LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Beyler 5.0.2 Almanya İspanya veya İtalya rom larında Tr de ki hataları yaşayanlar var mı ?

Hardwell QQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler ben bugün bi mp3 indirme sitesinden şarkı indiriyordum ardından alt tarafta mp3 dosyası olarak değiştirilsin mi gibisinden bir şey çıktı bende tıkladım şarkı indi ama müzik bölümünde en son eklenenlerde ya da normalde falan yok yani gözükmüyor , dosya yöneticisine girip ordan bakayım dedim orda da gözükmüyor ama indirilenler bölümünde var sorunuma yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim saygılar.

mertomb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş ses hizmetleri engellendi sorunu imeiden kaynaklıymış imeim 0 olarak gözüküyor. Herhangi bir rom atma işlemi olmadı telefonda sadece support tool üzerinden lollipopu yükledim. Cihaz rootlu bile değil. Telefonu açıp kapattıktan sonra böyle oldu. Herhangi bir çözümü var mıdır. Telefon paralel ithalat garantiye göndermeye üşeniyorum.

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaş ses hizmetleri engellendi sorunu imeiden kaynaklıymış imeim 0 olarak gözüküyor. Herhangi bir rom atma işlemi olmadı telefonda sadece support tool üzerinden lollipopu yükledim. Cihaz rootlu bile değil. Telefonu açıp kapattıktan sonra böyle oldu. Herhangi bir çözümü var mıdır. Telefon paralel ithalat garantiye göndermeye üşeniyorum.

imeiden kaynaklıysa hiç üşenmeden yapman gereken zor günler seni bekler :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yav şu lolipopta kablosuz depolama kalktı mı bana mı öyle geldi :S en çok kullandığım özellikti. Kalktıysa bana kitkata dönmek için link gönderebilir misiniz? telefonun garantisi gitmesin istiyorum ayrıca

mertomb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
imeiden kaynaklıysa hiç üşenmeden yapman gereken zor günler seni bekler :D
Mecbur garanti yolu gözüküyor :) Bir kaç araştırma yaptım fakat imei geri getirme işlemleri karmaşık baya bi hem de garantiden düşme tehlikesi var. En temizi geri yollamak.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
beyler ben bugün bi mp3 indirme sitesinden şarkı indiriyordum ardından alt tarafta mp3 dosyası olarak değiştirilsin mi gibisinden bir şey çıktı bende tıkladım şarkı indi ama müzik bölümünde en son eklenenlerde ya da normalde falan yok yani gözükmüyor , dosya yöneticisine girip ordan bakayım dedim orda da gözükmüyor ama indirilenler bölümünde var sorunuma yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim saygılar.

Download bölümünde indirdiğiniz şey yok mu ?

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
kitkat pil performansı daha iyi lolipop şarjı daha fazla yiyor 5.1.1 cihaza verilmek zorunda verilmezsede yazık olur o telefona asus zenfone 2 alıcam g2 durucak piyasadaki telefonlara kafa tutar temmuzda burda olur 2inci partını alırım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=418542]Hardwell QQ[/MENTION] Arkadaşım mp3 indirme sitelerine çok güvenme içlerine virüs atabiliyorlar, bu durumda da adam gibi beceremediklerinden muhtemelen mimetype'ı yanlış düzenlenmiştir ve o yüzden mp3 olarak algılamıyordur telefon. Tavsiyem onlara çok güvenme ve bence o dosyayı açmadan sil.

sagoisthakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar android 5.0.2 den kitkata dönüş yaptım . Bilgiler normal mi?
cd78ea88ec8ba5516595e8d22bd679ac.jpg
8775fe9308acdb049d229d8c11ef546a.jpg

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar xposed var mı android 5 icin daha dogrusu varda bi bulamadm xda da vardır useniyorum 😄 Bu arada xda da g4 kilit ekrani portu var 2 yeni efekt var ama kullanılmıyor durdu diyor xda da boyle bug olabilir diyor kullanan var mı???

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Android 5.0.x ve 5.1 için xposed mevcut. Unoffical sürüm şu anda.

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
var ama müzik çalar bölümünde ve dosya yöneticisi - müzikler klasöründe gözükmüyor help plz

Lg g2 nin kendi müzik uygulamasında albümler bölümünde download klasöründe büyük ihtimal eğer orada gözükmüyorsa dosya yöneticisinden o ses dosyasının uzantısına bak eğer mp3 değilse birde uzantıyı mp3 yapıp dene.(yedek almayı unutma)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar G3 e G4 arayuzunu cloudy yapmış ben anlamadm simdi G3 suanda android 5.0.1 G4 ise 5.1 o zaman LG G2 ye niye yapamadılar :(

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar şuan için en stabil olan lollipop romu hangisi ispanya v30b deniliyor ona göre yükleyeceğim ?

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
beyler artık benim g2 nin emekliye ayrılma vakti geldiğini düşünüyorum en azından bi 6 ay kadar daha kullanırım

neyse konuya geliyim telefonları araştırıyodum xperia z3 ü uygun buldum sizce nasıl geçmeye değermi
şimdi 200 tl daha ekle g4 al dediğinizi duyar gibiyim ama şöyle bişey var g4 ü çokta sevmedim yani tarzı bana pek uymuyo
sizden sadece xperia z3 konusunda eleştiri yapmanızı istiyorum bu telefondan ona geçmek mantıklı olurmu
ya da başka telefon tavsiyeniz varmı fiyat sınırı 2.200 tl

(sadece önerceğiniz telefon samsung olmasın yeter lanet olsun samsunga:D)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
beyler artık benim g2 nin emekliye ayrılma vakti geldiğini düşünüyorum en azından bi 6 ay kadar daha kullanırım

neyse konuya geliyim telefonları araştırıyodum xperia z3 ü uygun buldum sizce nasıl geçmeye değermi
şimdi 200 tl daha ekle g4 al dediğinizi duyar gibiyim ama şöyle bişey var g4 ü çokta sevmedim yani tarzı bana pek uymuyo
sizden sadece xperia z3 konusunda eleştiri yapmanızı istiyorum bu telefondan ona geçmek mantıklı olurmu
ya da başka telefon tavsiyeniz varmı fiyat sınırı 2.200 tl

(sadece önerceğiniz telefon samsung olmasın yeter lanet olsun samsunga:D)
Z3 iyi cihazdır kucuk isterseniz z3 c de bakabilirsiniz yada z3+ (biraz goz boyama gibi geldi bana) ama tarzı hosunuza giderse kesinlikle G4 derim bence yakından bakmanz gerek g4 u bende uzaktan sevmedim elinize alın oyle deneyin hem bussuru secenek mevcut.

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Z3 iyi cihazdır kucuk isterseniz z3 c de bakabilirsiniz yada z3+ (biraz goz boyama gibi geldi bana) ama tarzı hosunuza giderse kesinlikle G4 derim bence yakından bakmanz gerek g4 u bende uzaktan sevmedim elinize alın oyle deneyin hem bussuru secenek mevcut.
tamam saolasın z3 ile g4 ü düşünücem

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Dev - App LG G4 Port for G2 [New Update 1/6/2015] (Other Device Tested) burda g4 portlu uygulamalar var şuan kamerayı indirdim ve çalıştı arada kapanıyor ve bazı ayarları çalışmıyor gibi duruyor deneyin derim :D hepsi G2 içindir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dev - App LG G4 Port for G2 [New Update 1/6/2015] (Other Device Tested) burda g4 portlu uygulamalar var şuan kamerayı indirdim ve çalıştı arada kapanıyor ve bazı ayarları çalışmıyor gibi duruyor deneyin derim :D hepsi G2 içindir.
Ama sürekli durdu hatası alabilirsiniz orda açıklamalarda var okuyunda yapın benden uyarması.

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hadi iyiyiz yine beyler. Cloudyfa açıkladı Twitter'dan. G2 icin g4 portlamaya başlamış. Bir iki güne kadar gelir yeni rom.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
LG nin sevmediğim yanı lollipop güncellemesini verir ve güncelleme konusu kapanır diğer firmalar hata düzeltme güncellemeleri yayınlıyor bizim lg sadece güncel modellere hata düzeltme güncellemeleri veriyor.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
LG nin sevmediğim yanı lollipop güncellemesini verir ve güncelleme konusu kapanır diğer firmalar hata düzeltme güncellemeleri yayınlıyor bizim lg sadece güncel modellere hata düzeltme güncellemeleri veriyor.
Tek istegimiz android 5.1.1 ile son yapması 6 da olur tabikide android 5.0.2 windows 10 preview gibi.