LG G2 Kullanıcıları Kulübü

keynes52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Evet 3.3 onu kurmaya niyetlendim indirim yediklerimi aldım ama şuan bişey yapamıyorum

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Evet 3.3 onu kurmaya niyetlendim indirim yediklerimi aldım ama şuan bişey yapamıyorum
Senin hertürlü yapman gereken autorec ile recovery kurup en güncel twrp recovery kurman şart kitkat recovery ile falan olmaz kitkat recovery kurup içine girip son sürüm twrp kurup reboot twrp yapıp kurman gerekir olursa

keynes52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Tamam hocam sağolun saçma bi soruydu yazdıktan sonra farkettim :) jb romu buldun zip halinde bide stock lp indirdim ilk yüklediğim şekilde yüklemek için şimdi o kitkat recovery denicem brick olursa da gidip bir yere pc den düzelticem denemeden başka çare yok

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Tamam hocam sağolun saçma bi soruydu yazdıktan sonra farkettim :) jb romu buldun zip halinde bide stock lp indirdim ilk yüklediğim şekilde yüklemek için şimdi o kitkat recovery denicem brick olursa da gidip bir yere pc den düzelticem denemeden başka çare yok
Stock jb yükle kitkat yükselt recovery sıkıntı yaratmaz garanti :-)

Ahmetbayraktar_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ya arkadaşlar Benim şarj kablomla kulaklığımın kablosu biraz açıldı arıza yok ama yırtıldı işte.. Bileniniz var mı garantiye girer mi acaba ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Olmuyor. IP istiyor, IP girince de bağlantı kopuyor. Uygun IP nasıl bulunacak anlamadım.
Abi hala çözemediysen ayarlardan wifi ye girip sağ üstteki meniden gelişmiş wifi yi açıp en alttan bağlandığın ip yi öğrenebilirsin.

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
arec_d802tr_140.apk | by bender_007 for G2

Bu recovery indir bunu dene benim verdiğimle aynıdır Blacktechtonix verdi bunu.
Telefonda root var dimi?

Blacktechtonix o videodaki gibi yapmasında sorun yok dedi. Kk recovery yükledikten sonra 30d bootloader kuruyordu adam onun gibi sende kurarsan bootloader sorun olmaz. Ancak cihaz D802den farklı ise lg logosunda kalır.
O bootloader var mı sende?

keynes52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arec_d802tr_140.apk | by bender_007 for G2

Bu recovery indir bunu dene benim verdiğimle aynıdır Blacktechtonix verdi bunu.
Telefonda root var dimi?

Blacktechtonix o videodaki gibi yapmasında sorun yok dedi. Kk recovery yükledikten sonra 30d bootloader kuruyordu adam onun gibi sende kurarsan bootloader sorun olmaz. Ancak cihaz D802den farklı ise lg logosunda kalır.
O bootloader var mı sende?
o recovery denedim olmadı, evet rootlu, adam videonun altında iki tane dosya vermiş biri kitkat recovery diğeride 30d recovery yani lollipop için olan ikiside elimde var

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
o recovery denedim olmadı, evet rootlu, adam videonun altında iki tane dosya vermiş biri kitkat recovery diğeride 30d recovery yani lollipop için olan ikiside elimde var
30d bootloaderdir dediği gibi yap sorun olmaması lazım
Ama autorec ile mutlaka kurulması gerekiyor dedi sende hangi kısımda takılıyor apkdosyasini kurup videodaki gibi ilerlerken nerede takılıyorsun?

keynes52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
30d bootloaderdir dediği gibi yap sorun olmaması lazım
Ama autorec ile mutlaka kurulması gerekiyor dedi sende hangi kısımda takılıyor apkdosyasini kurup videodaki gibi ilerlerken nerede takılıyorsun?
sizinde verdiğiniz d802tr lollipop için olan recovery apksını yüklüyorum açıyorum izin veriyorum flash twrp ye dokunuyorum fakat hiçbir tepki yok heryere dokundum sadece restore stock çalışıyor flash twrp ye basınca hiçbirşey olmuyor ve yükleyemiyorum

keynes52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
videodaki işlemleri yapmadım çünkü orda adam önce kk recovery yüklüyor ben yüklemedim cihaz açılmaz falan diye, ben sadece autorec le denedim bide lgdestek sitesindeki işlemleri denedim ama hepsi olumsuz

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
sizinde verdiğiniz d802tr lollipop için olan recovery apksını yüklüyorum açıyorum izin veriyorum flash twrp ye dokunuyorum fakat hiçbir tepki yok heryere dokundum sadece restore stock çalışıyor flash twrp ye basınca hiçbirşey olmuyor ve yükleyemiyorum
Garip anlamadım bende. Sen 2 türlu geçebilirsin cloudy ye. Videodaki gibi ve jelly bean dönüp kitkat yükseltip öyle towelroot ile ROOT atıp kk autorec yükleyip recovery kurup son sürüm twrp kurup en sonra rom ve KERNEL yuklersin.
1. Yöntem daha kısa ama çok azıcıkta olsa risk alacaksın. 2.yontem daha garanti ama uzun.
1.yontemde sorun olacağını sanmam doğru dosya yüklediğin zaman.

keynes52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
anladığım kadarıyla cloudy romunu yüklemek içim kitkat bootloader gerekli, ben şimdi o videodaki gibi yapsam twrp kursam garanti olsun diye kitkat bootloader flaşlasam romu flaşlamadan önce bir sorun yaşamam doğru mudur?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Google Edition'a geçiş yaptım ben de. İlk bakışta oldukça güzel.

samettkaracaoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamunaleykum arkadaşlar bende 2 senedir G2 kullanıcısıyım 5.02 stock ile kullanıyorum 0,59 tl indiğinde nova launcher satın aldım onunla beraber kullanıyorum greenify uygulamasını da kurup çift tıkla uyut seçeneğini aktif hale getirdim ekran kapanınca facebook , messenger , twitter, instagram, drive gibi uygulamaları durdur komutu verdim whatsapp hariç nova menüsünü de biraz uğraş vererek kategori olarak böldüm sağa çektikçe teknoloji sistem alışveriş bankacılık sosyal ağlar şeklinde sekme sekme görünüyor ana sayfa alt paneli de 3 sayfa olarak kullanıyorum sık kullandıklarımı oradan hallediyorum menüye girmeme gerek bile kalmıyor sarj sorunum pek yoktu oldum olası zaten 1 günü rahat çıkarıyordum sabah 05:30 dan beri ayaktayım aşırı yoğun kullanımım yok işyerinde molalarda elimden düşmüyor sabah 45 dk akşam 1 saat yol boyu serviste oynuyorum telefonda oyun vs oynamıyorum ama sürekli sosyal ağlar teknoloji siteleri youtube kullanıyorum mobil veri 7/24 açık eve gelince de kapamıyorum ancak wifi ye bağlıyorum sarj seviyem hala yüzde 40 ta ve kesinlikle donma kasılma gibi sıkıntılar yaşamıyorum bu şekilde devam ederse bir sorun olmadan 2 sene daha kullanırım herhalde :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben de 2.5 yıldır, ağzını burnunu kırdığım halde çalışıyor. Bu şartlarda 1 sene daha dayanır.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben de 2.5 yıldır, ağzını burnunu kırdığım halde çalışıyor. Bu şartlarda 1 sene daha dayanır.
6 mayısta 2 senelik olcak ve yerino V10 a birakcak telefonu satmayi dusunmuyorum rom islerinde kullancam .

Belki S7 alirim V10 un fiyatinin dusecegi filan yok !!!

S7 daha yoktan hepsiburadada 2600 oldu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
V10 kolay düşmez. Öyle premium bir cihazın ucuzlaması zor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
V10 kolay düşmez. Öyle premium bir cihazın ucuzlaması zor.
Ama Note 5 düştü .

V10'un tasarımı hariç pek premium bir hali yok cihazı takip ediyorum bayadır .

Acaba 32 GB ' lık (2500 TL) versiyonunu 2200'den alabilir miyim ? Rizedeyim ve sadece şuan Vatanda var .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Belki internette bulabilirsin. Tasarım olarak da malzeme olarak da premium. Note 5 ile kıyaslamak hakaret olur bana göre.

A101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu an telefondan bağlanıyorum sorunum şu belki açılmıştır başka başlık altında sitede bakamadım Sorunum şu lg g2 kullanıyorum ve IMEI sorgusunda trident telefon üstüne kayıtlıymış bu yüzden telefonun yazılım güncellemesi yapamıyorum bna yardım edermisiniz

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Belki internette bulabilirsin. Tasarım olarak da malzeme olarak da premium. Note 5 ile kıyaslamak hakaret olur bana göre.
Yok kardeşim Note 5 'de güzel telefon tasarımı hariç , işlemcisi daha iyi ama arayüzde hızları aynı . Note 5 'in pili daha fazla gidiyor ama V10'un arka kapağı çıkıyor . Samsung'un ekranı daha renkli LG 'nin ki daha gerçekçi .

Bunları hep sayabilirim tamamen tercih meselesi .

İnternette 2.000'e bile var ithalatçı garantili ama güvenemiyorum , 2350'ye filan var 64 GB , 32 gb lar ya hiç yok ya da fiyatı azalmamış keşke olsaydı . 64 GB gereksiz bana göre G2 'min 16 GB'ı bile yetiyor .

Cutepasha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paralel ithalat LG G2 var Android 5.0.2 Versiyon V30b-SEA-XX 4.5G ye uyumlu hat var ama ben şebeke modu kısmında LTE göremiyorum ? Ne yapmam lazım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Lteconfigs.apk bulup kurmalısın.
lgdestek.net sitesinde bulabilirsin.