ysn1221
Asistan
Kitkatta twrp varken cloudy 2.3e geçersem 2.3te kurduğum twrpyi kullanabilirmiyimÇok olacagını sanmıyorum cloudy g3 teki hataları giderdi ve öyle yapti olsada kullancam.
Kitkatta twrp varken cloudy 2.3e geçersem 2.3te kurduğum twrpyi kullanabilirmiyimÇok olacagını sanmıyorum cloudy g3 teki hataları giderdi ve öyle yapti olsada kullancam.
Anlamadm la 😄 twrp gitmez ki öyle kolay kolay.Kitkatta twrp varken cloudy 2.3e geçersem 2.3te kurduğum twrpyi kullanabilirmiyim
Cloudy yi twrpden yukledikten sonra başka roma geçmek istersek tekrardan twrp kurmamiza gerek var mıAnlamadm la 😄 twrp gitmez ki öyle kolay kolay.
Yok. 😄 stock kurmadkca gitmez twrp.Cloudy yi twrpden yukledikten sonra başka roma geçmek istersek tekrardan twrp kurmamiza gerek var mı
KingrootBilgisayarsız root yapabileceğimiz program önerisi yapabilecek var mı?
Lolipop stock rom bi sıkıntı çıkar mı?Kingroot
Lolipopta suanlik sadece pcden yapabilirsinLolipop stock rom bi sıkıntı çıkar mı?
malesef yokLolipop rootlayabileceğimiz bi program yok mu pc siz
Dostum o dediğin şey reklamlardan kaynaklanıyor.Adaway kurman ve wifiye proxy eklemen gerekiyor tabi root yoksamerhaba arkadaşlar.
g2 stok tarayıcım ve chrome da da bir adres açmaya kalksam (divxplanet mesela) hemen başka sitelere ve sonra da anında markete yönlendirip "sistemin eski, hola launcher" indir falan diyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
not: marketteki popüler antivirüs ve malware programlarını denedim, hatta ve hatta sistemi taa ocak ayının yedeğine geri aldım (o zaman yoktu bu sorun) ama gene kâr etmedi. bir çözüm bilen var mı acaba?
teşekkür ederim
(forumda acemiyim. hatam varsa affola)
Optimus 1.4.1 deyim g4 romuna gecerken ek bisey flaslamama gerek var mı
Üstte belirttim birkaç kez basın yenileyin sürekli inmeye başlıyor şuan çok kişi indiriyor torrent yavaş olabilirTorrent indirin beyler normal inmiyor![]()
Torrent indi bile [emoji16]Üstte belirttim birkaç kez basın yenileyin sürekli inmeye başlıyor şuan çok kişi indiriyor torrent yavaş olabilir![]()
Kamera port değilYukleyen varmi romu kamera port mu ?
Hadi ya neyse indiriyorum suanda . kamerada slow motion varmi?Kamera port değil
Sistemi tam olarak indirmemis olabilirsin ya da tam olarak tele atmamış olabilirsin (bundan kastım bazen boyle olabiliyor senle alakasi yok banada oldu) 2- wipe yap tekrar kur birde.romu yükledim reboot dedim fakat lg logosu geliyo 1 sn durup kapanıyor.Kendim açıyorum lg logosu 1 sn duruyor ne yapmam lazım yani bu sorun neden oldu bilginiz varmı? cloudy flex romu yüklüydü bu arada .
onuda denedim zatenSistemi tam olarak indirmemis olabilirsin ya da tam olarak tele atmamış olabilirsin (bundan kastım bazen boyle olabiliyor senle alakasi yok banada oldu) 2- wipe yap tekrar kur birde.