TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Yani yine bildigimiz 5.0.2Arayüz LG arayüzü sadece görsel olarak kopyalanmış.
Yani yine bildigimiz 5.0.2Arayüz LG arayüzü sadece görsel olarak kopyalanmış.
Lg tabanlı=5.0.2 ancak birçok animasyon uygulama geçişleri arayüz vs cm13 ve lg nin önemsiz uygulamaları yok bunun dışında başka bir değişiklik yokYani yine bildigimiz 5.0.2
Anladm suan zaten iniyor farklılık olsunda.Lg tabanlı=5.0.2 ancak birçok animasyon uygulama geçişleri arayüz vs cm13 ve lg nin önemsiz uygulamaları yok bunun dışında başka bir değişiklik yok
Sen de Google Edition yükle.Ben cm13 e quick remoteyi kuramadim nasıl yaparız?
Wifi şifresini girmelisin o zaman aktif olurArkadaşlar, telefonda wifi ağın dns'lerini değiştiriyorum ancak kaydedemiyorum. Kaydet butonunun aktif olmasını engelleyen şey nedir? Bilgisi olan var mı?
Olmuyor. IP istiyor, IP girince de bağlantı kopuyor. Uygun IP nasıl bulunacak anlamadım.Wifi şifresini girmelisin o zaman aktif olur
Önceden oluyordu öyle yapmıştım ben z3c denedim dediğin gibi oluyor bendedeOlmuyor. IP istiyor, IP girince de bağlantı kopuyor. Uygun IP nasıl bulunacak anlamadım.
Lollipop'tan sonra oldu böyle. Önceden sıkıntı olmuyordu.Önceden oluyordu öyle yapmıştım ben z3c denedim dediğin gibi oluyor bendede
VPN kullanacaksın ama oda baya şarja etki ediyorLollipop'tan sonra oldu böyle. Önceden sıkıntı olmuyordu.
Cihazınız tr cihazı mı? D802tr ise başka twrp oluyordu sanırımdragomhmt daha önce bana rom tavsiyesi vermiştin bilmiyorum hatırlıyor musun neyse konu şu cloudy romu zar zor indirdim iyice araştırma yaptım kurmaya karar verdim fakat telefona twrp recovery yükleyemiyorum autorec denedim olmadı youtube da bi video buldum autorec in kitkat için olan twrp sini yüklüyor sonra recovery den lollipop için olanını flashlıyor bende öyle yapsam olur mu diye düşündüm ama sonra vazgeçtim telefon brick olursa sıkıntı pc yok sağda solda telefonu kurtarmak için uğraşmak istemiyorum bi yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım, stock lolipop kullanıyorum cihaz yurtdışından gelen bi cihaz flastooll dan lolipopa kendim yükselttim sonra rootladım ve kaç aydır bu şekilde duruyor başka birşey yapmadım özet olarak cloudy yüklemek istiyorum fakat twrp yüklenmediği için yükleyemiyorum
Benim verdiğim linkteki dosyayı deneMarketteki hiçbir autorec çalışmıyor cihazda şuan d802tr stock lollipop romu yüklü tr cihazı değil
Lolipop için 2 twrp var biri marketteki diğeri bu.Daha önce onu denemiştim şimdi tekrar denedim yine olmadı root izni veriyorum sonra yazılar geliyor tamam diyor flash yapabilirsin diyor anladığım kadarıyla flash yazan yere dokunuyorum hiçbişey olmuyor işe yaramıyor
Zaten böyle olacak benim anlattığımi yapmış sen hangi kısmı yapmıyorsunİkisinide denedim olmuyor bi video var bende onun gibi yapsam olur mu yada olmazsa telefon açılmama falan yapar mı
Başlığa dikkat etmemişim kitkat yüklemiş. Kitkat recovery yükleyince recovery girebiliyor demekki ama yükleme yapmaya kalkisinca sorun olur belkide adam blacktechtonix hocanın recovery yüklüyor sonradan. Ben daha önce denemedim böyle ben genelde kitkatta recovery yükledim zaten lolipopta hep vardı ztn . Donanım haberdeki lg G2 ROM MOD PAGE danışabilirsin bunu ya da doğrudan blacktechtonix e sor büyük ihtimal cvp verir.İlk kitkat için olan recovery yüklüyor ya ben onu yapmıyorum çünkü hiçbir sitede onu yapın diye yazmıyor
Cloudy 3.3 müKonuya yazdım bakalım cevap gelecek mi, bir sorum daha olacak kitkat recovery ile cloudy romunu cihazıma kurabilir miyim acaba