LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Gelecek kesinleşti zaten 5.1.1
Keşke 5.2 verilse 😄😄😄 yani LG guncelleme konusunda bu aralar iyi (sony haric) ne biliyim G3 ede verilecek 5.2 UX 4.0 ile daha kolay olur yazilimi ayarlamak . Bu arada M kesin 5.2 deil bence oylede.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Keşke 5.2 verilse 😄😄😄 yani LG guncelleme konusunda bu aralar iyi (sony haric) ne biliyim G3 ede verilecek 5.2 UX 4.0 ile daha kolay olur yazilimi ayarlamak . Bu arada M kesin 5.2 deil bence oylede.
Lg 5.1i verecegini soylemedi resmi olarak Mden bahsediyosunuz dogru düzgün 5.1.1i versinde ozamn Myi düşünürüz[emoji4]

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Keşke 5.2 verilse  yani LG guncelleme konusunda bu aralar iyi (sony haric) ne biliyim G3 ede verilecek 5.2 UX 4.0 ile daha kolay olur yazilimi ayarlamak . Bu arada M kesin 5.2 deil bence oylede.
Dostum 5.1.1 veriyorsa daha güncelleme bekleme derim ben ama hayırlısı.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Resmi olarak 5.1.1i verecegini açıklamadı LG once 5.1.1i alalım bi dogru düzgün M fln hayal zaten.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Resmi olarak 5.1.1i verecegini açıklamadı LG once 5.1.1i alalım bi dogru düzgün M fln hayal zaten.
Yok LG iyi iş yaptı güncelleme de verdi ama ben sony'i kıskanıyorum bu konuda Z'ye bile verdi :( İnşallah bu konuda biraz rekabetçi olurlar.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok LG iyi iş yaptı güncelleme de verdi ama ben sony'i kıskanıyorum bu konuda Z'ye bile verdi :( İnşallah bu konuda biraz rekabetçi olurlar.
Ne iyi iş yaptı g3teki ana ekran hatası 5 6 aydir var en az duzeltemedi g2 lollipop yanıyor zaten sarjda su gibi gidiyor g4 desen kronik sorunları bolca var adam gibi 5.1.1 verirse iyi derim ben dusuk tellere lollipop vermesine degil L serisine g2 den önce guncelleme verdi buda eksi.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ne iyi iş yaptı g3teki ana ekran hatası 5 6 aydir var en az duzeltemedi g2 lollipop yanıyor zaten sarjda su gibi gidiyor g4 desen kronik sorunları bolca var adam gibi 5.1.1 verirse iyi derim ben dusuk tellere lollipop vermesine degil L serisine g2 den önce guncelleme verdi buda eksi.
Açıkçası LG'de kronik sorunlar yok değil ama en yakın firma bana LG hep yenilikçi bakıyor :) benim G2 de şimdi sol üstte sarı leke var :D ama dert değil.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası LG'de kronik sorunlar yok değil ama en yakın firma bana LG hep yenilikçi bakıyor :) benim G2 de şimdi sol üstte sarı leke var :D ama dert değil.
Yazılım olarak söylemistim ben ama genel olarak LG telefonlarını termal özürlü tasarlıyor haliyle baska telefonda da aynı islemciden varken dışarıya daha fazla ısı veriyor bu da sarı leke olmasına sebebiyet veriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba LG G2 kullanıcıları,
Almanyadan aldığım G2 telefonda
1- Ekranın sağ üst tarafından alta doğru sararma problemi,
2- Karşı tarafa sesimin boğuk gitmesi problemi bulunmakta.
1. sorun ile ilgili yapılabilecek belli ekran değişmesi.
2. sorun ile ilgili birsürü uygulama kaldırdım, sıfırladım, hard reset attım olmadı. Ses iyileştirmesi yapan tiki kaldırıp yada onunla kullandım, 45 açıdan düz zemine koyup konuşmayı denedim olmadı. Almanya rom olabilir düşüncesi ile 5.1 e yükselen androidi Türkiye rom attırttım 4,4 e düşürdüm sorun azaldı ancak yine de tam olmadı. Sorun devam ediyor. Yabancı makaleleri okuduğumda tüm dünyada aynı sorun olduğunu farkettim. Ancak ilginç olan durum ise sizde deneyin mutlaka, GSM üzerinden görüşmelerde sorun oluyor yoksa SKYPE yada HANGOUTS dan yapılan görüntülü konuşmalarda hiç sorun çıkmıyor. Bu sebeple GSM operatörü değiştirdim hatta 64 bit olan simkartı 128 e çıkarttım. YİNE AYNI SORUN DEVAM EDİYOR. Sonuç olarak yere fırlattım ama yine de çözüm olmadı [:)]

SON OLARAK BİR TAMİRCİ BANA İÇİNDE 2 ADET MİC OLDUĞUNU BELİRTTİ VE 1.NİN GSM YAKIN KULLANIMDA ÇALIŞTIĞI DİĞERİNİN HANDSFREE OLARAK YANİ UZUN MESAFEDEN (SKYPE VE HANGOUTS GİBİ UYGULAMALARDA KULLANDIĞIMIZ ŞEKLİYLE) KULLANILDIĞIDIR. NİYETİM EĞER YAPILABİLECEKSE BUNU DEĞİŞTİRMEKTİR.

sonucu merak ediyorum ve durumu sizinlede paylaşacağım. Teşekkürler

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
[MENTION=441149]ysn1221[/MENTION] lg resmi açıklamayı 1 2 ay önce yaptı 5.1.1 kesin gelecek.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba LG G2 kullanıcıları,
Almanyadan aldığım G2 telefonda
1- Ekranın sağ üst tarafından alta doğru sararma problemi,
2- Karşı tarafa sesimin boğuk gitmesi problemi bulunmakta.
1. sorun ile ilgili yapılabilecek belli ekran değişmesi.
2. sorun ile ilgili birsürü uygulama kaldırdım, sıfırladım, hard reset attım olmadı. Ses iyileştirmesi yapan tiki kaldırıp yada onunla kullandım, 45 açıdan düz zemine koyup konuşmayı denedim olmadı. Almanya rom olabilir düşüncesi ile 5.1 e yükselen androidi Türkiye rom attırttım 4,4 e düşürdüm sorun azaldı ancak yine de tam olmadı. Sorun devam ediyor. Yabancı makaleleri okuduğumda tüm dünyada aynı sorun olduğunu farkettim. Ancak ilginç olan durum ise sizde deneyin mutlaka, GSM üzerinden görüşmelerde sorun oluyor yoksa SKYPE yada HANGOUTS dan yapılan görüntülü konuşmalarda hiç sorun çıkmıyor. Bu sebeple GSM operatörü değiştirdim hatta 64 bit olan simkartı 128 e çıkarttım. YİNE AYNI SORUN DEVAM EDİYOR. Sonuç olarak yere fırlattım ama yine de çözüm olmadı [:)]

SON OLARAK BİR TAMİRCİ BANA İÇİNDE 2 ADET MİC OLDUĞUNU BELİRTTİ VE 1.NİN GSM YAKIN KULLANIMDA ÇALIŞTIĞI DİĞERİNİN HANDSFREE OLARAK YANİ UZUN MESAFEDEN (SKYPE VE HANGOUTS GİBİ UYGULAMALARDA KULLANDIĞIMIZ ŞEKLİYLE) KULLANILDIĞIDIR. NİYETİM EĞER YAPILABİLECEKSE BUNU DEĞİŞTİRMEKTİR.

sonucu merak ediyorum ve durumu sizinlede paylaşacağım. Teşekkürler
Modem flaslayın bi nebzede olsa düzelebilir lollipop kullanıyorsanız 30b modem kk kullaniyorsaniz 20h modem flaslamayi deneyin (tabi telefon rootlu ve custom recovery varsa)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
6fcf00806cbcf3a3f52631fcb811f047.jpg
6a619f078c959aadb79d0964ff9c274d.jpg

Telefon 1 bekleme süresiyle beraber 2 gün gitti e tabi gün boyu pc başında olduğum için çok kullanmadım ama yinede gayet iyi bir süre bence [emoji4]

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alin isize ekran suresi wifi hep acik 30 saate yakin beklemem suresi whatsapp tarsi ugulama cogunlukla chrome kullandim ve az da olsa heartstone oynadim ve surem
fb220b7f484dd4c6796ce88c7f7f0505.jpg
bunu dorimanx kernelden battary saver modunda kullandim telefon hic takilma vs yasamadim

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Alin isize ekran suresi wifi hep acik 30 saate yakin beklemem suresi whatsapp tarsi ugulama cogunlukla chrome kullandim ve az da olsa heartstone oynadim ve surem
fb220b7f484dd4c6796ce88c7f7f0505.jpg
bunu dorimanx kernelden battary saver modunda kullandim telefon hic takilma vs yasamadim
Bu yazı tipini çok beğendim nasıl ve nerden bulabilirim tel rootlu cloudy 3.3 romu kurulu yani kurulumu her türlü sıkıntı olmaz :)

Barış1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adobe degil adobe de buyuk harf yok cok sıkıntı oluyor neyi buyuk neyin kucuk oldugunu anliyamiyorsun droid logo yazi tipi turkce karakterlerle de uyumlu yani baska bir yazi tipinin harfi gibi durmuyor turkce harfler

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Asphalt 8 indirmeye calistigim zaman %90 da hata 194 nedeniyle indirlemedi diyor sebep ne cildircam ya

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Adobe degil adobe de buyuk harf yok cok sıkıntı oluyor neyi buyuk neyin kucuk oldugunu anliyamiyorsun droid logo yazi tipi turkce karakterlerle de uyumlu yani baska bir yazi tipinin harfi gibi durmuyor turkce harfler
İyide nerden indiriyoruz nasıl kuruyoruz araştırdım hep ingilizce deli olacam sonunda :cursing:

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Droid logo yazı tipi için link verir misiniz?