Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 120
Hayırlı olsun.Bi G2 asla olamayacak ama..Huawei P9 32GB aldım.
G2 maceram bu hafta sona eriyor.
Hayırlı olsun.Bi G2 asla olamayacak ama..Huawei P9 32GB aldım.
G2 maceram bu hafta sona eriyor.
G2 kadar basarı yakalayamadı V10 ama bataryası haric mukkemmel telefon .Hayırlı olsun.Bi G2 asla olamayacak ama..
V10 güzel telefon ama telefona 2000 üstü para vermek benim aklıma yatmıyor.Sanırım G2 bozulduktan sonra bir önceki senenin amiral gemi modelini alacağım.Aklımda Htc veya Lg almak var ama bakalım.Param olsa gözüm kapalı G5 alcamG2 kadar basarı yakalayamadı V10 ama bataryası haric mukkemmel telefon .
LG bataryayı acımasa iyi olcak.
Bu arads V10 teknosa ve vatanda 2200 olmus 32 gb
Ama taksit yapılmıyor diye yazıyo nette.
V10 güzel telefon ama telefona 2000 üstü para vermek benim aklıma yatmıyor.Sanırım G2 bozulduktan sonra bir önceki senenin amiral gemi modelini alacağım.Aklımda Htc veya Lg almak var ama bakalım.Param olsa gözüm kapalı G5 alcam
Şu G5 in 2 eksisi var bana göre 1-Çerçeveler daha ince olabilirdi 2-Arka tasarım daha iyi olabilirdi.Pil konusuna gelirsek 2500 olmuş 2800 olmuş 3500 olmuş muazzam farketmiyor fazladan 1 saat daha gidiyor şarj.Sonuçta şarjın %50 kalsa bile ertesi gün için kesin şarja takacaksın o yüzden benim için çok bir önemi yok.Uzun lafın kısası G2 hala çok iyi tasarımı pili performansı hala çok memnunum bozulana kadar kullanacağım. G2 kadar güzel çerçevesi ve tasarımı olan telefon yok olmayacaktaG5 te alabilirdim ama tasarımı V10 kadar iyi degil .
V10 a snapdragon 820 koyup bataryasını 3500 yapsalar G5 diye alırım samimi soyluyorum
Ben de satmayıp navi ve oyun için kullanabilirim. Benim cihazın anakartı değerli. 310K serisi.Hayırlı olsun bende haftaya LG V10 alıyorum G2 yi satmayacam
G2, efsanedir. Öyle de kalmaya devam edecek.Hayırlı olsun.Bi G2 asla olamayacak ama..
G2'nin ekranı kırıldı yoksa almazdım. Hem P9'u da 1800TL'ye aldım. G2'nin gelişmiş hali üstelik.V10 güzel telefon ama telefona 2000 üstü para vermek benim aklıma yatmıyor.Sanırım G2 bozulduktan sonra bir önceki senenin amiral gemi modelini alacağım.Aklımda Htc veya Lg almak var ama bakalım.Param olsa gözüm kapalı G5 alcam
1800 baya iyi nerden aldınG2'nin ekranı kırıldı yoksa almazdım. Hem P9'u da 1800TL'ye aldım. G2'nin gelişmiş hali üstelik.
Benzer yönleri:
5.2" FHD
3000mAh
32GB dahili
Kırılmaz kırılmaz dedin çok zorladın aygıtı hocamG2'nin ekranı kırıldı yoksa almazdım. Hem P9'u da 1800TL'ye aldım. G2'nin gelişmiş hali üstelik.
Benzer yönleri:
5.2" FHD
3000mAh
32GB dahili
Almanya'dan aldım. Buraya gelmesine daha çok var.1800 baya iyi nerden aldın
O kadar fırlattım kırılmadı. Elimden seramiğe düştü, tam köşeden vurunca çatladı. Ekran tuz buz olmadı ama dokunmatikte hasar oldu. Hep diyordum, atınca değil düşürünce kırılıyor diye, doğruluğunu da kendim test ettim.Kırılmaz kırılmaz dedin çok zorladın aygıtı hocam
G4 beat olabilir ama G4c nin hic sansı yok.g2 16 gb iki ay garantiili vs lg g4c 20 ay garantili mi alayım ikiside 500 lira
hafizdan dolayı g2 almayı düşünüyorum ne dersiniz
g4b de kötü ki.G4 beat olabilir ama G4c nin hic sansı yok.
En azından dedim daha yeni daha guzel birkac ozelligi varg4b de kötü ki.
S615 +1,5 GB RAM+ 8GB depolama.
G2 en mantıklı tercih. S615<S800
Çakma kılıftır muhtemelen.Selamun aleyküm arkadaşlar lg g2 var bende kapaklı kılıf aldım ancak Quick window çalışmıyor ayarlara baktım ordan açık ama saat arasıra geliyor fikri olan varsa burdan yazabilir teşekkürler
Hocam sonucu bende bekliyorum geldiğinde buraya yazarsan güzel olur sonuca göre bende ekranı sarartıp telefonu değiştirebilirim [emoji1]merhaba arkadaslar
g2 telefonum garanti bitmesine 2 ay kala ekranda sararma oldu bende garantiye gönderdim
değişim onayladın fakat yeni telefon olarak ne gelecegini merak ediyorum yakın zamanda değişim cihazı olarak sizlere ne geldi
g3 mü g4 mü ? paylasırsanız sevinirim
G3 değilde g5 geçmek mantıklı olur G3 son güncellemesini aldı dahada almaz g2 gibi.Şu an LG G2 Kullaniyorum sizce g3 e geceyimmi
Saçmalama G3 daha iyi ama öyle parasına değecek fark yok geçeceksen G4 e geç .Şu an LG G2 Kullaniyorum sizce g3 e geceyimmi
Uygulamada da sıkıntı olabilir. Güncelleme bekleyin.Dostlar bir sorum olucak.Son 2-3 haftadır instagram da videolarda donma sorunu yaşıyorum ve genelde instagram çalışmayı durdurdu ile sonuçlanıyor.Telefonu fabrika ayarlarına geri çevirdim fakat bir etki etmedi.Çözüm önerisi olan var mı ?
Uygulamada da sıkıntı olabilir. Güncelleme bekleyin.