clupzero
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Baba telefondur.
Aynı hepsi .Sony i burdan takdir ediyorum android 5 verilen her cihaza 5.1.1 verilmesi gerek bunu hicbir firma anlamadi sony z ye bile veriyor.Beyler 5.0.2 Almanya İspanya veya İtalya rom larında Tr de ki hataları yaşayanlar var mı ?
Arkadaş ses hizmetleri engellendi sorunu imeiden kaynaklıymış imeim 0 olarak gözüküyor. Herhangi bir rom atma işlemi olmadı telefonda sadece support tool üzerinden lollipopu yükledim. Cihaz rootlu bile değil. Telefonu açıp kapattıktan sonra böyle oldu. Herhangi bir çözümü var mıdır. Telefon paralel ithalat garantiye göndermeye üşeniyorum.
Mecbur garanti yolu gözüküyorimeiden kaynaklıysa hiç üşenmeden yapman gereken zor günler seni bekler![]()
beyler ben bugün bi mp3 indirme sitesinden şarkı indiriyordum ardından alt tarafta mp3 dosyası olarak değiştirilsin mi gibisinden bir şey çıktı bende tıkladım şarkı indi ama müzik bölümünde en son eklenenlerde ya da normalde falan yok yani gözükmüyor , dosya yöneticisine girip ordan bakayım dedim orda da gözükmüyor ama indirilenler bölümünde var sorunuma yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim saygılar.
Download bölümünde indirdiğiniz şey yok mu ?
var ama müzik çalar bölümünde ve dosya yöneticisi - müzikler klasöründe gözükmüyor help plz
Ben yukledim ama surekli lgsmart cover durdu hatası veriyor ne alakaysa.Android 5.0.x ve 5.1 için xposed mevcut. Unoffical sürüm şu anda.
Z3 iyi cihazdır kucuk isterseniz z3 c de bakabilirsiniz yada z3+ (biraz goz boyama gibi geldi bana) ama tarzı hosunuza giderse kesinlikle G4 derim bence yakından bakmanz gerek g4 u bende uzaktan sevmedim elinize alın oyle deneyin hem bussuru secenek mevcut.beyler artık benim g2 nin emekliye ayrılma vakti geldiğini düşünüyorum en azından bi 6 ay kadar daha kullanırım
neyse konuya geliyim telefonları araştırıyodum xperia z3 ü uygun buldum sizce nasıl geçmeye değermi
şimdi 200 tl daha ekle g4 al dediğinizi duyar gibiyim ama şöyle bişey var g4 ü çokta sevmedim yani tarzı bana pek uymuyo
sizden sadece xperia z3 konusunda eleştiri yapmanızı istiyorum bu telefondan ona geçmek mantıklı olurmu
ya da başka telefon tavsiyeniz varmı fiyat sınırı 2.200 tl
(sadece önerceğiniz telefon samsung olmasın yeter lanet olsun samsunga)
tamam saolasın z3 ile g4 ü düşünücemZ3 iyi cihazdır kucuk isterseniz z3 c de bakabilirsiniz yada z3+ (biraz goz boyama gibi geldi bana) ama tarzı hosunuza giderse kesinlikle G4 derim bence yakından bakmanz gerek g4 u bende uzaktan sevmedim elinize alın oyle deneyin hem bussuru secenek mevcut.
Ama sürekli durdu hatası alabilirsiniz orda açıklamalarda var okuyunda yapın benden uyarması.Dev - App LG G4 Port for G2 [New Update 1/6/2015] (Other Device Tested) burda g4 portlu uygulamalar var şuan kamerayı indirdim ve çalıştı arada kapanıyor ve bazı ayarları çalışmıyor gibi duruyor deneyin derimhepsi G2 içindir.
Yani ? Guncelleme olarak gelmiyecekse stock rom kullananlari ilgilendirmezHadi iyiyiz yine beyler. Cloudyfa açıkladı Twitter'dan. G2 icin g4 portlamaya başlamış. Bir iki güne kadar gelir yeni rom.
Bak cıkarcagını biliyodum ama bunu demeyecektin 2 gun bitmeyecek 😄😄Hadi iyiyiz yine beyler. Cloudyfa açıkladı Twitter'dan. G2 icin g4 portlamaya başlamış. Bir iki güne kadar gelir yeni rom.
Tek istegimiz android 5.1.1 ile son yapması 6 da olur tabikide android 5.0.2 windows 10 preview gibi.LG nin sevmediğim yanı lollipop güncellemesini verir ve güncelleme konusu kapanır diğer firmalar hata düzeltme güncellemeleri yayınlıyor bizim lg sadece güncel modellere hata düzeltme güncellemeleri veriyor.