Sağol kardeşim dediğin yöntemi yaptım orjinal roma döndüm nihayet[emoji2]Kk bootloader aratın googledan romdan once flaslayın
Keşke 5.2 verilse 😄😄😄 yani LG guncelleme konusunda bu aralar iyi (sony haric) ne biliyim G3 ede verilecek 5.2 UX 4.0 ile daha kolay olur yazilimi ayarlamak . Bu arada M kesin 5.2 deil bence oylede.Gelecek kesinleşti zaten 5.1.1
Lg 5.1i verecegini soylemedi resmi olarak Mden bahsediyosunuz dogru düzgün 5.1.1i versinde ozamn Myi düşünürüz[emoji4]Keşke 5.2 verilse 😄😄😄 yani LG guncelleme konusunda bu aralar iyi (sony haric) ne biliyim G3 ede verilecek 5.2 UX 4.0 ile daha kolay olur yazilimi ayarlamak . Bu arada M kesin 5.2 deil bence oylede.
Dostum 5.1.1 veriyorsa daha güncelleme bekleme derim ben ama hayırlısı.Keşke 5.2 verilse  yani LG guncelleme konusunda bu aralar iyi (sony haric) ne biliyim G3 ede verilecek 5.2 UX 4.0 ile daha kolay olur yazilimi ayarlamak . Bu arada M kesin 5.2 deil bence oylede.
Resmi olarak 5.1.1i verecegini açıklamadı LG once 5.1.1i alalım bi dogru düzgün M fln hayal zaten.Keşke 5.2 verilse 😄😄😄 yani LG guncelleme konusunda bu aralar iyi (sony haric) ne biliyim G3 ede verilecek 5.2 UX 4.0 ile daha kolay olur yazilimi ayarlamak . Bu arada M kesin 5.2 deil bence oylede.
Yok LG iyi iş yaptı güncelleme de verdi ama ben sony'i kıskanıyorum bu konuda Z'ye bile verdi İnşallah bu konuda biraz rekabetçi olurlar.Resmi olarak 5.1.1i verecegini açıklamadı LG once 5.1.1i alalım bi dogru düzgün M fln hayal zaten.
Ne iyi iş yaptı g3teki ana ekran hatası 5 6 aydir var en az duzeltemedi g2 lollipop yanıyor zaten sarjda su gibi gidiyor g4 desen kronik sorunları bolca var adam gibi 5.1.1 verirse iyi derim ben dusuk tellere lollipop vermesine degil L serisine g2 den önce guncelleme verdi buda eksi.Yok LG iyi iş yaptı güncelleme de verdi ama ben sony'i kıskanıyorum bu konuda Z'ye bile verdi İnşallah bu konuda biraz rekabetçi olurlar.
Açıkçası LG'de kronik sorunlar yok değil ama en yakın firma bana LG hep yenilikçi bakıyor benim G2 de şimdi sol üstte sarı leke var ama dert değil.Ne iyi iş yaptı g3teki ana ekran hatası 5 6 aydir var en az duzeltemedi g2 lollipop yanıyor zaten sarjda su gibi gidiyor g4 desen kronik sorunları bolca var adam gibi 5.1.1 verirse iyi derim ben dusuk tellere lollipop vermesine degil L serisine g2 den önce guncelleme verdi buda eksi.
Yazılım olarak söylemistim ben ama genel olarak LG telefonlarını termal özürlü tasarlıyor haliyle baska telefonda da aynı islemciden varken dışarıya daha fazla ısı veriyor bu da sarı leke olmasına sebebiyet veriyor.Açıkçası LG'de kronik sorunlar yok değil ama en yakın firma bana LG hep yenilikçi bakıyor benim G2 de şimdi sol üstte sarı leke var ama dert değil.
5.1.1 muhabbeti vardida resmi açıklama olduğunu bilmiyodum oyleyse cok iyi olur.[MENTION=441149]ysn1221[/MENTION] lg resmi açıklamayı 1 2 ay önce yaptı 5.1.1 kesin gelecek.
Modem flaslayın bi nebzede olsa düzelebilir lollipop kullanıyorsanız 30b modem kk kullaniyorsaniz 20h modem flaslamayi deneyin (tabi telefon rootlu ve custom recovery varsa)Merhaba LG G2 kullanıcıları,
Almanyadan aldığım G2 telefonda
1- Ekranın sağ üst tarafından alta doğru sararma problemi,
2- Karşı tarafa sesimin boğuk gitmesi problemi bulunmakta.
1. sorun ile ilgili yapılabilecek belli ekran değişmesi.
2. sorun ile ilgili birsürü uygulama kaldırdım, sıfırladım, hard reset attım olmadı. Ses iyileştirmesi yapan tiki kaldırıp yada onunla kullandım, 45 açıdan düz zemine koyup konuşmayı denedim olmadı. Almanya rom olabilir düşüncesi ile 5.1 e yükselen androidi Türkiye rom attırttım 4,4 e düşürdüm sorun azaldı ancak yine de tam olmadı. Sorun devam ediyor. Yabancı makaleleri okuduğumda tüm dünyada aynı sorun olduğunu farkettim. Ancak ilginç olan durum ise sizde deneyin mutlaka, GSM üzerinden görüşmelerde sorun oluyor yoksa SKYPE yada HANGOUTS dan yapılan görüntülü konuşmalarda hiç sorun çıkmıyor. Bu sebeple GSM operatörü değiştirdim hatta 64 bit olan simkartı 128 e çıkarttım. YİNE AYNI SORUN DEVAM EDİYOR. Sonuç olarak yere fırlattım ama yine de çözüm olmadı []
SON OLARAK BİR TAMİRCİ BANA İÇİNDE 2 ADET MİC OLDUĞUNU BELİRTTİ VE 1.NİN GSM YAKIN KULLANIMDA ÇALIŞTIĞI DİĞERİNİN HANDSFREE OLARAK YANİ UZUN MESAFEDEN (SKYPE VE HANGOUTS GİBİ UYGULAMALARDA KULLANDIĞIMIZ ŞEKLİYLE) KULLANILDIĞIDIR. NİYETİM EĞER YAPILABİLECEKSE BUNU DEĞİŞTİRMEKTİR.
sonucu merak ediyorum ve durumu sizinlede paylaşacağım. Teşekkürler
Bu yazı tipini çok beğendim nasıl ve nerden bulabilirim tel rootlu cloudy 3.3 romu kurulu yani kurulumu her türlü sıkıntı olmazAlin isize ekran suresi wifi hep acik 30 saate yakin beklemem suresi whatsapp tarsi ugulama cogunlukla chrome kullandim ve az da olsa heartstone oynadim ve surembunu dorimanx kernelden battary saver modunda kullandim telefon hic takilma vs yasamadim
İyide nerden indiriyoruz nasıl kuruyoruz araştırdım hep ingilizce deli olacam sonunda :cursing:Adobe degil adobe de buyuk harf yok cok sıkıntı oluyor neyi buyuk neyin kucuk oldugunu anliyamiyorsun droid logo yazi tipi turkce karakterlerle de uyumlu yani baska bir yazi tipinin harfi gibi durmuyor turkce harfler
Cloudy 3.3 kullananlar deneyebilir
quote:
Cloudy 3.3 sürümü kullananlar
xceed kernel tavsiye ederim, özellikle pil ömrü çok iyi, ve stabil
d802 wpr olan
https://github.com/zeroblade1984/Galbi/releases/
ana konusu [KERNEL][GCC5.1][TA-MOD] Xceed [Synapse][BUM… | LG G2 | XDA Forums
Wpr adam herşeyi ayarlamış vermiş sana ben uğraşmam diyenlereBu wpr ile npr arasındaki fark nedir?
Bu wpr ile npr arasındaki fark nedir?
Droid logo yazı tipi için link verir misiniz?Adobe degil adobe de buyuk harf yok cok sıkıntı oluyor neyi buyuk neyin kucuk oldugunu anliyamiyorsun droid logo yazi tipi turkce karakterlerle de uyumlu yani baska bir yazi tipinin harfi gibi durmuyor turkce harfler
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3771562Droid logo yazı tipi için link verir misiniz?