LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Cm mi kullanıyorsun ben G2 de bi türlü saf android kullanamadım çok şeyden vazgeçmiş oluyor insan performans için :)
Orası öyle ama alıştım artık zaten şuan pek eksiklik yok .

Tam olarak nelerin eksikliğini çekiyorsunuz belki öneride bulunurum .

keynes52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benim bildiğim 30B Almanya + Xceed kernel ya da dorimanx kernel kullanılıyor. Kernel tercihi sizin telefona hangisi iyi oluyorsa onu kullanmak gerekiyor benim telefona Xceed iyi oluyordu.
Cloudy 3.3 ve Xceed kernel kullanıyordum ben gayet iyiydi Xceed in son sürümde oldukça başarıli diye duydum.
Stock lollipop ve Xceed kernel veya dorimanx kullanırsam şimdikinden daha iyi batarya performansı alır mıyım yoksa custom rom mu kurmalıyım

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Stock lollipop ve Xceed kernel veya dorimanx kullanırsam şimdikinden daha iyi batarya performansı alır mıyım yoksa custom rom mu kurmalıyım
En iyi şarj jeelly beanda ama çok ağır eski bi sistem kullanılmaz. Kitkat bile çok ağır geliyor bana lolipoptan sonra. Bence cloudy 3.3 ve Xceed yada dorimanx kerneli bi dene memnun edeceğini düşünüyorum hele kitkattan sonra.

keynes52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
En iyi şarj jeelly beanda ama çok ağır eski bi sistem kullanılmaz. Kitkat bile çok ağır geliyor bana lolipoptan sonra. Bence cloudy 3.3 ve Xceed yada dorimanx kerneli bi dene memnun edeceğini düşünüyorum hele kitkattan sonra.
Cevaplarınız için teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim :)

Mahmutbldk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
D80220c-ame xx var arabistan malı imei no atılmış lollipop guncellemesini nasil atabilirim pc suite ile arattim fakat guncelleme bulmadı rootsuz telefon birde rom veya root atarsam imei no gidermi bi kac yerde gider diye okumustum

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Öncelikle herkese merhabalar.Bu sabah evdeki ufaklık güvenlik kodunu defalarca yanlış girmesi sonucu LG G2 Hesap giriş ekranına dönmüş.Bu noktada bir kaç sorum olacak.
1.E-posta ve şifre isteyen bölümünü unuttum.Google Play de kullandığım hotmail hesabımı kullanarak burayı geçebilir miyim ?
2.Tüm bu işlemleri yaparken telefonun internete bağlı olması gerekiyor mu gerekiyorsa üstten bildirim çubuğu çıkmıyor nasıl bağlayabilirim ?
3.Hard Format atmadan açmanın başka yöntemi varmıdır.Kesinlikle verilerimin gitmemesi gerekiyor.
Şimdiden teşekkür eder,saygılarımı sunarım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefona bağlı Google hesabının şifresini unuttuysan, başka bir cihazda "şifremi unuttum" yoluyla yeni şifre alıp oturum açabilirdin, eğer internet bağlantın olsaydı. Genelde kurtarma pin'i ayarlamanı ister bu tür durumlarda, onu da ayarlamadıysan çok kötü olmuş. Benim telefona biri şifre koysa bile bu pin ile açıp şifreyi kaldırabiliyorum.

Demem o ki, şimdilik format dışında bir şey görünmüyor ama belki biraz daha araştırırsak bir şeyler yapabiliriz.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Telefona bağlı Google hesabının şifresini unuttuysan, başka bir cihazda "şifremi unuttum" yoluyla yeni şifre alıp oturum açabilirdin, eğer internet bağlantın olsaydı. Genelde kurtarma pin'i ayarlamanı ister bu tür durumlarda, onu da ayarlamadıysan çok kötü olmuş. Benim telefona biri şifre koysa bile bu pin ile açıp şifreyi kaldırabiliyorum.

Demem o ki, şimdilik format dışında bir şey görünmüyor ama belki biraz daha araştırırsak bir şeyler yapabiliriz.
Format atmam mümkün değil.Lg Pc suitten birşeyler yapma imkanım var mıdır ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefon, şuan açılmak için hangi bilgileri istiyor?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Pin mi soruyor, e-mail şifresi mi? ve başka hiçbir seçenek yok mu?
PC'ye bağlansa da şifre açılmadan bilgisayar görmez.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Pin mi soruyor, e-mail şifresi mi? ve başka hiçbir seçenek yok mu?
PC'ye bağlansa da şifre açılmadan bilgisayar görmez.
Evet hakılısınız görmiyor.E-posta[Kullanıcı Adı] ve şifre istiyor birde alt kısımda acil çağrı için basılı tutun var.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İnternet olmadan bunları girseniz de doğrulamaz. Telefonda recovery yüklü mü? TWRP recovery kurdunuz mu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam.Telefon alındığı gibi orijinal 4.4.4 Yüklü hiçbir şey kurmadım.
Flashtool ile stock rom atabilirsen kurtarırsın. Telefonu download moda alıp en son yüklü olan rom'u yükle tekrar.
Niye daha önce aklıma gelmediyse..

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Aynen blootherin dediği mantıklı resimler felan gitmez büyük ihtimal ama başkada çare yok

Atakan Aydıner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler daha önce hiç root olayına girmedim ama artık lazım gibi duruyor lollipop 5.0.2 deyim hatalı sürüm falan diyorlar batarya performansı yetersiz geliyor stabil değilmiş gibi hissediyorum mortal kombat x faln oynuyorum şarj eriyor normalde iyi fps alıyorum oyundan fakat çok fps drop oluyor g2 nin baş edemiyeceği bi şeymiş gibi gelmiyor donanımsal olarak neyse tavsiyeleriniz nedir rootlayımmı nasıl rootlayacam bide dediğim bu sorunlara çare olacak rom öneriniz varmı lg arayüzünüde seviyorum yani tavsiyeler alayım :)

hasangul01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam Arkadaşalr sdn forum ilk defa üye oldu aranıza yeni katıldım
benim bir sorum olacak lg g2 telefonum arazılandı servise verdim 13.02.2016 da verdim cumartesi
07.03.2016 tarihinde yani 19 iş günü olduğunda aradım lg müşteri hizmetleri değişime giriyoruz dedi
adana servisine arayın dedi aradım gerekli işlemler iki gün sonra işlemleri bitti değişim cihazı bekliyorum
lg g2 32 gb servisde acaba değişimde ne gelir aynı model mi st model mi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler daha önce hiç root olayına girmedim ama artık lazım gibi duruyor lollipop 5.0.2 deyim hatalı sürüm falan diyorlar batarya performansı yetersiz geliyor stabil değilmiş gibi hissediyorum mortal kombat x faln oynuyorum şarj eriyor normalde iyi fps alıyorum oyundan fakat çok fps drop oluyor g2 nin baş edemiyeceği bi şeymiş gibi gelmiyor donanımsal olarak neyse tavsiyeleriniz nedir rootlayımmı nasıl rootlayacam bide dediğim bu sorunlara çare olacak rom öneriniz varmı lg arayüzünüde seviyorum yani tavsiyeler alayım :)
Custom rom yüklemeyeceksen root yapma gerek yok bence. Benim rootlu stock ama bir işe yaramıyor. Bir kaç root gerektiren uygulama kullanıyorum sadece.
Selam Arkadaşalr sdn forum ilk defa üye oldu aranıza yeni katıldım
benim bir sorum olacak lg g2 telefonum arazılandı servise verdim 13.02.2016 da verdim cumartesi
07.03.2016 tarihinde yani 19 iş günü olduğunda aradım lg müşteri hizmetleri değişime giriyoruz dedi
adana servisine arayın dedi aradım gerekli işlemler iki gün sonra işlemleri bitti değişim cihazı bekliyorum
lg g2 32 gb servisde acaba değişimde ne gelir aynı model mi st model mi
Düşük model gelmez. Ya aynısı ya da üst model gelir.

bananaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler benim bi problemim var usb girişinden şarj oliyor ama bilgisayara ara kablo ile bağlayınca pc görmüyor otg flash disk denedim ondada değmemezlik yaptığı için sanki ard arda çıkarılıp takılmış gibi algıyor telefonu servise veraem garanti dışı bırakırlarmı

bananaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam towel root ile rootlayıp greenfy kullanabilirsin pil ve performansı olumlu etkiler bir tek uygulamaları tamamen kapattığı için bildirimlerde gözükmeme durumu olduğu için ince ayar yapmak zorunda kalabilirsin rom işinde lg g2 romlarına bakman daha sağlıklı knock on gibi lg g2 te özel özellikler olmuyabiliyor bu konuda hiç kullanmadım ama cloudy g2 romu hoş

Atakan Aydıner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam towel root ile rootlayıp greenfy kullanabilirsin pil ve performansı olumlu etkiler bir tek uygulamaları tamamen kapattığı için bildirimlerde gözükmeme durumu olduğu için ince ayar yapmak zorunda kalabilirsin rom işinde lg g2 romlarına bakman daha sağlıklı knock on gibi lg g2 te özel özellikler olmuyabiliyor bu konuda hiç kullanmadım ama cloudy g2 romu hoş
Saolun

hasangul01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tamam hocam dün akşam üzeri tekrar aradım lg g3 olduğunu öğrendim 2 haftanın içerisinde gelir diyorlar bu hafta değilde gelecek hafta gelirmi ki acaba

hasangul01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
peki birşey daha sorcam burdan hiç değişim cihazı alan oldumu ve kaç günde geldi bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
84f6fa4e4939feb194d3e5bb6cf6c7f0.jpg
665e7d4ab01387131125fdb0612646fb.jpg

muhammed3512

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kulübümüze Tüm LG G2 ve Fikri Olanları Bekleriz :)
1. Aşağıdaki linkten D802_Autorec.apk uygulamasını indirin.
Tıkla
2. İndirdiğiniz dosya malumunuz .apk'dır. Normal uygulama kurar gibi kuruyorsunuz. Eğer ilk defa uygulama kuracaksanız,Genel ayarlardan Güvenlik'e girip Bilinmeyen Kaynaklar'ı aktif etmelisiniz. Daha sonra dosya yöneticisinden indirdiğiniz .apk'yı bulup tıklayarak yükleyin.
3. Kurduktan sonra uygulamayı açın. Karşınıza çıkan yazıyaYES diyin, FLASH RECOVERY'e basın. İşlem bitinceTO RECOVERY'e basın, telefon recovery mod'da yeniden başlayacaktır.

bu işlemleri yaptım cıhazımın ekranı beyaz oldu ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.