatsapp bildirimi geliyor açılan pencere şeklinde onu kapatmanin yolu var mı sadece sol ustte simgesi belirse yeterli bulamadim ayari
O Romu uzun zamandır indiresim geliyor ama SONY arayüzünden nefret ediyorum .Merhabalar.
Aşağıdaki 6.0 ROM'u kullanıyorum gayet hızlı ve stabil ancak LG uygulamaları olmadığı için eksiklik hissediyorum.
LG G2 İçin Xperia Rom Android 6.0.1 Marshmallow XOSP 5.3
marshmallow 6.0 bir kaç tane ROM denedim ama çoğunda ses çok az çıkıyor ve LG uygulamaları yüklü değil (QRemote ve LG kamerası vs. ) marshmallow 6.0'a uygun LG APK'larını nereden bulabiliriz? Bulduğumuzda TWRP'den mi yüklemeliyiz, yoksa kurulum dosyalarının içerisinde bulunan APK klasörüne atalım da ROM kurulurken otomatik mi kurulsun, yoksa direk uygulama yükler gibi mi yüklemeliyiz?
Kafamda deli sorular
Şimdiden Teşekkürler.
Selamlar.
O Romu uzun zamandır indiresim geliyor ama SONY arayüzünden nefret ediyorum .
Uygulamaların nasıl yüklendiği önemli değil, önemli olan, Android 6 ile uyumlu uygulama bulabilmek. Google Edition, LG uygulamalarını içinde barındıran 5.0.2 stock tabanlı, hafif ve stabil bir rom. Ayrıca Android 6'daki izinleri yönetme özelliği de var.Merhabalar.
Aşağıdaki 6.0 ROM'u kullanıyorum gayet hızlı ve stabil ancak LG uygulamaları olmadığı için eksiklik hissediyorum.
LG G2 İçin Xperia Rom Android 6.0.1 Marshmallow XOSP 5.3
marshmallow 6.0 bir kaç tane ROM denedim ama çoğunda ses çok az çıkıyor ve LG uygulamaları yüklü değil (QRemote ve LG kamerası vs. ) marshmallow 6.0'a uygun LG APK'larını nereden bulabiliriz? Bulduğumuzda TWRP'den mi yüklemeliyiz, yoksa kurulum dosyalarının içerisinde bulunan APK klasörüne atalım da ROM kurulurken otomatik mi kurulsun, yoksa direk uygulama yükler gibi mi yüklemeliyiz?
Kafamda deli sorular
Şimdiden Teşekkürler.
Selamlar.
Yok bulamadim bu durumdan rahatsiz olan yok mu hiçWhatsapp bildirim ayarlarında bulamadıysan, telefon bildirim ayarlarına gir.
Tamam o zaman kurarımda XDA da baktım bu rom D802 için şuan mevcut değil galiba yoksa farklı mı bu birdaha bakıyım yoksa bunu kurcam .Arayüzleri tema bölümünden çok kolay bir şekilde değiştirebiliyorsunuz, Galaxy, G4 vs bir çok modelin teması mevcut ve açılış animasyonu, simge, stil alayını değiştiriyor temalar Sırf Sony arayüzünden nefret ettiğiniz için uzak durmayın derim
Tamam buldum hatta 6.1 versiyonu var XDA da .Tamam o zaman kurarımda XDA da baktım bu rom D802 için şuan mevcut değil galiba yoksa farklı mı bu birdaha bakıyım yoksa bunu kurcam .
Tamam buldum hatta 6.1 versiyonu var XDA da .
Not : İndirecekseniz D802 development var ordan indirin diğerleri uyumlu değil .
[ROM][D802][Unofficial] XOSP 6.1 [03/06/2016]Link alabilir miyim ?
aynı olay benim başıma da geldi. Öyle duruyor telefon. Kullanmıyorum da yaptırmıyorum da. Kırık şekilde makul fiyat veren birine satcam.Ablamın G2 sinin sol at köşesi kırıldı , ekranın bulnudugu kısım değil LG yazısının oldugu kısım . Ama basınç yapıyor dokunmatiği etkiliyor buna yeni bir cam taktıramazmıyız ? LG 390 TL dedi
Babam sıkısık olmasa bana V10 alinir ablama G2 mi vercem ama yok isteaynı olay benim başıma da geldi. Öyle duruyor telefon. Kullanmıyorum da yaptırmıyorum da. Kırık şekilde makul fiyat veren birine satcam.
Sadece camı değiştiren yerler var ama riskli işlem. 50 liraya değişiyorlar.
yukardada belirttim ben 190 tl ye hem panel hem cam değiştiren bi yer buldum şehrini araştır öyle bir yer bulursun belkiaynı olay benim başıma da geldi. Öyle duruyor telefon. Kullanmıyorum da yaptırmıyorum da. Kırık şekilde makul fiyat veren birine satcam.
Sadece camı değiştiren yerler var ama riskli işlem. 50 liraya değişiyorlar.
Ekran çalışıyorsa 30 liraya cam dokunmatik panel alıp değiştirebilirsin ekranın tamamı 100 150 ye satılıyo al değiştir internette bir ton video var.yukardada belirttim ben 190 tl ye hem panel hem cam değiştiren bi yer buldum şehrini araştır öyle bir yer bulursun belki
biliyorum zaten satan bir yer buldum 160 a satıyo panel değişimini yapan yerde gene 190 ediyo ama o güvenilir telefoncu başka yerdeki ürünle yapmam diyo kendi garantili ürünümü kullanırım diyo. O nedenle hem adamlara içim ısındı hemde 190 tl bana göre makul ama yaptırmadan önce sizinde bi fikrinizi almak istedimEkran çalışıyorsa 30 liraya cam dokunmatik panel alıp değiştirebilirsin ekranın tamamı 100 150 ye satılıyo al değiştir internette bir ton video var.
Yaptıracağın yeri bilemeyeceğim için bir şey diyemem ben tavsiyemi yaptım gerisi sana kalmış.biliyorum zaten satan bir yer buldum 160 a satıyo panel değişimini yapan yerde gene 190 ediyo ama o güvenilir telefoncu başka yerdeki ürünle yapmam diyo kendi garantili ürünümü kullanırım diyo. O nedenle hem adamlara içim ısındı hemde 190 tl bana göre makul ama yaptırmadan önce sizinde bi fikrinizi almak istedim
Önemli olan taktıkları panelin orjinal olması ve işçilik kalitesi. Kaş yapayım derken göz çıkarırlar. 1. sınıf kopya ekranlar var piyasada. Orjinali gösterip çakmayı takabilirler.biliyorum zaten satan bir yer buldum 160 a satıyo panel değişimini yapan yerde gene 190 ediyo ama o güvenilir telefoncu başka yerdeki ürünle yapmam diyo kendi garantili ürünümü kullanırım diyo. O nedenle hem adamlara içim ısındı hemde 190 tl bana göre makul ama yaptırmadan önce sizinde bi fikrinizi almak istedim
Kameraları hariç hala guzel cihaz ama guncelligini yitirmis .Arkadaşlar LG G2 almayı planlıyorum, sizce neleri iyi neleri kötü pek bi anlamam ben telefonlardan ama çok kullanıyorum )
lütfen bana biri yardım etsin alsammı almasammı iki arada kaldım