LG G2 Kullanıcıları Kulübü

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hakan sen kitkati fazla kullanmadan direk guncellemistin galiba. Kitkat bataryada daha iyi

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Telefonu çoktandır saldim hic ugrasmiyom kac aydir cm11 deyim sanirim stock atma zamani geldi gibi stabil sanirim burdaki yorumlara göre almanya mi atayim napayim kac ay once deneyip her seferinde %2'de kalmistim bu sefer basaricam insallah da useniyo insan

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizce lollipop a geçmeli miyim yoksa kitkatta kalmalı mıyım? Lollipop sürümünü kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Merhaba arkadaşlar, bugün biraz şarj kablosuyla sallandı telefon ve sonra sarj olmamaya başladı. Kapalı haldeyken sarj oluyor ama açtığımda sadece batarya simgesinde şimşek işareti çıkıyor sarj olmuyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Custom ROM yüklemiştim onun yüzünden de olabilir diye düşünüyorum. Tavsiye ettiğiniz sorunsuz bir ROM var mı? Eğer kullandığınız varsa buradan veya özelden gönderebilir misiniz?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar bugün saat 16:30'da hem facebook sayfamızda hemde forumda paylaşıcam, LG G2 için Spigen Slim Armor (Sıfır değil) kılıf hediye ediyorum.

https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/885897604837575
https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/885904628170206

Buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz, 7 haziran günü çekiliş biticek 8 ila 10 haziran günü kargoya vericem.

Şimdiden kazanıcak arkadaşa hayırlı olsun diyorum, saat 16:30'da konuyu açıyorum, sayfadanda gönderiyi paylaşıyorum takipte kalın ve bilginize :)

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
beyler ben lollipopu ilk kurduğumda şarj performansı kitkatla aynıydı 6-7 saat ekran süresi alıyodum ama şimdi (kurduktan 1 ay falan geçti sanrım) telefon bataryayı içiyor resmen sizdede bölemi acaba telefonumda hiç prob. yok falan diye övünürken nazarmı deydi :D hard reset attım ama işe yaramadı varmı yardımcı olabilecek eğer yardımcı olucak kimse yoksa hoşgeldin kitkat dicem sonrada 5.1.1. beklicem

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
beyler az önce android M yi araştırdım aslında L ile çok fark yok bikaç önemli değişiklik var o kadar bende şu sonuca vardım LG android M nin final sürümü yayınlandıktan 6 ay kadar sonra g2 yede verebilir yani imkansız deyip geçmeyelim :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bu 5.1.1 aşkı neden ya temiz m güncellemesi almak varken

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Güneş altnda full parlaklık ve mobilveri G2 nin ızdırabı..
7187a664c53bfe7f1342b76c92dfe38d.jpg

ThorA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almanya v30d kullanıyorum uzun zamandır performansindan cok memnunun aktif kullanimda kitkattan daha iyi pil performansı sunuyor ama bekleme de biraz fazla pil tuketiyor

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaslar bende uzun zamandır oto güncelleme bekliyordum fakat gelmeyeceğini yeni okudum çok ilgilenmiyordum güncellemeyle fakat güncellemeliyim mi diye düşündüm, telefonda oyun oynayan birisi değilim, cok canım isterse oynar hevesimi alır silerim, genelde internette geziyorum sadece telefonda kamerası vs. normal özelliklerinden yararlanıyorum indirsem bir sorun yasarmıyım kullanımımı etkiler mi ?

ThorA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
N
Arkadaslar bende uzun zamandır oto güncelleme bekliyordum fakat gelmeyeceğini yeni okudum çok ilgilenmiyordum güncellemeyle fakat güncellemeliyim mi diye düşündüm, telefonda oyun oynayan birisi değilim, cok canım isterse oynar hevesimi alır silerim, genelde internette geziyorum sadece telefonda kamerası vs. normal özelliklerinden yararlanıyorum indirsem bir sorun yasarmıyım kullanımımı etkiler mi ?

Yükle görselliği hoşuna gidecektir begenmezsen geri dönersin

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Merak ettigim aslında telefonda yavaslama, kasma ve sarjda gercekten ekran kullaniminda yarim saat bir saat fark yaratma gibi bi sacmalikmi var, mobil veri günün her saati kullaniyorum aşağı yukari zaten kapanmiyor hic sorun olurmu bana, ben sabah 8de cikip aksam 8e kadar mobil veriyle takilabiliyorum suanda tabi ekran 3 saat falan acik kaliyor ortalama 12 saatlik sürede, 3saat bazilarina kisa gelebilir, ekran parlakligi 80 ve otomatikte o yüzden.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
[MENTION=383050]Virility[/MENTION]
Hocam yakıcan telefonu :D böyle ısınınca sarı leke oluşuyor galiba

mertomb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
da ses hizmet engellendi hatası alıyorum arkadaşlar bunun çözümü var mı arama mesaj vs gerçekleştiremiyorum.