LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
LG mühendisleri'nin bu tasarımı yaparken neleri dikkate aldığını hiçbirimiz bilmiyoruz. Bu konuda hiçbir bilgimiz yok. O yüzden eleştirirken sadece "beğenmedim" diyebiliriz. Tuşları yana almasının elbet bir açıklaması vardır. Mesela telefonun incelmesi, bataryanın kızaklanarak çıkarılması vs. Bunlar sadece mantığa yatar ancak zevkleri değiştirmez elbette. Beğenmiyorsundur, olay bitmiştir. Ancak LG'ye bu yüzden salaklık, saçmalık yapmış diyemeyiz. 7 milyar çeşit zevke uygun ortak bir modeli tüm firmalar bir araya gelse çıkaramaz.
Metal yüzeyi elastik malzemeyle kaplamasının iyi yönleri var. Öyle plastik kasa falan değil, onu diyenler abartmış. Yaklaşık 0,2mm bir kaplama var sadece. Bu da kasanın darbelerde daha az hasar görmesini sağlayabilir.
Bence mantikli bir aciklamasi yok .

O ince plastik cikinca altindaki metal piyasaya cikinca telefonun tasarimi iyice batiyor .

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Hiç gerek yok tartışmaya beğenmiyorsan almazsın zaten beğenip alan elbette olacaktır sevmeyeni ne kadar fazla olursa olsun. Tasarım olarak tek sorun arkadaki 2li kamera o kamera biraz daha estetik olsa güzel telefon almamamdaki diğer bir engel de fiyatı eski fiyat politikasını bozdu lg. Mi5 varken bir telefona 3000 lira vermek koyar bana.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hiç gerek yok tartışmaya beğenmiyorsan almazsın zaten beğenip alan elbette olacaktır sevmeyeni ne kadar fazla olursa olsun. Tasarım olarak tek sorun arkadaki 2li kamera o kamera biraz daha estetik olsa güzel telefon almamamdaki diğer bir engel de fiyatı eski fiyat politikasını bozdu lg. Mi5 varken bir telefona 3000 lira vermek koyar bana.
2800 birde modullere para verceksin LG reklami guzel yapmis sanki modulu cikarinca telefon kapanmiyormud gibi ama aslinda kapaniyor cunku bataryada cikiyor .

Telefonun kendi icinde 200 mah lik bir batarya olsa modul cikarildiginda o devreye girse daha iyi olurdu .

S7 varken alinmaz .

Tabi alan seven olacaktir ama sevmeyen kisim daha fazla.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
S7 almaktansa Mi5 almak daha mantıklı. S7, bu yıl çıkanların içinde en son tercih edilecek cihaz. Note 5 bile daha mantıklı..

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
S7 yerine G5 tercih ederim ben, samsung telefonlara bakınca aklıma çin malı telefonlar gelir benim psikolojik olarak.Arka kamera estetik değil ama o kadar da çirkin gelmiyor bana G5.Htc 10' u bekle bence oda bomba olacak.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
S7 yerine G5 tercih ederim ben, samsung telefonlara bakınca aklıma çin malı telefonlar gelir benim psikolojik olarak.Arka kamera estetik değil ama o kadar da çirkin gelmiyor bana G5.Htc 10' u bekle bence oda bomba olacak.
Ben LG G5'i beğeniyorum. Teknoloji olarak en üstün cihaz. Görüntüsüymüş, tuşların yeriymiş artık böyle takıntılarım yok. Teknolojisi önemli benim için.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S7 guzel hatta almayi dusunuyorum evet htc 10 unda ozelliklerini biliyorum ayrica htc cerceveleri filan duzeltmis sanal tuslari kaldirmis ama fiyatindan haberiniz var mi eger dogruysa iPhone 6S ve ya daha pahali gelebilir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
HTC'nin fiyatları yüksek olsa da kalite olarak samsung'u ikiye katlar.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Samsungun şuan neresi kalitesiz anlamadım ben. Eskiden kalitesizdi yerin dibine sokardım ama şimdi gayet güzel bir arkadaşımda Note 5 diğer arkadaşımda S7 var 2 side çok güzel telefonlar .

Elde tutması filan da çok güzel . İncelik filan batarya ömrü kamera .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Samsungun şuan neresi kalitesiz anlamadım ben. Eskiden kalitesizdi yerin dibine sokardım ama şimdi gayet güzel bir arkadaşımda Note 5 diğer arkadaşımda S7 var 2 side çok güzel telefonlar .

Elde tutması filan da çok güzel . İncelik filan batarya ömrü kamera .
Kalite sadece elde duruş, kullanılan malzeme mi? Öyle bile olsa yine HTC daha iyi. Görsel zevklerine bir şey demiyorum. Bunlardan bahsetmene de gerek yok. Kişisel zevklerin tartışması yapılmaz. :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kalite sadece elde duruş, kullanılan malzeme mi? Öyle bile olsa yine HTC daha iyi. Görsel zevklerine bir şey demiyorum. Bunlardan bahsetmene de gerek yok. Kişisel zevklerin tartışması yapılmaz. :)
Diger yanlarindan da bahsettim .

Kalitesiz buldugun yanlarini merak ediyorum dogrusu.

samettkaracaoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsungun senelerdir touchwiz arayuzu ile bile bir çok insanı kendinden soguttuguna inanıyorum.
Tasarimlara bi yorumda bulunmak bence dogru olmaz beğenmeyen almaz sonuçta.
Ancak Lg nin bence G2 den bu yana tasarım olarakta geriye gittiğini dusunenlerdenim.
Ayrıca yeni arayuzu de beğenmedim şahsen Lg G5 te.
Lg Optimus arayuzu ve Samsung ile Apple dan daha ucuz oluşu ile piyasada kendine çok güzel yer edinmesine rağmen Lg G5 te bunu da kaybetti diye düşünüyorum.
Gereksiz maceralara yöneliyor Lg alttan çıkarılabilir batarya filan bence telefona bir artı katmamis.
Daha çok Apple gibi aksesuarlari ön plana çıkarmış.
Yine de eksikleri olmasına rağmen bence su an icin Lg nin alınabilecek en iyi telefonu V10 onu da fiyat biraz daha düşünce almanın daha mantıklı oldugunu düşünüyorum.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Samsungun senelerdir touchwiz arayuzu ile bile bir çok insanı kendinden soguttuguna inanıyorum.
Tasarimlara bi yorumda bulunmak bence dogru olmaz beğenmeyen almaz sonuçta.
Ancak Lg nin bence G2 den bu yana tasarım olarakta geriye gittiğini dusunenlerdenim.
Ayrıca yeni arayuzu de beğenmedim şahsen Lg G5 te.
Lg Optimus arayuzu ve Samsung ile Apple dan daha ucuz oluşu ile piyasada kendine çok güzel yer edinmesine rağmen Lg G5 te bunu da kaybetti diye düşünüyorum.
Gereksiz maceralara yöneliyor Lg alttan çıkarılabilir batarya filan bence telefona bir artı katmamis.
Daha çok Apple gibi aksesuarlari ön plana çıkarmış.
Yine de eksikleri olmasına rağmen bence su an icin Lg nin alınabilecek en iyi telefonu V10 onu da fiyat biraz daha düşünce almanın daha mantıklı oldugunu düşünüyorum.
V10'un fiyati dusmuyor be abi ben ne sanssiz insanm .

Hic degilse 32 GB verisyonu var 2500 TL ama benim hesaplarima gore 2200 olmasi lazm ki bu dusus az bile aylardir dusmuyor fiyati tamam telefon iyi guzelde tasarimi olmasa hicte premium degil ozellikleriyle .

Ayrica pil omru testlerinde note 5 47 deyken V10 un bataryasi bitiyor .

Bataryada 150 TL imis Amerikada yedek veriyolar burda bataryanin 100 TL si vergi. .

ugurkartal09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Servisten değişim talep etmemiz için kaç defa aynı sorundan servise vermemiz gerekir telefonu ?

samettkaracaoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Donanım olarak v10 dan islemci bazında iyi olan cihazlar 2000 tl altina dusmusken hala v10 yuksek fiyatta olması en önemli eksisi bence.
Ben batarya testlerinde göründüğü kadar Note 5 ile arasında fark olacağını tahmin etmiyorum açıkçası.
Ama ne olursa olsun fiyat gerçekten o donanıma özellikle islemci bazında cok para.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Donanım olarak v10 dan islemci bazında iyi olan cihazlar 2000 tl altina dusmusken hala v10 yuksek fiyatta olması en önemli eksisi bence.
Ben batarya testlerinde göründüğü kadar Note 5 ile arasında fark olacağını tahmin etmiyorum açıkçası.
Ama ne olursa olsun fiyat gerçekten o donanıma özellikle islemci bazında cok para.
Arayuz hizi bana yetiyor :)

Tasarimi olmasa almam ama telefon cok iyi duruyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bilgilendirme,
Google Street View özelliği, Google Haritalar'a eklendi ve Google Street View uygulaması bağımsız olarak artık çalışmıyor. Bu özelliği Google Haritalar üzerinden kullanabilirsiniz..

keynes52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Google haritalardaki bulanık görüntü düzeldi mi peki aylardır böyle?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
hTC m7'den sonra daha da tasarım üretemedi. M8 gene bir nebze iyiydi. Tabi m7 bir başka da, ancak M9 gümledi.

Zaten kamera alanında vasattılar bir de tasarımdan bozunca artık kurtaramadılar şu an yaşananları. Önce m9 gibi anormal tasarıma sahip bir cihaz yaptılar sonra da A9 gibi iPhone 6 m7 meizu mx4 ve S6 karışımı saçma bir cihaz yaptılar.

M9+ tasarımı nispeten daha güzeldi. Ayrıca o ortadaki home/parmak izi okuyucuyu Meizunun yaptığı gibi tek tuş niyetine kullanıp sanal tuşları kaldırıp böyle bir 10 sürse efsane olacak. Çünkü M9 her ne kadar kötüyse M9+ da bir o kadar iyiydi. En azından parmak izi okuyucu doğru yerdeydi. Bir de Meizu gibi tek tuşa düşürseler orta alt seviyede de normal kapasitif tuşlarla devam eden X9 tasarımıyla devam etse bu iş olur aslında.

Ama şimdi sızan resimlerdeki hTC 10'daki o alt üst boşluklar yanlarında çok bırakılmamış boşlukların yanında çok itici duruyor. Aynı bir Xperia C5 Ultra gibi. Ve gene altta tuşların olması durumu nötrlüyor ancak üstte oldukça gereksiz bir boşluk söz konusu.

Ve ayrıca biliyoruz ki sızan görüntüler büyük ihtimal gerçek çünkü M9 da A9 da doğru sızmıştı.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
hTC m7'den sonra daha da tasarım üretemedi. M8 gene bir nebze iyiydi. Tabi m7 bir başka da, ancak M9 gümledi.

Zaten kamera alanında vasattılar bir de tasarımdan bozunca artık kurtaramadılar şu an yaşananları. Önce m9 gibi anormal tasarıma sahip bir cihaz yaptılar sonra da A9 gibi iPhone 6 m7 meizu mx4 ve S6 karışımı saçma bir cihaz yaptılar.

M9+ tasarımı nispeten daha güzeldi. Ayrıca o ortadaki home/parmak izi okuyucuyu Meizunun yaptığı gibi tek tuş niyetine kullanıp sanal tuşları kaldırıp böyle bir 10 sürse efsane olacak. Çünkü M9 her ne kadar kötüyse M9+ da bir o kadar iyiydi. En azından parmak izi okuyucu doğru yerdeydi. Bir de Meizu gibi tek tuşa düşürseler orta alt seviyede de normal kapasitif tuşlarla devam eden X9 tasarımıyla devam etse bu iş olur aslında.

Ama şimdi sızan resimlerdeki hTC 10'daki o alt üst boşluklar yanlarında çok bırakılmamış boşlukların yanında çok itici duruyor. Aynı bir Xperia C5 Ultra gibi. Ve gene altta tuşların olması durumu nötrlüyor ancak üstte oldukça gereksiz bir boşluk söz konusu.

Ve ayrıca biliyoruz ki sızan görüntüler büyük ihtimal gerçek çünkü M9 da A9 da doğru sızmıştı.
Katiliyorum ama 10 un tasarimi guzel olmus bence .

Fiyati cok tuzlu olcak benden demesi (3000+)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Baştan sona kadar tamamen kişisel zevklerini anlatmışsın. Benim cümlemde tasarım adına bir karşılaştırma söz konusu değil... Sana kötü gelen başkasına güzel gelir... Tasarımla telefon eleştirilmez. Beğenmiyorsan almazsın, olur biter.. Zamanında ben de çok eleştirirdim mesela Sony'yi ama boşa konuşmuşuz.. Her tasarımı seven birileri mutlaka var..

Acunun Tişörtü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese merhaba foruma yeni katıldım . Merak ettiğim bir şeyi size sormak istiyorum . Lg G2 telefonumda rehberi açtığımda boş gözüküyor bir kaç kere girip çıkıyorum veya telefonu açıp kapatıyorum baya uğraştıktan sonra geliyor sizde de bu sıkıntı varmı varsa ne yapmamız gerekiyor . Ayrıca telefon çok ısınıyor güya akıllı telefon ne video izleyebiliyorum ne de internette doğru düzgün dolaşabiliyorum fırın gibi oluyor kasası zaten bir kere garantiye gitti ekranı sarardığı için sıcaktan . Sıkıntı benim telefondamı yoksa sizdede bu şikayetler var mı .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar herkese merhaba foruma yeni katıldım . Merak ettiğim bir şeyi size sormak istiyorum . Lg G2 telefonumda rehberi açtığımda boş gözüküyor bir kaç kere girip çıkıyorum veya telefonu açıp kapatıyorum baya uğraştıktan sonra geliyor sizde de bu sıkıntı varmı varsa ne yapmamız gerekiyor . Ayrıca telefon çok ısınıyor güya akıllı telefon ne video izleyebiliyorum ne de internette doğru düzgün dolaşabiliyorum fırın gibi oluyor kasası zaten bir kere garantiye gitti ekranı sarardığı için sıcaktan . Sıkıntı benim telefondamı yoksa sizdede bu şikayetler var mı .
Sıkıntı senin telefonda. Aşırı ısınma varsa garantiye gönder tekrar.

Acunun Tişörtü

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sıkıntı senin telefonda. Aşırı ısınma varsa garantiye gönder tekrar.
valla bazen öyle ısınıyor ki yanacak diye korkuyorum özellikle kamera merceğinin orası alev gibi oluyor . Örneğin youtube de 5 dk lık bir video izledim ısınıyor ikinci videonun yarısında alev topuna dönüyor . Servise vermek sıkıntı değil ama en az 10 gün servisten gelmiyor orası sıkıntı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yapacak bir şey yok. Sorun senin telefonda. 2,5 yıldır kullanıyorum. Aşırı ısınmayla, ekran sararmasıyla karşılaşmadım. Hatta telefon servis yüzü bile görmedi.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Isınma varsa farklı bir ülkenin kdz flashla Almanya 30d olabilir mesela.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sorunu muhtemelen anakartta. Yazılımla oynamadan servise versin kurtulsun.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Sorunu muhtemelen anakartta. Yazılımla oynamadan servise versin kurtulsun.
Yazılımdanda olabilir abi bazı ülkeler çok az güncelleme aldı türkiye 30d aldı ama hala çok stabil gelmiyor bana.Garantisi varsa yollasın tabi ama genelde sıfırlayıp geri yolluyorlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Servise verirken format attığını ama sorunun devam ettiğini bildirsin