emirozcopur
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
Telefon asiri yavas sarj oluyor kitkata gore dorimanx ten ayarlari yaptim ama hala daha cok yavas 6 dk da yuzde 2 doluyorBende sorun yok yada alistm 5 e.
Telefon asiri yavas sarj oluyor kitkata gore dorimanx ten ayarlari yaptim ama hala daha cok yavas 6 dk da yuzde 2 doluyorBende sorun yok yada alistm 5 e.
300 dk yapar yuzde yuz buda 5 saatTelefon asiri yavas sarj oluyor kitkata gore dorimanx ten ayarlari yaptim ama hala daha cok yavas 6 dk da yuzde 2 doluyor
Evet yavas sarj ediyo ama benim aletimde sorun var ablamin g2 si kitkat oda yavas oluyo .300 dk yapar yuzde yuz buda 5 saat![]()
2 sarj cihazida sorunlu bu arada bazen hizli yapiyolar.Evet yavas sarj ediyo ama benim aletimde sorun var ablamin g2 si kitkat oda yavas oluyo .
Lollipopta var bu sorun cok sinir bozucu 5 saat nedir arkadas? Birgun gececem jellybeane o olcak en sonundaEvet yavas sarj ediyo ama benim aletimde sorun var ablamin g2 si kitkat oda yavas oluyo .
Bende bilmiyorum bizim sarj cihazida sorunlu.Lollipopta var bu sorun cok sinir bozucu 5 saat nedir arkadas? Birgun gececem jellybeane o olcak en sonunda![]()
Dorimanx ın ayarlarindan hızlı şarjı aç düzelecektirTelefon asiri yavas sarj oluyor kitkata gore dorimanx ten ayarlari yaptim ama hala daha cok yavas 6 dk da yuzde 2 doluyor
Evet oyle ayar var tweaks bolumunde bizim 2 sarj cihazıda guzel calısmıyo altta kuzenimin G3 ununkinden hizli oluyo (aynı sarj cihazı) heralde bize boyle geldi sizinde cihazınız bazen yavas bazen hizli oluyomu ?? farketmez kitkat lolipop.Dorimanx ın ayarlarindan hızlı şarjı aç düzelecektir
Benim 1.5 saatte %5 ten falan sarj oluyo hic sorun yasamadim ama hızlı şarjı açtığımda cok ısınmıştı kitkatta sonradan düzeltilmiş deniyor ama ben denemedim deneyin bi faydası olur muhtemelenEvet oyle ayar var tweaks bolumunde bizim 2 sarj cihazıda guzel calısmıyo altta kuzenimin G3 ununkinden hizli oluyo (aynı sarj cihazı) heralde bize boyle geldi sizinde cihazınız bazen yavas bazen hizli oluyomu ?? farketmez kitkat lolipop.
Dorimanx kernelinin ustune flaslasak bisey olmaz degil mi?Cloudy de Sistem ve bildirim sesleri düşük diyen arkadaşlar paylaştığımı flaslasin. Ses yükseliyor.
5x
Ne gibi bir sorun yasadiniz?Beyler benim cloudy 3.1 sapıtıyo arada stock lollipop candır ya
Sıkıntı olmaz bildirim sesini arttırıyoDorimanx kernelinin ustune flaslasak bisey olmaz degil mi?
Anlayamadım 😀Benim 1.5 saatte %5 ten falan sarj oluyo hic sorun yasamadim ama hızlı şarjı açtığımda cok ısınmıştı kitkatta sonradan düzeltilmiş deniyor ama ben denemedim deneyin bi faydası olur muhtemelen
Benim sarjda sorun yok uzun sürmüyo yani 😄Anlayamadım 😀
Stock lolipop kadar az deil cok olsa en fazla %5 dir 😀 neden biliyonmu cunku android 5.0.2 5.0.2 dir saolsun firmalar anlamiyo 5.1.1 de ram batarya sorunlarınin cozuldugunu daha dorusu islerine gelmiyor . Nerden geldim bu konuya dicem yani sinirimi bozdukları icin. 😄😀😳beyler g4 romunun şarjı epey başarılı diyolar doğrumudur ?
Memory leak 5.1.1de de tam çözülmemişStock lolipop kadar az deil cok olsa en fazla %5 dir 😀 neden biliyonmu cunku android 5.0.2 5.0.2 dir saolsun firmalar anlamiyo 5.1.1 de ram batarya sorunlarınin cozuldugunu daha dorusu islerine gelmiyor . Nerden geldim bu konuya dicem yani sinirimi bozdukları icin. 😄😀😳
Olsun 5.1.1 oldukca stabil gorunuyo 😄Memory leak 5.1.1de de tam çözülmemiş
Bende hantal çalışıyo nedense stock lollipop kadar seri değil multitasking de falan yavaş.Ne gibi bir sorun yasadiniz?
Bendede oyle ama stock lollipopta sıkıntılıBende hantal çalışıyo nedense stock lollipop kadar seri değil multitasking de falan yavaş.
Bende hiç sorun yoktu şimdide stock roma dönmeye üşeniyorum [emoji16]Bendede oyle ama stock lollipopta sıkıntılı
Internetten lg g2 d802 usb driver yazarak bulabilirsin gerekli driverlari.Hayirli sahurlararkadaşlar lg g2 telefonumu lg pc suite yazılımıyla bilgisayarıma bağlıyamıyorum (sürücüler yüklenemedi uyarısı alıyorum ) ancak telefonumu bağladığımda gerekli sürücüler yüklendi yazmasına rağmen.
Üstelik resim ve videolarıda bilgisayara taşıyamıyorum. Telefonuma şuanda müzik falanda atamıyorum çünkü telefonun belleğine bilgisayardan ulaşamıyorum
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ve hayırlı bereketli sahurlar dilerim
Var ama buyutmuyo.Beyler cloudy 3.1 de üst barı nasıl büyütebiliriz? Tuşlar büyüyor ama ust barın linkini bulamadım
Aynen buldum ama ustbar büyümüyoVar ama buyutmuyo.