LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Marwins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, bir LG G2 kullanıcısıyım ve performansından, kalitesinden çok memnunum ancak sorun, malum işlemcinin ısınınca ekrana zarar verip sarı nokta ve bazen yukarıda çizgiler çıkarması. Garantide koşulsuz yaptıklarını ve bunun hataları olduklarını kabul ettiklerini biliyorum. Ancak telefonu bir akrabam Amerika'dan getirdi. Global warrantysi olabilir ama bulamadığını söylüyor. Ne yapabilirim?

P

pegasusmegasus

SDN Okuru
Merhabalar lg g2 kullanıcısıyım cloudy 3.3 kurdum ama twrp sılındı tekrar nasıl kurabılırım flashify ıle kurabılır mıyım ?

TheNickName

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bence G2 lg nin dönüm noktası oldu ve pazardaki yerini yükseltti.Sonraki gelen modellerinde(G3 ve G4 te) yükselişini sürdürdü :cool:

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar bence G2 lg nin dönüm noktası oldu ve pazardaki yerini yükseltti.Sonraki gelen modellerinde(G3 ve G4 te) yükselişini sürdürdü :cool:
G3 te QHD Ekran olmassa kesinlikle yok satardı. G4 te de G4 klubune gore kronik sorunlar varmış . Onun haricinde G4 benim için fiyatına göre en iyi telefon ayrıca islemci filan hikaye telefon cok performanslı. Kamera ekran zaten super. Bi bataryada LG ye cok kızdım.

muratkasli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g2 kullanıyorum telefonu sıfır aldım 6 ay oldu.

3.bayram günü : kamera bağlantısı yapılamıyor diye bir hata aldım ve aynı anda şarjımın yüzde30 a anında düştüğünü gördüm. normalde internet de açık olmuyor 2-3 saat sonra yüzde30 lara iniyor ve aynı kamera bağlantısı hatasını alıyorum.

tecrübe etmiş arkadaşlar yardım ederse sevinirim

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar lg g2 kullanıyorum telefonu sıfır aldım 6 ay oldu.

3.bayram günü : kamera bağlantısı yapılamıyor diye bir hata aldım ve aynı anda şarjımın yüzde30 a anında düştüğünü gördüm. normalde internet de açık olmuyor 2-3 saat sonra yüzde30 lara iniyor ve aynı kamera bağlantısı hatasını alıyorum.

tecrübe etmiş arkadaşlar yardım ederse sevinirim
telefon sıvı teması veya darbeye maruz kaldı mı aynısı g3 te başımıza geldi... bence yetkili servise gönder vakit kaybetmeden...

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Son zamanlarda rehbere girdiğim zaman bazen rehber ekrana geç geliyor.Acaba şu siralar yukledigim bir program mi buna neden oluyor? Daha once line programı telefonu dondurmustu,

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yine olmadı yaa kaldım ben bu romda telefona bişey olsa gitti vala orjinale dönmüyor hep hata veriyor başka bir pcde denicem son olarak oda olmazsa umudu kesicem artık.
Virus programi guvenlik duvarı filan devre dısı bırak. Hata olarak ne alıyonuz %2 demi kalıyor.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Virus programi guvenlik duvarı filan devre dısı bırak. Hata olarak ne alıyonuz %2 demi kalıyor.
Hocam ben pcde hiçbir zaman virüs proğramı kullanmıyorum ancak asc var engel olur diye onu da kapadım ben şimdiye kadar orjinale hep windows 7 sistemde döndüm bu seferki pc yeni ama 7 kuramadık perfect xp var sanırım telefonu görmüyor seninde video da dediğin gibi s/w uptade yüklenirken orda hata veriyor flash bellek ile 7 kuracam pcye birde öyle deneyecem yapcak başka bişey gelmiyor aklıma.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hocam ben pcde hiçbir zaman virüs proğramı kullanmıyorum ancak asc var engel olur diye onu da kapadım ben şimdiye kadar orjinale hep windows 7 sistemde döndüm bu seferki pc yeni ama 7 kuramadık perfect xp var sanırım telefonu görmüyor seninde video da dediğin gibi s/w uptade yüklenirken orda hata veriyor flash bellek ile 7 kuracam pcye birde öyle deneyecem yapcak başka bişey gelmiyor aklıma.
Pc degistirmek ise yarayabilir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
G2 m hayata döndü 150 tl ye patladı bana ama olsun :) tavsiyem notebooktan rom atmanız yoksa sizede 150tl ye patlayabilir..

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Bir türlü orjinale dönemedim yahu ne yaparsam yapayım pc telefonu download moda alinca görmüyor cdc serial yüklenemedi diyor arattım driverı buldum kurdum yine de olmuyor sorun bende mi pcde mi anlamadım.Yani bugün hayatımda ilk defa usb ile format attım o bile oldu bu olmadı ya ne koydu arkadaş :(

dadassinan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu g2 lerde lolipop güncelleme sonrası kasmalar yavaşlamalar normal mi. İlk zamanlar çok takılmıyordum bu duruma ama artık can sıkmaya başladı. Hard reset atmama rağmen aynı

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
5.1.1 final olmasi bekleniyor bekleyip gorecez G4 arayuzunude verecek .
5.1.1. final bizim için evet Lg g3 Lg g4 veriyor G flex 1 ve G flex 2 veriyor G2 yok Lg cihaz modeli 2013 olduğu için 2 senelik destek 5.1.1 ile bitti diyor 6.0 daha stabil ve pil konusunda daha iyi diye duydum bakalım görücez 2016 gelicek olan G5 bekliycem Sony Xperia Z6 bekliycem iki cihaz arasında bişey olabilir Saygılar iyi forumlar.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her guncelleme oncesi aynı şeyler dönüyor bıkmadınızmı artık lp den oncede dediler 2 kat hizlanma daha stabil falan filan bunda da öyle olacak tabi adamların daha kötü diyecek hali yok ya 6 gelse 7 5 kat daha hızlıymis 3 kat daha fazla pil ömrüymüş lg yı kınıyorum bırakın artık bu işleri her yeni çıkanın öncekinden daha iyi olduğunu yeni anladıysaniz bişey demiyorum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bunları söyleyen google lg de destek verdiği için böyle söylüyor.Beğenmeyen almasın bu kadar basit :)

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha 5.1.1 hicbir lg modelinde yokken millet g2ye 6.0istiyor ya bisey demiyorum neyse

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim icin cok buyuk bir onemi acikcasi 5.1.1 lg versemese de cok onemli degil suan benim telefon oldukca stabil tabi gelmesini isterim orasi ayri zaten bir sure sonra stock kimse kullanmamamya baslicak cyanogen tabanli romlar kullanacagiz stabil olanlari cikar nexus 5 portlasar bile olur sadece lg nin ufak tefek seyler portlancak o kadar kamera uygulamasi quick remote filan bunlar olduktan sonra sorun ne lg arayuzu olmayi versin guzel bir duzenleyin launcher filan derken cok daha guzel ve akici olur