LG G2 Kullanıcıları Kulübü

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
selamın aleyküm arkadaşlar. Bugün itibariyle aranızdan ayrılmış bulunuyorum :) Dün G2 16 GB paralel ithalat telefonumu sattım ve yerine lenovo vibe x2 aldım. Aranızda bulunmak zevkti:) Yeri geldi LG logosunda takıldık yeri geldi internal storage kısmınıda wipe'ladık yeri geldi system ui durduruldu hatası aldık geldik hepsini burda çözdük :) ilk geldiğimde ROM nedir bilmezken burdan çıkarken 5 dakikada stock rom custom rom flaşlayabilir kapasiteye geldik :) Yardım eden etmeyen hepinizden Allah razı olsun esen kalın.
Aramızdan ayrilmionki yine g2 kullanmış biri olarak başka telefona geçtin canın sıkıldıkça buyur gel ne alırsan al gene gel

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hayır teravihe gittim simdi geldim indirmeyi baslattm aslnda teravihe giderken indirmeye birakcaktm o saatlerde upload ediliyordu simdi 2 saat icinde iner 200 kb/s muhtesem hız 😳😳 bu arada berkan 😀
Kusura bakma kanalında berko yazio diye dedim bide bu kk bootloader nedir

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kusura bakma kanalında berko yazio diye dedim bide bu kk bootloader nedir
Kitkattan lolipopa custom rom yuklerken once onu flashliyosun ya da lolipoptan kitkata 2 sinden biri ama 1. siydi heralde . Mesela stock 4.4.2 desin bunu yuklicen ilk bootloaderi flashlican 5.0.2 oldugu icin ama emin deilim.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kitkattan lolipopa custom rom yuklerken once onu flashliyosun ya da lolipoptan kitkata 2 sinden biri ama 1. siydi heralde . Mesela stock 4.4.2 desin bunu yuklicen ilk bootloaderi flashlican 5.0.2 oldugu icin ama emin deilim.
Benimki 5.0.2 şuan gerek varmı ona

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ozaman full wipe yapıp bu romu yüklüyorum dorimanx kernelinide yukledinmi cihaz manyak bisey olacak
Cok fark etmiyor kernel guzel ayarlari var o kadar , romunda gorselligi cok guzel onun disinda performansa + sı yok ama kamera driverları en guncel olan oldugu icin biraz daha iyi cekiyo.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Tm sen yükle bide video çek detyli bug faln varmı sitede düzeltildi dio ama lte bağlantı sorunu varmış bi kaç kiside
Video cekmicem alta yazıyom onun yerine 😀 aynı sistem ve buglar gitti videonun altına yazdım // LTE bizim icin bi sorun deil 4G yok daha bizde 😀

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Twrpye girip düz flashliyosun [emoji16] bootloader da telefon açılırken ki yükleme animasyonu olması lazm