UniqueLiFe
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Hadi benden de bidanee
Eskiden hep miui kullanırdım bende
Hadi benden de bidanee
Telefon siyah , daha tarz bi icon pack kullanmak isterdim ama bulamadım , şimdilik bununla idare ediyoruzEskiden hep miui kullanırdım bende
Rica etsam tema paketini yollayabilir misin?
Can sıkıntısı ...
Belle UI Icon packRica etsam tema paketini yollayabilir misin?
Maalesef..Foruma bayadir girmiyodum...Guncelleme haberi var mi ya
Özeldende yazdım ama buraya yazmam daha faydalı daha fazla bilen olursa arkadaşa yardım eder hemselam arkadaşlar bugün cm13 yükledi ve ayarlamlar yaptım telefona samsungtemasıda yükledim son olarakta süper suyu yükledim ve süpersu reset attı tlefona sonra telefon yeniden başladı ama şuanda samsung yazısı var ve telefon açılmıyor üstelik recovery modunada geçiremedim bir türlü bu konuda ne yapabilirim bilginiz varmı ?
Samsung teması yükledin ve açılışta Samsung mu yazıyor?selam arkadaşlar bugün cm13 yükledi ve ayarlamlar yaptım telefona samsungtemasıda yükledim son olarakta süper suyu yükledim ve süpersu reset attı tlefona sonra telefon yeniden başladı ama şuanda samsung yazısı var ve telefon açılmıyor üstelik recovery modunada geçiremedim bir türlü bu konuda ne yapabilirim bilginiz varmı ?
aynen öyleydi ama sonunda düzeltim bütün hafızayı sildim yedeklerle beraber gitti herşey anca öyle çözebildim hocamSamsung teması yükledin ve açılışta Samsung mu yazıyor?
O bence tema değildi. Telefona da uyumlu değildi muhtemelen. Sorunu çözmene sevindim. Her zaman yedek alınmalı. Yedek almadan rom üzerinde değişiklik yapmayın.aynen öyleydi ama sonunda düzeltim bütün hafızayı sildim yedeklerle beraber gitti herşey anca öyle çözebildim hocam
Cm de böyle temalar var bende yükledim boot animasyonu dahil her şeyi değiştiriyor .O bence tema değildi. Telefona da uyumlu değildi muhtemelen. Sorunu çözmene sevindim. Her zaman yedek alınmalı. Yedek almadan rom üzerinde değişiklik yapmayın.
Doğrudur. CM hiç kullanmadım G2'de.Cm de böyle temalar var bende yükledim boot animasyonu dahil her şeyi değiştiriyor .
CM nin en guzel yanı keske LG nin arayuzundede olsa tema destegi .Doğrudur. CM hiç kullanmadım G2'de.
Ismi ne bizede yaz tecrubeleriniBir rom buldum onu deneyeceğim ben de. CM - LG karışımı Google Edition bir rom.
Geliştirici seçeneklerinden root'u açabiliyon zaten şimdi hatırladım
Onu açtım zaten ustune suyu kurdum kodu guncelledim ama açılmadıGeliştirici seçeneklerinden root'u açabiliyon zaten şimdi hatırladım
Onlarda kendinden superuser vardı sanki. Yanlış mı hatırladım? Yani root açtıktan sonra supersu kurmana gerek yoktu galiba. İçine gömülü superuser var diye hatırlıyorum.Onu açtım zaten ustune suyu kurdum kodu guncelledim ama açılmadı
Hocam aslında root erişimi olunca izin istiyor ama ben verdiğim rootu geri alamiyorum mesela o yüzden suyu kurmak istyormOnlarda kendinden superuser vardı sanki. Yanlış mı hatırladım? Yani root açtıktan sonra supersu kurmana gerek yoktu galiba. İçine gömülü superuser var diye hatırlıyorum.
Anladım, root yönetimini kontrol etmek istiyorsun. CM kullanmadığım için farklı öneri veremeyeceğim.Hocam aslında root erişimi olunca izin istiyor ama ben verdiğim rootu geri alamiyorum mesela o yüzden suyu kurmak istyorm
Ne ozelligi varBende dayanamadım google play edition romu yükledim gayet güzel
LG arayüzüne cm13 ile harmanlanmış çok daha seri bir arayüz olmuş bunun yanında yine LG özelliklerinin birçoğu duruyor. Kısacası LG tabanlı cm13 ROM diyebiliriz sanırım Dori 9.5 ile gayet güzel çalışıyor bende şimdilik.Ne ozelligi var
Cm 13 6 oluyor nasıl dori çalısıyor ki ?LG arayüzüne cm13 ile harmanlanmış çok daha seri bir arayüz olmuş bunun yanında yine LG özelliklerinin birçoğu duruyor. Kısacası LG tabanlı cm13 ROM diyebiliriz sanırım Dori 9.5 ile gayet güzel çalışıyor bende şimdilik.
Arayüz LG arayüzü sadece görsel olarak kopyalanmış.Cm 13 6 oluyor nasıl dori çalısıyor ki ?