LG G2 Kullanıcıları Kulübü

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bilgisayarsız root yapabileceğimiz program önerisi yapabilecek var mı?

safseven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.

g2 stok tarayıcım ve chrome da da bir adres açmaya kalksam (divxplanet mesela) hemen başka sitelere ve sonra da anında markete yönlendirip "sistemin eski, hola launcher" indir falan diyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

not: marketteki popüler antivirüs ve malware programlarını denedim, hatta ve hatta sistemi taa ocak ayının yedeğine geri aldım (o zaman yoktu bu sorun) ama gene kâr etmedi. bir çözüm bilen var mı acaba?

teşekkür ederim

(forumda acemiyim. hatam varsa affola)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
merhaba arkadaşlar.

g2 stok tarayıcım ve chrome da da bir adres açmaya kalksam (divxplanet mesela) hemen başka sitelere ve sonra da anında markete yönlendirip "sistemin eski, hola launcher" indir falan diyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

not: marketteki popüler antivirüs ve malware programlarını denedim, hatta ve hatta sistemi taa ocak ayının yedeğine geri aldım (o zaman yoktu bu sorun) ama gene kâr etmedi. bir çözüm bilen var mı acaba?

teşekkür ederim

(forumda acemiyim. hatam varsa affola)
Dostum o dediğin şey reklamlardan kaynaklanıyor.Adaway kurman ve wifiye proxy eklemen gerekiyor tabi root yoksa

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Optimus 1.4.1 deyim g4 romuna gecerken ek bisey flaslamama gerek var mı

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Ulan yapmam etmem diyordum resimleri gördüm mecbur flashlicam artk

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
beyler bende şimdi tr lollipop yüklü telefon rootsuz şimdi bu cloudyg2 3.1 i nasıl yüklicem biri anlatabilirmi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-cloudyg2-t3006744

bu sayfada yazıyo nasıl yükleneceği falan

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Lan bi yarım saattir starting apps diyo böyle kaldı açılırsa en geç yüklenen romlar arasına girecek

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler rom süper bayadır kullanıyorum renklere bayıldım eksileri söylüyom
-Smart notice yok
-Kamera port deil olsada manuel mod çalışmaz. Fakat kamera yazılımı driverları iyi ve sanki biraz daha iyi cekiyor
-Ses biraz kısık
-G4 kullandm onda 2 yeni efekt var burda G4 te olmayan baska bir efekt var o efektler olsa daha guzel olurdu kilit ekranı efekti
Arkadaslar rom mukkemmel oneririm kesinlikle 0 bug ve biraz daha hızlı.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
romu yükledim reboot dedim fakat lg logosu geliyo 1 sn durup kapanıyor.Kendim açıyorum lg logosu 1 sn duruyor ne yapmam lazım yani bu sorun neden oldu bilginiz varmı? cloudy flex romu yüklüydü bu arada .

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
romu yükledim reboot dedim fakat lg logosu geliyo 1 sn durup kapanıyor.Kendim açıyorum lg logosu 1 sn duruyor ne yapmam lazım yani bu sorun neden oldu bilginiz varmı? cloudy flex romu yüklüydü bu arada .
Sistemi tam olarak indirmemis olabilirsin ya da tam olarak tele atmamış olabilirsin (bundan kastım bazen boyle olabiliyor senle alakasi yok banada oldu) 2- wipe yap tekrar kur birde.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sistemi tam olarak indirmemis olabilirsin ya da tam olarak tele atmamış olabilirsin (bundan kastım bazen boyle olabiliyor senle alakasi yok banada oldu) 2- wipe yap tekrar kur birde.
onuda denedim zaten :) tekrar indiriyorum romu .İyi ki recoverye giriyor otg takıp usb den kurucam birde.