LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Dorimanx ın ayarlarindan hızlı şarjı aç düzelecektir
Evet oyle ayar var tweaks bolumunde bizim 2 sarj cihazıda guzel calısmıyo altta kuzenimin G3 ununkinden hizli oluyo (aynı sarj cihazı) heralde bize boyle geldi sizinde cihazınız bazen yavas bazen hizli oluyomu ?? farketmez kitkat lolipop.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet oyle ayar var tweaks bolumunde bizim 2 sarj cihazıda guzel calısmıyo altta kuzenimin G3 ununkinden hizli oluyo (aynı sarj cihazı) heralde bize boyle geldi sizinde cihazınız bazen yavas bazen hizli oluyomu ?? farketmez kitkat lolipop.
Benim 1.5 saatte %5 ten falan sarj oluyo hic sorun yasamadim ama hızlı şarjı açtığımda cok ısınmıştı kitkatta sonradan düzeltilmiş deniyor ama ben denemedim deneyin bi faydası olur muhtemelen

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Beyler benim cloudy 3.1 sapıtıyo arada stock lollipop candır ya

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cloudy de Sistem ve bildirim sesleri düşük diyen arkadaşlar paylaştığımı flaslasin. Ses yükseliyor.
5x

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
beyler g4 romunun şarjı epey başarılı diyolar doğrumudur ?
Stock lolipop kadar az deil cok olsa en fazla %5 dir 😀 neden biliyonmu cunku android 5.0.2 5.0.2 dir saolsun firmalar anlamiyo 5.1.1 de ram batarya sorunlarınin cozuldugunu daha dorusu islerine gelmiyor . Nerden geldim bu konuya dicem yani sinirimi bozdukları icin. 😄😀😳

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Stock lolipop kadar az deil cok olsa en fazla %5 dir 😀 neden biliyonmu cunku android 5.0.2 5.0.2 dir saolsun firmalar anlamiyo 5.1.1 de ram batarya sorunlarınin cozuldugunu daha dorusu islerine gelmiyor . Nerden geldim bu konuya dicem yani sinirimi bozdukları icin. 😄😀😳
Memory leak 5.1.1de de tam çözülmemiş

Alperen3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g2 telefonumu lg pc suite yazılımıyla bilgisayarıma bağlıyamıyorum (sürücüler yüklenemedi uyarısı alıyorum ) ancak telefonumu bağladığımda gerekli sürücüler yüklendi yazmasına rağmen.

Üstelik resim ve videolarıda bilgisayara taşıyamıyorum. Telefonuma şuanda müzik falanda atamıyorum çünkü telefonun belleğine bilgisayardan ulaşamıyorum

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ve hayırlı bereketli sahurlar dilerim

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar lg g2 telefonumu lg pc suite yazılımıyla bilgisayarıma bağlıyamıyorum (sürücüler yüklenemedi uyarısı alıyorum ) ancak telefonumu bağladığımda gerekli sürücüler yüklendi yazmasına rağmen.

Üstelik resim ve videolarıda bilgisayara taşıyamıyorum. Telefonuma şuanda müzik falanda atamıyorum çünkü telefonun belleğine bilgisayardan ulaşamıyorum

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ve hayırlı bereketli sahurlar dilerim
Internetten lg g2 d802 usb driver yazarak bulabilirsin gerekli driverlari.Hayirli sahurlar

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler cloudy 3.1 de üst barı nasıl büyütebiliriz? Tuşlar büyüyor ama ust barın linkini bulamadım